Τέλος τα skinny τζιν -Τι είναι τα slimmy παντελόνια που κατακτούν τις γυναίκες

Απειρες φορές το Διαδίκτυο διακηρύσσει το τέλος του skinny jean, καθώς κάποια φίρμα ρίχνει στην αγορά ένα νέο σχέδιο παντελονιού. Στο τέλος αποδεικνύεται ότι το… skinny είναι απέθαντο και ότι η εκτίμηση πως το νέο αυτό σχέδιο παντελονιού θα γινόταν μόδα ήταν απλά λάθος. 
 
Ωστόσο, μια νέα γραμμή τζιν έρχεται με πολλή φόρα και οι δημιουργοί του ισχυρίζονται ότι θα κάνει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να αλλάξουν τις ντουλάπες τους. Ο λόγος για το slimmy τζιν, ένα παντελόνι ανάμεσα στο cigarette και στο boyfriend τζιν. Με απλά λόγια, δεν είναι το τζιν που θυμίζει… μαμά, δεν πέφτει από τον καβάλο και δεν ανοίγει υπερβολικά κάτω από το γόνατο. Είναι μεν άνετο, αλλά δεν είναι φαρδύ.
 
Ηδη, slimmy τζιν έχουν βγάλει πολλές φίρμες, ανάμεσά τους η Gap και το Topshop, ενώ η πρόσφατη… αναβίωση του 501 της Levi’s δείχνει ότι μάλλον η μόδα στα τζιν αλλάζει για τα καλά.
 
Ισως το slimmy να είναι αυτό που πραγματικά ο κόσμος της μόδας αναζητούσε. Ενα τζιν που δεν κλέβει την παράσταση και ταυτόχρονα μοιάζει λίγο… ντεμοντέ. Ενα παντελόνι μίνιμαλ, δροσιστικό και απλό…
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue