Τίνα Κάζη: μια “κούκλα” της μουσικής μας λέει “ποια θα ήθελες να είμαι”

Όπως έχετε καταλάβει λατρεύουμε την τέχνη και τον πολιτισμό, αγαπάμε το θέατρο και την μουσική και στηρίζουμε όλα τα νέα παιδιά και τους νέους καλλιτέχνες. Αυτή τη φορά βρήκαμε μια “κούκλα” της μουσικής την Τίνα Κάζη.
 
Έχει κάνει συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες και τώρα έφτασε η στιγμή να μας παραδώσει την δεύτερη της προσωπική δουλειά. Ακούστε το δυνατά!
 
 
Η Τίνα Κάζη, έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Θεσσαλονίκη, κατάγεται από οικογένεια που έχει παράδοση στην μουσική.
 
Η αγάπη της για το τραγούδι την οδήγησε από νωρίς στα ωδεία της πόλης της όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της και αργότερα ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στην περιφέρεια αλλά και στην Αθήνα.
 
Έχει κάνει συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες και τώρα έφτασε η στιγμή να μας παραδώσει την δεύτερη της προσωπική δουλειά που της εμπιστεύτηκαν και πάλι καταξιωμένοι δημιουργοί…
 
Την μουσική στο νέο της τραγούδι «Ποια θα θέλες να είμαι» γράφει ο Γιάννης Μαλλιάς και στην μουσική ο Ιορδάνης Παύλου

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue