Αυτά Είναι Τα Πιο Trendy Γούρια Της Χρονιάς!

​We wish you a Merry Christmas and a Happy New Year 🙂

Οι γιορτές είναι εδώ, τα σπίτα όλα στολισμένα na μοσχοβολούν από τους γευστικούς κουραμπιέδες με το μυρωδάτο φρέσκο βούτυρο και τα νόστιμα μελομακάρονα, με την συνταγή της γιαγιάς. Γύρω μας παντού χρυσόσκονη, γιατί κατά βάθος και εμείς είμαστε παιδιά.

Ας αφήσουμε για λίγο, τον εαυτό μας ελεύθερο, να αγαπήσει και να αγαπηθεί, να πλημμυρίσει ελπίδα και να σκορπίσει παντού αγκαλιές και χαμόγελα.

Ας δώσουμε παντού χαρά και όμορφες ευχές και δώρα που να συμβολίζουν την αγάπη, την τύχη και το καλωσόρισμα μιας καλύτερης χρονιάς. Ας έχουμε και εμείς το δικό μας γούρι που να κουβαλάει την ελπίδα ενός καλύτερου αύριο, μίας καλύτερης χρονιάς από αυτήν που αφήνουμε πίσω. Ας κάνουμε το γούρι, κέρασμα και όμορφη ευχή για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Ας αφεθούμε στα “μαγικά” φυλαχτά, ας τα φορέσουμε, ας τα διακοσμήσουμε , ας τα προσφέρουμε. 

Εμείς θα αφεθούμε σε αυτήν την μαγεία; Εννοείτε πως ναι! Θα πάμε εκεί που το χαμόγελο, η αγάπη, η αγκαλιά, η θετική ενέργεια υπάρχει στο μέγιστο. Ο αγαπημένος μας Λευτέρη Ανδριόπουλο Κοσμήματα & Δώρα θα μας βοηθήσει φέτος να διαλέξουμε τα πιο όμορφα και τα πιο οικονομικά γούρια μέσα από μία μεγάληηηηη ποικιλία.

Και μείνετε συντονισμένοι…σας έχουμε μεγάλη έκπληξη διαγωνισμό για την Πρωτοχρονιά.

Η σελίδα τους στο facebook και στο instagram

Διεύθυνση Δημητρίου Καμπούρογλου 4, Αθήνα

Τηλ: 2106717377

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue