Τα καλύτερα concealer που θα κάνουν τους μαύρους κύκλους παρελθόν

Ένα σημαντικό προϊόν μακιγιάζ που χρησιμοποιούμε σε κάθε μακιγιάζ ακόμα και στο πιο φυσικό είναι το concealer.

Αυτό το μαγικό καθημερινό μας προϊόν εφαρμόζεται κάτω από τα μάτια και σκοπός του είναι  να καλύψει τους μαύρους κύκλους που πιθανόν έχουμε, να καλύψουμε πιθανόν ατέλειες τις οποίες δεν έχει καλύψει το foundation μας για να δημιουργήσει καλύτερο αποτέλεσμα. Ένα καλό concealer μπορεί να κρύψει ένα ξενύχτι και να μας δώσει ένα λαμπερό δέρμα ενώ μερικές φορές μπορεί να αντικαταστήσει ακόμα και το foundation.

Τα καλύτερα concealer ομως δεν διορθώνουν απλά μερικές ατέλειες αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως διορθωτικό στο κραγιόν μας το οποίο έφυγε από τις γραμμές που θέλαμε ή για contour. Πάμε  να δούμε μαζί λοιπόν τα καλύτερα concealer που μπορούν να καλύψουν όλες μας τις ανάγκες.

Liquid Touch Brightening Concealer

Το συγκεκριμένο concealer της Rare Beauty πωλείται στα αγαπημένα μας Sephora και κοστίζει μόνο €19.99 και υπόσχεται πολλά. Το συγκεκριμένο concealer το αγαπούν και εκείνοι που δεν είναι υπέρ του μακιγιάζ. Όπως αναφέρεται μας προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα, μπορούμε ακόμα να χτίσουμε πάνω σε αυτό το υπόλοιπο μακιγιάζ μας ενώ έχει και μεγάλη διάρκεια το αποτέλεσμα του. Είναι ακόμα σε μια πολύ όμορφη συσκευασία με μικρό βουρτσάκι ικανό να εφαρμόσει το concealer σε όποιο σημείο επιθυμούμε μέχρι και στην πιο μικρή επιφάνεια.

rare beauty

Radiant Creamy Concealer

Το concealer της Nars είναι ένα concealer το οποίο μπορούμε να το αποκτήσουμε στα € 30 στα Sephora και είναι προϊόν που βλέπουμε ότι πουλάει αρκετά. Έχει την ικανότητα να καλύπτει τους μαύρους κύκλους χωρίς να βαραίνει το δέρμα μας και να αφήνει μία ωραία αίσθηση. Ακόμα ένα χαρακτηριστικό που μπορούμε να πούμε ότι είναι θετικό είναι ότι διατίθεται σε 20 αποχρώσεις με σκοπό να βρούμε ακριβώς τον τόνο που μας ταιριάζει για ένα ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

NARS

Instant Age Rewind

Η Maybelline βγάζοντας το συγκεκριμένο concealer ξαναμπήκε στην αγορά δυναμικά με αυτό το προϊόν, καθώς έγινε viral και σίγουρα το χρησιμοποιήσαμε έστω και μια φορά. Η τιμή του είναι εξαιρετικά προσιτή καθώς κοστίζει μόνο €9.99 και έτσι μας δίνει την δυνατότητα να το δοκιμάσουμε όλες. Το συγκεκριμένο concealer δεν καλύπτει μόνο τους μαύρους κύκλους αλλά έχει και την ιδιότητα να χρησιμοποιείται και ως contour εξαιτίας των αμέτρητων αποχρώσεων που διαθέτει. Αυτό που μας έκανε να το αγαπήσουμε είναι η ικανότητα του του να μην δημιουργεί γραμμές όταν το απλώνουμε, αλλά να δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα.

maybelline

Lock It Concealer

Η Kat Von D είναι γνωστή για τις πανέμορφες συσκευασίες των προϊόντων της που χαρακτηρίζονται για το γκόθικ στυλ τους. To concealer του brand είναι από τα καλύτερα που μπορούμε να δοκιμάσουμε και το βρίσκουμε στα sephora με την τιμή των €26.99. Υπάρχει σε 20 διαφορετικές αποχρώσεις, ικανό να ικανοποιήσει κάθε τύπο δέρματος ενώ είναι γνωστό για την αντοχή του. Πιο συγκεκριμένα είναι ικανό να παραμείνει στο πρόσωπο μας και να αντέξει τη ζέστη, την υγρασία αλλά και τη βροχή κάνοντάς το ακόμη πιο «μαγικό».

kat von d

Όποιο concealer κι αν επιλέξουμε πρέπει να είμαστε προσεκτικές στην απόχρωση ώστε να μας δώσει το μεγαλύτερο δυνατό φυσικό αποτέλεσμα και να μην βαραίνει την επιδερμίδα μας.

 

 

 

 

Ειρήνη Ρισσάκη

Μου αρέσουν τα ταξίδια και η μόδα. Στο μέλλον θα ήθελα να δουλέψω σε κάποιο οίκο μόδας, στο κομμάτι του marketing. Είμαι τελειομανής και μου αρέσουν οι αυθόρμητες αποφάσεις καθώς έτσι ζεις τις ωραιότερες περιπέτειες.  

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue