Η νέα επιχειρηματική δράση της Σάντρας Βουτσά | Think different-Clean different Let’s clean…και Καθάρισες!

Τρεις φίλοι… που γίναμε ομάδα… και μετά γίναμε η Let’s Clean!!!

Μια εταιρία που δημιουργήθηκε από την αγάπη μας για την καθαριότητα(…πάντα μας έλεγαν οι γονείς μας ”…παιδί μου, η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά”) και εξελίχθηκε σε μια σύγχρονη εταιρία καθαρισμών με πιστοποίηση ISO 9001-2015.

Μια εταιρία που στήθηκε με πολύ διάθεση και όρεξη για δουλειά, κόντρα στις όποιες αντιξοότητες της οικονομικής κρίσης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι, τα τελευταία χρόνια.

Οι τρείς φίλοι Παναγιώτης Μπακάλης,Σάντρα Βουτσά και Αντώνης Βλασσόπουλος στην Let’s clean ανυπομονούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας από τις οποίες να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ-ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ και ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΕΩΝ υψηλού επαγγελματικού επιπέδου, σε συνδυασμό με την άριστη σύνθεση των υλικών που χρησιμοποιούμε.

Καλύπτουμε τις ανάγκες όλων των επαγγελματικών και οικιακών χώρων, καθώς και αυτοκινήτων, λεωφορείων, φορτηγών και σκαφών.

Επίσης όλα τα μηχανήματα καθαρισμού είναι τελευταίας τεχνολογίας και όλα τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε διαθέτουν σύστημα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας EN ISO 9001-2015, τηρούν τις αυστηρές προδιαγραφές σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. και φυσικά είναι ασφαλή για το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο!

Έτσι εξασφαλίζουμε ένα άρτιο ποιοτικό αποτέλεσμα ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς!

Είμαστε γρήγοροι, αποτελεσματικοί και με ένα τηλεφώνημα κοντά σας!

Think different-Clean different

Let’s clean….και Καθάρισες!!!

Λεωφ. Λιμνης Μαραθωνος κ Πολυδούρη 1, Άγιος Στέφανος 14565

Τηλ: 210 6219367, 698 208 3250

Site: www.letsclean.gr

email: info@letsclean.gr

Facebook: letscleanofficial

Instagram: letsclean.gr

YouTube: lets clean TV 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue