Τα εκπληκτικά γυμνά σώματα των χορευτών της Sydney Dance Company, μέσα σε ένα μουσείο!

Αυτό κι αν είναι παγκόσμια πρωτιά! Τα εκπληκτικά γυμνά σώματα των χορευτών της Sydney Dance Company, μέσα στην Art Gallery of new South Wales, σε μια performance που συμβαίνει για πρώτη φορά και έγινε αμέσως sold out!

 SF17 Nude Live Square 484x484

Φαντάζομαι όλοι μας, αν διαβάζαμε ότι σε κάποια πινακοθήκη ή σε μουσείο θα γίνει μια τέτοια performance, θα βάζαμε λυτούς και δεμένους να βρούμε εισιτήριο.  Δεν συμβαίνουν πολύ συχνά τέτοιου είδους happening, από τότε που η Χριστιανική θρησκεία έκανε τον κόσμο να αισθάνεται άσχημα για τα γυμνά ανθρώπινα σώματα, από τότε που γέμισε τους ανθρώπους με ενοχές.

 pagkosmia prwtia ologumnoi mesa sto mouseio sugxronis texnis w l

Στην Αυστραλία όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει το γυμνό στα μουσεία. Πριν από δυο χρόνια…

 

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue