Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F05%252Flikewomangr ELLINIKA PROIONTA 1

«Τα ελληνικά προϊόντα συστήνονται στον κόσμο της gaming βιομηχανίας», με το Make Your Way

Η εκδήλωση που θα ενώσει τα ελληνικά προϊόντα με τον κόσμο του gaming

Το Make Your Way, σε συνεργασία με το GameLab, διοργανώνει αυτό το Σάββατο 4 Ιουνίου, την εκδήλωση με θέμα «Τα ελληνικά προϊόντα συστήνονται στον κόσμο της gaming βιομηχανίας», της οποίας σκοπός είναι να γεφυρωθεί η απόσταση και να γίνει η πρώτη επαφή των Ελλήνων gamers με τα ελληνικά brands, ενώ από την άλλη μεριά, να παρουσιαστούν οι εμπορικές δυνατότητες, που έχει ο χώρος του gaming, στις ίδιες τις εταιρίες. Με κυριότερο παράδειγμα, την διείσδυση στην καθημερινότητα των gamers, ελληνικών σνακ, μέσω των οποίων θα καλύπτουν τις ανάγκες τους κατά την διάρκεια των gaming δραστηριοτήτων τους, στηρίζοντας παράλληλα την εκάστοτε εταιρία και κατ’ επέκταση την τοπική οικονομία.

Ανεβείτε level με τα απόλυτα ελληνικά προϊόντα!

Όπως είναι λογικό, πριν αποφασίσει κάποιος να αρχίσει να στηρίζει τα ελληνικά προϊόντα, θα πρέπει πρώτα να έχει μια ιδέα για αυτά, από που προέρχονται και το κυριότερο… τι γεύση έχουν. Έτσι λοιπόν, θα υπάρχει και το ανάλογο κομμάτι της γευσιγνωσίας, με σκοπό ο κάθε επισκέπτης να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Ωστόσο, το Make Your Way έχει φροντίσει ώστε οι γευστικοί κάλυκές σας να μείνουν πλήρως ικανοποιημένοι προσφέροντάς σας τα απόλυτα ελληνικά προϊόντα που δοκιμάζοντάς τα θα πάει τους επισκέπτες σε άλλο…level.

Η Οικογένεια Κλιάφα θα βρίσκεται εκεί για να δροσίσει τους επισκέπτες με τα περίφημα αναψυκτικά της και τους χυμούς της, το Γλυκάκι θα συστήσει στο κοινό τα ιδιαίτερα γευστικά αλείμματά του, που προτείνονται τόσο για το πρωινό όσο και για να καλύψουν μια ενδεχόμενη λιγούρα ενός gamer, ενώ η SKAG θα συστήσει στο gaming κοινό, τα νέα emoji by BRITTO.

Το Gamelab δίνει το παρόν παρέα με τους streamers του

Αγαπημένοι Έλληνες streamers του Gamelab Hub θα δώσουν την παρουσία τους συμμετέχοντας στην κουβέντα του Make Your Way για την διείσδυση των ελληνικών προϊόντων στον κόσμο του gaming αναφέροντας ουσιαστικά τους τρόπους. Η συνεργασία του GameLab με το Make Your Way δεν θα μείνει όμως μόνο στο κομμάτι της εκδήλωσης, καθώς, μετά το πέρας αυτής, πρόκειται να ξεκινήσει ένα νέο Digital Event, μέσω του οποίου οι streamers, θα βάλουν τις ποδιές τους και σαν άλλοι επίδοξοι σεφ, θα πρέπει να φέρουν εις πέρας (μέσω livestream) τις μαγειρικές αποστολές που θα τους ανατεθούν από το Make Your Way, έχοντας και αρκετές εκπλήξεις κατά την διάρκεια των μεταδόσεων αυτών. Μαγειρικές και μη…

 

XvDP AZ Cbi6g4FKqyARJI b9ADMC1KbcEl5edsziF4hsVIYcb6THUjk3g3jDxDHZJttdNK5O0kwKJLoTU3AIoxd8fjTlHGucCdiK8CV6e6qcozQLnfrWzWScyY T

Τοποθεσία

Η εκδήλωση δεν θα φιλοξενηθεί σ’έναν οποιοδήποτε χώρο. Το Make Your Way βρήκε τον πλέον κατάλληλο για να συνδέσει τους δύο «κόσμους». Το ιστορικό καφενείο “Η Ωραία Ελλάς”, το οποίο βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 59, στο κέντρο της Αθήνας με εύκολη πρόσβαση από τους σταθμούς του μετρό, στο Μοναστηράκι. Ώρα έναρξης 11:00 π.μ έως 03:00 μ.μ.

Πληροφορίες:

«Τα ελληνικά προϊόντα συστήνονται στον κόσμο της gaming βιομηχανίας»

Η Ωραία Ελλάς, Μητροπόλεως 59, Μοναστηράκι

Σάββατο 04 Ιουνίου, 2022

11:00 – 15:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

*Σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης επιθυμεί να πιει ή να φάει κάτι πέρα από τα υπάρχοντα της εκδήλωσης, το κόστος επιβαρύνει τον ίδιο.

Χορηγοί: Οικογένεια Κλιάφα, Γλυκάκι, SKAG

Φωτογραφική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καυγαλάκης

Make Your Way

Site: https://www.makeyourway.gr

Facebook: https://www.facebook.com/makeyourwaygr/

Instagram: https://www.instagram.com/makeyourwaygr/

Hashtag: #makeyourwaygr

 

Gamelab:

Site: https://www.gamelab.gr

Facebook: https://www.facebook.com/Gamelabgr

Instagram: https://www.instagram.com/gamelab.gr/

Hashtag: #gamelabgr

likewomangr ELLINIKA PROIONTA

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED