Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F05%2Funnamed 1 e1683443964330

The Glass of Brixton – Design, ποιότητα, κόστος, το τρίπτυχο της επιτυχίας 

Λίγοι θα πιστέψουν ότι πίσω από την urban αισθητική και την υψηλή ποιότητα του The Glass of Brixton βρίσκεται μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, που ασχολείται με τα Οπτικά από το 1963.  

Ήταν μάλιστα ένα απόγευμα, 9 χρόνια πριν, που στα ηχεία έπαιζε το “The guns of Brixton” των The Clash, όταν ο Άγγελος Συκαράς εμπνεύστηκε το νέο brand, στο οποίο ήθελε να προσδώσει μία πολυπολιτισμική και καλλιτεχνική ταυτότητα, όπως αυτή ακριβώς που χαρακτηρίζει και την εναλλακτική γειτονιά του Νότιου Λονδίνου. Το Brixton του David Bowie και των The Clash, των διαδηλώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και της urban κουλτούρας, έγινε η έμπνευση για το brand που συνδυάζει τον σύγχρονο σχεδιασμό, την ξεχωριστή χρωματική παλέτα και την εξατομικευμένη δεξιοτεχνία.

Καθοδηγούμενο με ένα ξεκάθαρο όραμα που προωθεί την ιδέα της ελευθερίας στην έκφραση και στο σεβασμό στα δικαιώματα, το The Glass of Brixton δημιουργήθηκε για να απευθύνεται σε όλα τα άτομα ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, χρώματος, μεγέθους, σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου. Σε όλα εκείνα τα άτομα που θέλουν πίσω από αυτά τα γυαλιά, τα μάτια τους να ανακαλύψουν τον κόσμο, να τον διαμορφώσουν, να τον ανατρέψουν και να τον ζήσουν με την δική τους μοναδικότητα.

unnamed 2 scaled e1683443798788

Design / Ποιότητα / Κόστος – Το τρίπτυχο της επιτυχίας 

Το σύγχρονο design, οι υψηλών προδιαγραφών φακοί και η ισορροπία ποιότητας και κόστους, είναι το τρίπτυχο που έχει κάνει το The Glass of Brixton να αποκτήσει μία φήμη που συνδέεται με την καινοτομία, την ποιότητα και την ασφάλεια εντός κι εκτός Ελλάδας τόσο στα γυαλιά ηλίου όσο και στα γυαλιά οράσεως.

Έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία -το νούμερο ένα ζητούμενο στα γυαλιά ηλίου- το The Glass of Brixton διαθέτει μία γκάμα γυαλιών που προσφέρουν ασφάλεια κάτω από τον ήλιο. Όλοι οι σκελετοί είναι από υλικό acetate, οι φακοί ηλίου είναι οργανικοί, απορροφητικοί προς τις βλαβερές ακτινοβολίες και στην οπίσθια επιφάνεια τους έχουν επιστρώσεις αντιαντανακλαστικές για πιο ξεκούραστη όραση στην έντονη ηλιοφάνεια.

Spring / Summer 2023 – «Let’s get lost in Paris»

Το The Glass of Brixton, στο πλαίσιο της κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ‘23, ταξιδεύει στο Παρίσι και παρουσιάζει την καμπάνια «Let’s get lost in Paris», εξερευνώντας με μία διαφορετική ματιά τρεις εμβληματικές πτυχές της πόλης γύρω από τη μουσική, την τέχνη και την αρχιτεκτονική:

Το μποέμ και αισθησιακό Παρίσι των ’70s, του Serge Gainsbourg, της Jane Birkin και της Françoise Hardy, το πραγματικά μοντέρνο και επαναστατικό στη σύλληψή του κτίριο του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Centre Pompidou των Renzo Piano και Richard Rogers και την ηλεκτρονική μουσική σκηνή των ’90s, απ’ όπου ξεκίνησαν οι Daft Punk, οι Air και ο Sébastien Tellier. 

Έντονα χρώματα, διαφάνειες, αλλά και κλασικές γραμμές και μοτίβα, η κολεξιόν The Glass of Brixton Spring / Summer 2023 διαθέτει τέτοια χρωματική παλέτα και σχήματα που συνθέτει έναν κόσμο που χωρά τους πάντες: Από τους πιο τολμηρούς fashionistas μέχρι αυτούς που θέλουν απλώς να κρυφτούν πίσω από δύο μεγάλους φακούς. 

unnamed 3

 

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED