Θρήνος στη δημοσιογραφική οικογένεια: «Εφυγε» η δημοσιογράφος του Star και της Espresso Κατερίνα Γκίκα

Βαρύ πένθος σκιάζει σήμερα τον δημοσιογραφικό κόσμο μετά την είδηση πως έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών η Κατερίνα Γκίκα,  κοινοβουλευτική συντάκτης του τηλεοπτικού σταθμού STAR και σχολιογράφος της εφημερίδας Espresso.
 
Η Κατερίνα έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο εδώ και χρόνια χωρίς να λήψει στιγμή από το ρεπορτάζ. Μαχήτρια, δραστήρια, οξυδερκής αρθρογραφούσε και κάλυπτε αδιάλειπτα το ρεπορτάζ. Τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο.
 
 
 
Γεννήθηκε στην Ηγουμενίτσα  Θεσπρωτίας, το 1970. Από το 1987 ζούσε και εργαζόταν στην Αθήνα. Ηταν μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τα πρώτα δημοσιογραφικά βήματα τα έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό TOP FM. Από το 1996 κάλυπτε το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ για τον τηλεοπτικό σταθμό Star channel και από το 2000 είχε καθημερινή στήλη με πολιτικά σχόλια στην εφημερίδα Espresso. Ηταν μέτοχος και ιδρυτικό μέλος του protagon.gr και του bostanistas.gr.
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue