Τα Oscars Περιμένουν Τους Φετινούς Νικητές Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

Η έλευση του «1917», της αντιπολεμικής ταινίας του Σαμ Μέντες, άλλαξε τα πάντα στα προγνωστικά για τα φετινά βραβεία Oscar…

Οι μόνες κατηγορίες που το «1917» άφησε ανεπηρέαστες είναι εκείνες των ερμηνειών, οι οποίες έχουν όμως τα δικά τους ξεκάθαρα φαβορί, επιβεβαιωμένα από όλες τις σημαντικές απονομές βραβείων που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα: Χοανίν Φίνιξ για Α’ ανδρικό ρόλο, Ρενέ Ζελβέγκερ για Α΄ γυναικείο, Μπραντ Πιτ για Β’ ανδρικό, Λόρα Ντερν για Β’ γυναικείο.

Η στιγμή της 92ης τελετής απονομής των βραβείων OSCAR πλησιάζει και η μεγάλη κινηματογραφική βραδιά θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση την Κυριακή 09 Φεβρουαρίου στις 03.00, αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Η ζωντανή μετάδοση της λαμπερής τελετής, θα προβληθεί ταυτόχρονα στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD και στο COSMOTE CINEMA 2HD με ελληνικό, απευθείας σχολιασμό από τους απεσταλμένους της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες Γιώργο Σατσίδη και Χριστίνα Μπίθα, αλλά και από το COSMOTE CINEMA 1HD σε πρωτότυπη μετάδοση, στην αγγλική γλώσσα. Η βραδιά των OSCAR θα προβληθεί και με υπότιτλους, την Δευτέρα 10/2 στο COSMOTE OSCARS HD, ξεκινώντας από τις 21.00.

Πριν τη «μεταφορά» τους στο κόκκινο χαλί και την έναρξη της τελετής, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «OSCARS’ NIGHT» αφιερωμένη στα OSCAR, με συντονιστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και καλεσμένους ηθοποιούς και ανθρώπους του κινηματογράφου, που θα σχολιάζουν τις υποψηφιότητες και θα κάνουν τις δικές τους προβλέψεις. Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά στο COSMOTE OSCARS HD την Κυριακή 9/2 ξεκινώντας από τις 23.00.

Η COSMOTE TV θα βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο κόκκινο χαλί της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς. Ο απεσταλμένος της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης θα είναι εκεί, για να καταγράψει πριν την έναρξη της τελετής, ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν και να συνομιλήσει με τους κινηματογραφικούς αστέρες, κατά την άφιξή τους στο Dolby Theater. Η σύνδεση με το κόκκινο χαλί και τον Γιώργο Σατσίδη θα γίνει μέσα από το COSMOTE CINEMA ΟSCARS HD, κατά τη διάρκεια της εκπομπής OSCARS’ NIGHT.

Παράλληλα στις 23:30 θα έχουμε την μετάδοση των αφίξεων και αμέσως μετά στην 1:30 θα παρακολουθήσουμε τo preshow στο COSMOTE CINEMA 2HD με ελληνικό, απευθείας σχολιασμό από την Χριστίνα Μπίθα, αλλά και από το COSMOTE CINEMA 1HD σε πρωτότυπη μετάδοση, στην αγγλική γλώσσα.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue