Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2017%2F10%2Fimages easyblog images 928 62d8a0a826023e1f0111f69f3b6a2d59 XL

Τα χτενίσματα της βροχής

Όπως λέμε, ο χορός της βροχής αλλά στο πολύ πιο…πρακτικό,γυναικείο και απολύτως χρήσιμο για ένα χειμώνα που απο τις πολύ πρώτες του ημέρες έδειξε τις wet διαθέσεις του. Η βροχή είναι πανέμορφη,χαλαρωτική και ρομαντική ειδικά όταν μπορείτε να την απολαύσετε στο σπίτι ή σε ένα όμορφο χώρο με ακόμα ομορφότερη παρέα. Απο την άλλη,δημιουργεί αναστάτωση στις μετακινήσεις και ακόμα μεγαλύτερη στις hair σας εμφανίσεις.Τα Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP είναι παντός καιρού και κάνουν όμορφη την κάθε σας στιγμή,όσο βρεγμένη και γεμάτη υγρασία και αν είναι αυτή.

Για όσες φίλες μας έχουν ταυτίσει την rain με τα αχαρακτήριστα μαλλιά,οι δημιουργικές μας προτάσεις θα τους αλλάξουν γνώμη και στυλ για όλο τον χειμώνα!Κινηθείτε τολμηρά απέναντι στο φαινόμενο και με την λαική ρήση “ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται”κάντε τον πιο chic αντιπερισμασμό με βρεγμένο up do,ένα χτένισμα “ανάγκης”στο οποίο θα καταφύγετε αφού η μπόρα σας έχει ” επιτεθεί”! Γυρίστε το κεφάλι σας ανάποδα και ανακατέψτε τα μαλλιά σας για να τους δώσετε λίγο όγκο. Έπειτα, πιάστε τα όπως είναι βρεγμένα χαμηλά, λίγα εκατοστά πάνω από τον αυχένα. Μην ξεχάσετε να χτενίσετε με τα δάχτυλα το μπροστινό μέρος για να έχετε ένα ατημέλητο αποτέλεσμα και αν έχετε λίγη λακ μαζί σας, ψεκάστε λίγη σε όλο το κεφάλι.

Έξυπνη κίνηση είναι τους χειμερινούς μήνες να έχετε στην τσάντα σας ένα απλό αλλά σωτήριο hair accessorie όπως μιακορδέλα, ένα κλαμεράκι ή κάποια στέκα που εύκολα ηρεμεί το φριζαρισμένο σας μαλλί.Το κλασσικό wet look που είναι και winter trend τώρα πιά είναι μάλλον η πιο προφανής και fashion λύση,προμηθευτείτε απο τα Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP τα σωστά styling products των επιλεγμένων μας εταιριών και αποκτήστε ένα φυσικό wet look που διαρκεί,σε ελεύθερα ή πιασμένα μαλλιά,σε μακριά ή κοντά.Αν πάλι θέλτε να συνδυάσετε τις βροχερές ημέρες με έμπνευση απο τα χτενίσματα των Fashion Weeks ως γνήσια stylish girls,επιλέξτε ανάμεσα στην χαμηλή πλεξίδα του Hermes που είναι χαμηλή, απλή αλλά και πολύ chic ή στο χαμηλό και ελαφρώς messy σινιόν που είναι όσο πρέπει θηλυκό & sexy.

Εκπληκτική ιδέα για να μην περιοριστείτε σε μια απλή ponytail όπως κάνουν πολλές γυναίκες σε ανάλογα καιρικά φαινόμενα είναι το τόσο εμπνευσμένο ponytail του οίκου Gurung,που προυποθέτει καλά ισιωμένα μαλλιά και καθότι περίτεχνο θα χρειαστεί τα μαγικά χέρια των hair experts των Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP αλλά αν επιμένετε σε κάτι πιο κλασσικό,ας είναι έστω ρομαντικό όπως το χαμηλό ponytail της DKNY ενώ η πρόταση-τομή της βροχής για εμάς είναι το πιάσιμο των Dolce & Gabbana στο οποίο χρειάζονται αρκετές φουρκέτες,μακριά μαλλιά και τέχνη στα μαλλιά!

 

 

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED