Το 2018 μοιράσου την Αγάπη και φόρεσε το πιο must γούρι της χρονιάς!


16 Δεκ 2017

Θα Μοιράσουμε Αγάπη από Καρδιάς αυτή τη χρονιά, τι λέτε;

Διαλέξαμε για εσάς το πιο must Γούρι για το έτος 2018. Το 8 Καρδιά. Το φοράς είτε ως βραχιόλι είτε ως κολιέ. Σε ασήμι 925, ροζ χρυσό και κίτρινη χρύσωση δεμένο με κηρονήματα σε συνδυασμούς

Δημιουργούς η αγαπημένη μου Βίκη Μαζανίτη. Πλάσμα θετικό, δημιουργικό με φαντασία και διάθεση!

Image may contain: text

Πρώτα η σύλληψη της ιδέας στο χαρτί, μετέπειτα η σέγα, η λίμα, οι κολλήσεις καθώς και το τελικό φινίρισμα επάνω στο μέταλλο είναι κάτι το μαγευτικό, σαν ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι! 
Τα μέταλλα που χρησιμοποιεί είναι ασήμι, αρζαντό, μπρούτζος και χαλκός, όπου δημιουργεί διάφορες υφές, σχέδια και χρωματισμούς. 
Από το «παιχνίδι» δεν λείπουν και οι ημιπολύτιμες πέτρες: felt (ακατέργαστο μαλλί), χρώματα από σμάλτα, υαλώσεις και οξειδώσεις. Πηγή έμπνευσης αποτελεί η φύση, η ίδια η ζωή, η αγάπη ακόμη και οι πίνακες ζωγραφικής, πάντα υπάρχουν θέματα τριγύρω μας που μας δίνουν έναυσμα για να εκφραστούμε. Κάθε υλικό έχει τη μοναδικότητά του στην επεξεργασία και είναι τόσο διαφορετικό από τα άλλα. 
Η δημιουργία δεν έχει όρια, δεν είναι μονοδιάστατη, έχει υλικά, σχήματα, χρώματα, μα πάνω απ’ όλα θέλει φαντασία και διάθεση!

Μην ξεχαστείτε και το δεν το φορέσετε φέτος!

Κάνε την παραγγελία σου εδώ και διαλέξτε το δικό σας γούρι!

Η σελίδα της στο facebook

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue