Το bioten παρουσιάζει το WalkTALL – TheConfidence Series 2017


13 Ιούλ 2017

, μέσα από 8 επεισόδια και πρωταγωνίστρια την digitalstyleambassador,Αννούσα Μελά, προσκαλεί τις γυναίκες «να περπατάνε με το κεφάλι ψηλά» και με αυτοπεποίθηση

Tobiotenαναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει για την κάθε γυναίκα η αυτοπεποίθηση και, ταυτόχρονα, τιμώντας την εξαιρετική αποδοχή που είχε η περσινή ενέργεια του “WalkTALL” από το γυναικείο κοινό, εγκαινιάζει τη νέα εκδοχή του: το WalkTALL | The ConfidenceSeries και προσκαλεί και φέτος τις γυναίκες να «περπατήσουν με το κεφάλι ψηλά».

Αποστολή του “WalkTALL | TheConfidenceSeries είναι να εμπνεύσει ακόμα περισσότερες γυναίκες να περπατούν κάθε μέρα γεμάτες λάμψη και θετική ενέργεια! Να ανακαλύψουν και να αγαπήσουν κάθε πτυχή του εαυτού τους και με το πιο αυθεντικό τους χαμόγελο να αντιμετωπίζουν την κάθε ατέλεια τους ως την μεγαλύτερη ομορφιά που διαθέτουν.

Πως θα γίνει αυτό; Φυσικά, με τη βοήθεια της γνωστής stylecoach & digital ambassadors, Αννούσας Μελά. Μέσα από οκτώ (8) μοντέρνακαι άκρως γυναικεία επεισόδια, η αγαπημένη styleexpertδίνει τα πιο ευφάνταστα και πολύτιμα tips, προκειμένου να βοηθήσει όλες τις γυναίκες να κάνουν το μικρό εκείνο βήμα για να «ξεκλειδώσουν» την αυτοπεποίθησή τους.

Τα επεισόδια θα προβάλλονται στην επίσημη σελίδα τoυbioten στο facebοοκ καθώς και στο youtubechannel του brand.

Η αρχή γίνεται αυτή τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, με το 1ο επεισόδιο του “WalkTALL | TheConfidenceSeries”, με τίτλο: «Όταν κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη βλέπω μόνο ατέλειες» youtube. Το 1ο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στην υπερδύναμη της επιλογής και στην αυτοπεποίθηση, με την Αννούσα να μοιράζεται τα πιο καλά φυλαγμένα μυστικά της και να μας καλεί να πάρουμε τον εαυτό μας από το χέρι και να κάνουμεμαζί της και με τobioten, WalkTALL.

Η ενέργεια WalkTALL | TheConfidenceSeries, συνοδεύεται από ένα super διαγωνισμός που θα τρέξει μέσα από τη Facebook σελίδα του bioten από αυτή την Πέμπτη 13 Ιουλίου. Το κοινό καλείται να πάρει μέρος και να διεκδικήσει μοναδικά δώρα, όπως ένα διήμερο για δύο άτομα και πολλά πλούσια δώρα bioten! Μείνετε συντονισμένες! https://www.facebook.com/biotenGreece/

WalkTALL | TheConfidenceSeries 2017

Αποστολή μας η Αυτοπεποίθηση. Τα βήματα απλά.

Το ΒΙΟΤΕΝ σε καλεί να τα ακολουθήσεις!

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue