Skip to main content
likewomangr gynaikes me aftopepithisi 1 efe0c12f

7 πράγματα που ΔΕΝ κάνουν οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι από τα ισχυρότερα όπλα που μπορείς να έχεις στη φαρέτρα σου για να διεκδικήσεις και να πετύχεις σε προσωπικό, φιλικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Όσες την διαθέτουν γνωρίζουν ότι αξίζουν και ότι επιθυμούν μπορεί με προσπάθεια αλλά και τόλμη να το έχουν!

Τι κάνει μια Γυναίκα τελικά να είναι ξεχωριστή;

Η εμπιστοσύνη και η σιγουριά που αποπνέει στον εαυτό της και στον περίγυρο της. Αντίθετα ή έλλειψη αυτοπεποίθησης μπορεί να σταθεί από τα μεγαλύτερα εμπόδια σε όσα επιθυμείς να αποκτήσεις:

● μια καλή σχέση με τον εαυτό σου
● έναν καλό σύντροφο
● μια εργασία που γουστάρεις
● καλή φυσική κατάσταση
● ενέργεια και όμορφη διάθεση

Τα καλά νέα είναι ότι όλες μας ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες μπορούμε να ζήσουμε μια ζωή αφθονίας και ευχαρίστησης. Η απόφαση είναι μια “Σταματώ στο εδώ και τώρα να σαμποτάρω τον εαυτό μου”.

likewomangr gynaikes me aftopepithisi 1 2

Οι γυναίκες λοιπόν που έχουν αυτοπεποίθηση:

Δεν αμφιβάλλουν για τον εαυτό τους. Οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση πιστεύουν στον εαυτό τους και στηρίζουν τις αποφάσεις τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα θα πετυχαίνουν αλλά σίγουρα θα στηρίζουν αυτό που κάνουν.

Δεν θυματοποιούνται και δεν κατηγορούν τους άλλους. Ξέρουν να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για τις πράξεις της ζωής τους.

Βάζουν όρια και τα τηρούν.

Σέβονται τον εαυτό τους και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να τα παραβιάσει.

Είναι ανεξάρτητες και δεν ψάχνουν σε μια σχέση τον πατέρα τους αλλά έναν σύντροφο.

Αυτοεπιβεβαιώνονται. Δεν ψάχνουν την αναγνώριση και την αποδοχή απο τους άλλους. Γνωρίζουν την αξία τους και αποδέχονται τον εαυτό τους.

Είναι ευγνώμων για όσα είναι και όσα δεν είναι. Γνωρίζουν ότι η ζωή είναι ένα δώρο και το αξιοποιούν.

Η ανάπτυξη και ή αλλαγή μπορεί να είναι επώδυνη. Αλλά τίποτε δεν είναι πιο επώδυνη από το να μένεις στάσιμος, να γκρινιάζεις μόνιμα και να είσαι κολλημένος.Αρνήσου την στασιμότητα. Μόλις αποφασίσεις να αλλάξεις στάση απέναντι στον εαυτό σου και να σε αγκαλιάσεις, θα ξεκινήσει η δράση αλλαγής. Να θυμάσαι ότι αυτό δεν είναι κάτι που θα συμβεί σε μια μέρα αλλά χρειάζεται χρόνο, αφοσίωση και δράση. Πρόκειται κυρίως για μια εσωτερική διαδικασία και όχι απλά για ένα περιτύλιγμα. Άλλωστε είσαι πολύ περισσότερα από αυτό που δείχνεις.

likewomangr gynaikes me aftopepithisi 1 1 1

Οραματίσου μια εικόνα που επιθυμείς πολύ για τον εαυτό σου. Ο οραματισμός είναι η τεχνική που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις στο μυαλό σου εκείνη την μεγάλη, όμορφη, γεμάτο χρώματα εικόνα που θα αισθάνεσαι μοναδικά όμορφη μέσα σε αυτήν.

Όπως λένε και οι μεγάλοι μύστες:

ότι μπορεί να οραματιστείς, μπορεί και να δημιουργήσεις

Είναι σίγουρο, ότι θα συναντήσεις στο δρόμο της αλλαγής, τον εσωτερικό κριτή που θα σε σαμποτάρει. Είναι φυσικό, μην αγχώνεσαι, όσο προχωράς προς την αλλαγή θα ξεπερνάς περιοριστικές πεποιθήσεις και θα αισθάνεσαι πιο δυνατή. Όλα είναι μέρος της διαδικασίας.

Ταυτίζομαι απόλυτα με την άποψη ότι όσο καλύτερη σχέση έχεις με τον εαυτό σου, εκπέμπεις κάτι όμορφο και μαγνητίζεις τους ανθρώπους κοντά σου.

Η ευτυχία και η αγάπη συμβαδίζουν στην ζωή. Ερωτεύσου πρώτα απ’ όλα τον εαυτό σου και θα δεις όλα να γίνονται πιο όμορφα γιατί θα έλκεις τα γεγονότα και τις σχέσεις που θέλεις!!

Είσαι αρκετή!
Είσαι μοναδική!
Είσαι ανεπανάληπτη!
Το αξίζεις!

Site:sofiabanagi.gr

Εάν σου άρεσε το άρθρο μου εδώ μπορείς να βρεις όλα μου άρθρα ή να έρθεις να τα πούμε απο κοντά!

 

Αγαπάω να βοηθάω τους ανθρώπους να ανακαλύπτουν τη μοναδικότητά τους με σκοπό να αισθάνονται υγιείς, όμορφοι και να μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα την ποιότητά τους. Έπειτα από πολλά χρόνια προσωπικής εξέλιξης, αυτογνωσίας και ξεπερνώντας η ίδια αρκετά περιοριστικά μοτίβα, εμπόδια και δύσκολα προβλήματα, πήρα την απόφαση να εμπνεύσω ανθρώπους να πετύχουν το όνειρο τους! Βαθιά μέσα του ο άνθρωπος πιστεύει ότι κρύβει δυνάμεις. Δυνάμεις που και ο ίδιος θα ενθουσιαστεί όταν τις ανακαλύψει. Γιατί…«Μπορείς να φτάσεις όπου θες».

RECENT

RELATED