Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2020%252F08%252Fimages easyblog articles 11161 fashion editorial

Τήνος: Εικόνες και συναισθήματα σε ένα μαγικό ταξίδι με πυξίδα τη μόδα

Ευχαριστούμε τον Νίκο Αλιάζη, τον σχεδιαστή μόδας και founder του Paramano.gr που μοιράστηκε μαζί μας αυτό το υπέροχο editorial που ετοιμάσε και έγραψε και μας ταξίδεψε σε αυτό το μαγευτικό νησί την Τήνο.

Το φετινό καλοκαίρι είναι ένα από τα πιο δύσκολα των τελευταίων χρόνων. Η καραντίνα και η όλη κατάσταση δυσκόλεψαν σχεδόν όλους τους επαγγελματικούς κλάδους. Η σκέψη μας ήταν αμέσως στην επόμενη μέρα των ανθρώπων, που ασχολούνται με τη μόδα. Ο λόγος για τους σχεδιαστές, τους στυλίστες, τους φωτογράφους και όλους όσους δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο. Σκεφτήκαμε, λοιπόν, να δράσουμε με ένα δικό μας τρόπο και τον Ιούνιο πραγματοποιήσαμε ένα φωτογραφικό concept 100% ελληνικό, το οποίο θέλαμε να σας το παρουσιάσουμε τον Δεκαπενταύγουστο, την επιτομή του ελληνικού καλοκαιριού!

Επισκεφτήκαμε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδος, την Τήνο και σας παρουσιάζουμε το “Tinos Editorial”. Στόχος μας να αναδείξουμε την ελληνική μόδα και τους Έλληνες δημιουργούς. Σε αυτό το όμορφο τάξιδι συμμετείχαν ένας νέος, ταλαντούχος φωτογράφος, ο Παναγιώτης Περαντάκος, το πανέμορφο μοντέλο Ναταλία Ρίζου, η make up artist Σοφία Παππά και εγώ, που ανέλαβα την καλλιτεχνική διεύθυνση.

Αυτό το editorial θέλαμε να μην μπει σε καλούπια και να είναι μια αυθόρμητη καλλιτεχνική στιγμή μας, όπου όλα θα γίνονταν με πολύ αγάπη και χωρίς στρες. Η κάθε φωτογραφία που θα δείτε, δημιουργήθηκε σε σχέση με το συναίσθημα που μας δημιουργούσαν τα μέρη, που επισκεφτήκαμε και οι καταπληκτικές δημιουργίες που μας εμπιστεύτηκαν οι Έλληνες σχεδιαστές. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τους δημιουργούς, που εμπιστεύτηκαν το Paramano.gr. Ο λόγος για τους Dimitris Dassios, Sophie Deloudi, EMCI by Margarita Priftaki, Yvonni Dosta, Nikos Aliazis, Andromeda, Marivee, Savapile. Είναι τιμή μας που μας εμπιστευτήκατε και σας ευχαριστούμε για την ευγένεια, τον επαγγελματισμό και το ήθος σας!

Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί το όμορφο αυτό νησί και να ταξιδέψουμε, μέσω των εικόνων, σε ένα μαγικό ταξίδι με πυξίδα μας τη μόδα!

“Βώλαξ”

Το χωριό όπου πρωταγωνιστούν απόκοσμοι, τεράστιοι βράχοι. Με το που φτάσαμε στο μέρος η πρώτη σκέψη ήταν ο συνδυασμός τον τεράστιων σφαιρικών βράχων, με τις μεταξωτές δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών, ενώ το όλο σκηνικό ολοκλήρωσαν τα ποιήματα, που ήταν αποτυπωμένα σε εγκαταλελειμμένα σπίτια του χωριού.

Φόρεμα: Dimitris Dassios | Σκουλαρίκια: Vintage

Φόρεμα: Dimitris Dassios | Σκουλαρίκια: Vintage

Φόρεμα: Dimitris Dassios | Σκουλαρίκια: Vintage

Mεταξωτό τοπ – φούστα : Nikos Aliazis | Δαχτυλίδια: Marivee | Σκουλαρίκια: Vintage

“Όρμος Βαθύ”

Ένας όμορφος όρμος όπου κάποτε τα πλοία φόρτωναν από εκεί το μάρμαρο της Τήνου και το ταξίδευαν στα πέρατα του κόσμου.

Ολόσωμο μαγιό: Yvonni Ntosta | Κολιέ: Marivee

“Λιβάδα”

Μια παραλία που συνήθως τα κύματα και ο αέρας σε “παρασέρνουν” και σε “οδηγούν” στο δικό τους χορό. Την ημέρα που την επισκεφθήκαμε η γαλήνη της θάλασσας μας επέτρεψε να θαυμάσουμε τους υπέροχους βράχους και σαγηνευτήκαμε από την επιβλητική ομορφιά του τοπίου αυτού!

Mεταξωτό φόρεμα: Dimitris Dassios | Σκουλαρίκια: Vintage

Mεταξωτό φόρεμα: Dimitris Dassios | Σκουλαρίκια: Vintage

Mεταξωτό φόρεμα: Dimitris Dassios | Σκουλαρίκια: Vintage

Mεταξωτό κορμάκι και φούστα: Nikos Aliazis | Σκουλαρίκια: Vintage

Mεταξωτό κορμάκι και φούστα: Nikos Aliazis | Σκουλαρίκια: Vintage

Mεταξωτό κορμάκι και φούστα: Nikos Aliazis | Σκουλαρίκια: Vintage

“Kιόνια – Κάμπος”

Κάτι που θα συναντήσετε στην Τήνο είναι οι εναλλαγές στα τοπία. Έτσι στο δρόμο μας ξαφνικά συναντήσαμε μια απόμερη παραλία, έναν ανεμόμυλο και ένα εγκαταλελειμμένο νεοκλασικό αρχοντικό…

Ολόσωμο μαγιό: Sophie Deloudi | Ψάθινο καπέλο: Savapile

Ψάθινο καπέλο: Savapile

Τοπ – φούστα : Nikos Aliazis | Σκουλαρίκια: Vintage

Τοπ – φούστα : Nikos Aliazis | Σκουλαρίκια: Vintage

“Λατομείο”

Το ταξίδι μας τελειώσε σε ένα μαγικό μέρος. Ένα εκπληκτικό λατομείο μαρμάρου, ένα μυστικό μέρος που ανακαλύψαμε και που μας μάγεψε από το πρώτο δευτερόλεπτο. Οι λευκές δημιουργίες αναδείχθηκαν με τον πιο όμορφο τρόπο, εξαιτίας του πράσινου μαρμάρου και της γαλαζοπράσινης πισίνας, που η φύση έχει δημιουργήσει.

Ολόσωμο μαγιό: Sophie Deloudi | Σκουλαρίκια: Vintage

Mεταξωτό κορμάκι και φούστα: Nikos Aliazis | Κολιέ: Marivee

Ζέρσεϊ φόρεμα: EMCI by Margarita Priftaki | Κολιέ: Andromeda

Ζέρσεϊ φόρεμα: EMCI by Margarita Priftaki | Σκουλαρίκια: Vintage

CREDITS:

Photo by: Perantakos Panagiotis
Model:
Natalie Rizou (TheLegion) MUA: Sofia Pappa
Art Direction:
Nikos Aliazis

* * * * * * * * * * * * * * *

Dimitris Dassios
Facebook: Dassios Mykonos
Instagram: dassiosmykonos
Website: www.dassios.com

Sophie Deloudi
Facebook: Sophie Deloudi Swimwear
Instagram: sophiedeloudi
Website: www.sophiedeloudi.gr

Yvonni Dosta
Facebook: Yvonni Ntosta Swimwear
Instagram: yvonnintostaswimwear
Website: www.yvonnintostaswimwear.com

EMCI by Margarita Priftaki
Facebook: Emci Clothing
Instagram: emci_clothing
Website: www.emci.gr

Nikos Aliazis
Facebook: Nikos Aliazis
Instagram: nikosaliazis
Website: www. aliazis.com

* * * * * * * * * * * * * * *

Andromeda
Facebook: Andromeda
Instagram: andromeda_earrings
Website: www.andromeda-earrings.com

Μarivee
Facebook: Marivee
Instagram: marivee.gr
Website: www.marivee.com

Savapille
Facebook: Savapile
Instagram: savapile

via  www.paramano.gr

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED