Το έργο “Φλάι”της Στέλλας Ζαφειροπούλου, παρατείνει τις παραστάσεις

Το έργο “Φλάι”της Στέλλας Ζαφειροπούλου, παρατείνει τις παραστάσεις και συνεχίζει να «πετάει» με την Λίλη Τσεσματζόγλου στο Θέατρο Αλκμήνη κάθε Πέμπτη στις 21:30

Ένας άνθρωπος που “επιλέγει” να γίνει κάτι άλλο σε έναν κόσμο που επιμένει να μένει ίδιος, αφηγείται καταστάσεις της ζωής του σε ένα ψυχογράφημα μιας κοινωνίας που αρνείται να αλλάξει. Ένας ιλαροτραγικός μονόλογος που μιλά για εκείνους που έπαψαν να αντέχουν το βάρος της πραγματικότητας στους ώμους τους. Για τη διαφορετικότητα, τις συμβάσεις, τους ψυχαναγκασμούς, τις κοινωνικές νόρμες, την έλλειψη αποδοχής και κατανόησης. Για τα κοινά όλων και τις διαχωριστικές γραμμές της αποξένωσης. Μέσα σε μια παραίσθηση πραγματικότητας και φαντασίας, ένα έργο για τον διαρκή αποπροσανατολισμό που ο καθένας από εμάς μπορεί να βιώσει.
Συντελεστές:

Ερμηνεία: Λίλη Τσεσματζόγλου
Κείμενο:
Στέλλα Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία:
Πέπη Μοσχοβάκου
Σκηνικά-Κοστούμια:
Κική Μήλιου
Μουσική:
Γιάννης Οικονόμου
Επιμέλεια κίνησης:
Νερίνα Ζάρπα
Επικοινωνία:
Άντζυ Νομικού
Εισιτήρια: 10€ κανονικό, 7€ μειωμένο Προπώληση: viva.gr 
Διάρκεια: 70’

Θέατρο Αλκμήνη : Αλκμήνης 12 | Πετράλωνα | 21 0342 8650

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue