Θέατρο στα Τρίκαλα με τη Γωγώ Κατσιανάκου….

Θεατρικό εργαστήρι απέκτησε ο Πύργος Τρικάλων

Από το Σάββατο 2 Νοεμβρίου άρχισε τη λειτουργία του το πρώτο περιφερειακό θεατρικό εργαστήρι στον Πύργο Τρικάλων. Το Εργαστήρι έχει ως έδρα το χώρο του 6ου Δημοτικού παιδικού σταθμού Πύργου. Το Θεατρικό εργαστήρι δέχεται παιδιά από νηπιακής μέχρι εφηβικής ηλικίας ,συγκεκριμένα λειτουργούν τμήματα: νηπίων, δημοτικού και γυμνασίου.

Η διδασκαλία και το διδακτικό υλικό είναι προσαρμοσμένα στην ηλικία και στα ενδιαφέροντα των σπουδαστών του εργαστηρίου. Τα παιδιά μαθαίνουν να έρχονται σε επαφή με καταστάσεις από την καθημερινότητα τους. Μέσα από τη δημιουργία μιας ιστορίας-παραμυθιού σταδιακά συνειδητοποιούν τα όρια ανάμεσα στη φαντασία και στο πραγματικό. Το θεατρικό παιχνίδι ταυτίζεται με τη δραματοποίηση ή τη δημιουργία φανταστικών καταστάσεων και τη δράση μέσα σε αυτές.

Επίσης τα μεγαλύτερα παιδιά μαθαίνουν την διαδικασία και την οργάνωση μιας παράστασης. Σημαντικό και το ότι δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να συμμετέχουν τα ίδια σε θεατρική παράσταση, γεγονός που αποτελεί εμπειρία με πολλά οφέλη για αυτά.

Υπεύθυνη του εργαστηρίου: Γωγώ Κατσιανάκου, Πτυχιούχος της Δραματικής σχολής Αθηνών και Πτυχιούχος Κοινωνική

Λειτουργός Εμψυχώτρια του θεατρικού εργαστηρίου : Βάγια Γουλοπούλου Οι εγγραφές συνεχίζονται.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο τηλ.: 6978057256

gogo.katsianakou@gmail.com

*Προσεχώς θα λειτουργήσουν και τμήματα ενηλίκων

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue