Η Θεραπεία Ισιωτικής Κερατίνης…Λέει Αντίο Στο Φριζάρισμα!

Κάθε καλοκαίρι αρχίζει το μεγάλο βάσανο… των κοριτσιών με σπαστά και ατίθασα μαλλιά, που έχουν τάση να φριζάρουν. Είναι το πιο ενοχλητικό είδος μαλλιών, καθώς θα πρέπει να έχουν παντού μαζί τους, μια ισιωτική πρέσα, ένα πιστολάκι,  μια βούρτσα και τα κατάλληλα προϊόντα, ώστε να μπορούν να έχουν ίσια και περιποιημένα μαλλιά. Και επειδή όλο αυτό είναι εξαιρετικά κουραστικό, ιδιαίτερα σε καθημερινή βάση, η κατάληξη είναι λαστιχάκια, κοκαλάκια, messy buns, αλογοουρές κτλ . Τα πρόχειρα πιασίματα, οι πλεξούδες και οι κότσοι μπορεί να είναι ότι πιο βολικό σε καθημερινή βάση, αλλά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δυστυχώς επιβαρύνουν την υγεία των μαλλιών και οδηγούν γρηγορότερα στο σπάσιμο και την ψαλίδα.

Η λύση για όλα τα παραπάνω είναι η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΙΣΙΩΤΙΚΗΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ, η οποία υπόσχεται απόλυτα λεία και χωρίς φριζάρισμα  μαλλιά για 4 έως 6 μήνες.  

Δείτε τι μας λέει η Κατερίνα Σκαράκη

Τι είναι η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΙΣΙΩΤΙΚΗΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ;

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΙΣΙΩΤΙΚΗΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ είναι μια μέθοδος ή καλύτερα μια θεραπεία με ημιμόνιμο αποτέλεσμα λείανσης, απαλότητας και υγείας των μαλλιών. Η κερατίνη εξαφανίζει το φριζάρισμα δίνοντας λάμψη και μεταξένια υφή. Η τρίχα αναδομείται, ενυδατώνεται και ενισχύεται η ελαστικότητά της, δίνοντας αύξηση του όγκου της τρίχας μέχρι και 20%.

Σε τι διαφέρει από τις κλασσικές θεραπείες ισιώματος;

Αρχικά θα πρέπει να καταλάβουμε τη διαφορά. Παλαιότερα οι ισιωτικές  ήταν καθαρά χημικές και κατέστρεφαν την τρίχα, αφυδατώνοντάς την. Αντιθέτως, η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΙΣΙΩΤΙΚΗΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ εξυγιαίνει την τρίχα, θωρακίζοντάς την από τις διάφορες αντιξοότητες του καλοκαιριού, όπως ο αέρας, το νερό, αλλά και από τις διάφορες τεχνικές που εφαρμόζουμε στα μαλλιά μας, όπως συχνό πιστολάκι, βαφές, ανταύγειες κτλ. Έτσι, η τρίχα θρέφεται σε βάθος και προστατεύεται από την  επίδραση του ήλιου, του αέρα, του αλατιού και του χλωρίου.
Αφού δεν είναι όπως οι παλιές ισιωτικές μέθοδοι, ποια είναι η σύνθεσή της;
Αποτελείται από υγρή κερατίνη, μια πρωτεΐνη που αποτελεί το βασικό δομικό συστατικό της τρίχας και διάφορα εκχυλίσματα βιταμινών και αμινοξέων. Δεν περιέχει καθόλου χημικά, εκτός της μικρής ποσότητας φορμαλδεΰδης (0.02%) , η οποία βοηθά στη διάσπαση των δεσμών της τρίχας και επιτυγχάνει το ισιωτικό αποτέλεσμα και την διάρκεια του

Ποιοι τύποι μαλλιών μπορούν να την κάνουν;

Δεν υπάρχει περιορισμός στον τύπο μαλλιών που μπορούν να εφαρμόσουν τη συγκεκριμένη τεχνική, μιας και ενδείκνυται ακόμη και για τα πιο ταλαιπωρημένα και αδύναμα μαλλιά, που έχουν υποστεί βαφές, αποχρωματισμούς, ανταύγειες και συχνό πιστολάκι, για να εξαφανίσουν το φριζάρισμα και να δώσουν ένα λείο αποτέλεσμα και σωστό ίσιο look στα μαλλιά. Έτσι, με την τεχνική αυτή αποχαιρετάμε τα αδύναμα και θαμπά μαλλιά, με τάση για φριζάρισμα.

264e601da86eac8b77171d4059b58b37

Πόσο διαρκεί;

Είναι ημιμόνιμη, το αποτέλεσμά της μειώνεται σταδιακά, καθώς το προϊόν φεύγει με τα λουσίματα σε ένα διάστημα 5 μηνών περίπου. Οπότε ο κυματισμός ή οι μπούκλες θα αρχίσουν να επανέρχονται μέσα σε 3 μήνες περίπου (από τη ρίζα),  αλλά το λαμπερό αποτέλεσμα, η θρέψη και η υγιής εικόνα της τρίχας θα παραμείνει για περίπου 5 μήνες.

Που εφαρμόζεται αυτή η τεχνική;

Το πού θα κάνει  κανείς  τη θεραπεία είναι προσωπική επιλογή. Θα πρέπει να επιλεγεί έναν σαλόνι ομορφιάς με ιδιαίτερη εμπειρία στη θεραπεία, που να χρησιμοποιεί καλά υλικά και γνωστές εταιρείες προϊόντων και φυσικά να έχει εκπαιδευτεί σωστά πάνω στη συγκεκριμένη τεχνική. 

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue