Θέλετε να δείχνετε 10 χρόνια νεότερες; Δοκιμάστε λάδι καρύδας και μαγειρική σόδα

Δοκιμάστε Λάδι Καρύδας και Μαγειρική Σόδα για να δείχνετε 10 χρόνια νεότερες. Το παρακάτω φυσικό καθαριστικό μπορεί να βοηθήσει τις ρυτίδες και τη χαλάρωση του δέρματος του προσώπου διότι κάνει σε βάθος απολέπιση στο δέρμα σας.

Ο συνδυασμός του ελαίου καρύδας με τη μαγειρική σόδα έχει αποδειχθεί ότι καθαρίζει σε βάθος το δέρμα, διεισδύει στους πόρους και εξαλείφει αποτελεσματικά την ακμή και τα μαύρα στίγματα. Δεν απολεπίζει μόνο το δέρμα σας, αλλά επιπλέον αφαιρεί τη βρωμιά και τη λιπαρότητα και θεραπεύει κάθε τύπο δέρματος.

Μπορούμε να χρησιμοποιούμε το λάδι καρύδας ως ενυδατική κρέμα μετά το ντους, όταν χρειζόμαστε βαθιά ενυδάτωση, γι ‘αυτό και είναι καλό να το έχουμε πάντα στο σπίτι. Όσο για τη μαγειρική σόδα, μπορείτε να την χρησιμοποιείτε τακτικά για τον καθαρισμό του πλυντηρίου σας.

Τι λέτε λοιπόν εσείς θα βάλετε αυτά τα δύο συστατικά στο σπίτι;

Ωστόσο, οι άνθρωποι άρχισαν να το χρησιμοποιούν ως καλλυντικό προϊόν πριν από μεγάλο χρονικό διάστημα. Όχι μόνο μπορεί να θεραπεύσει την ακμή και τα παρόμοια θέματα του δέρματος, αλλά ομαλοποιεί επίσης το pH του δέρματος και σας κρατά ασφαλείς από περαιτέρω παρόμοια προβλήματα.

 Αυτή είναι μία Φυσική Καθαριστική Μάσκα Προσώπου που θα σας βοηθήσει πολύ!

 Συστατικά:

2 κ.σ. έξτρα παρθένο λάδι καρύδας

1 κ.σ. μαγειρική σόδα

 Αναμίξτε τα συστατικά σε ένα μικρό μπολ και ανακατέψτε τα καλά μέχρι να γίνουν μια πάστα. Εφαρμόστε την πάστα στην επιθυμητή περιοχή. Αφήστε τη να δράσει για 5 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Στο τέλος, κάντε μασάζ στην υπό θεραπεία περιοχή, διότι το λάδι καρύδας θα ενυδατώσει το δέρμα σας, καθώς έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue