Το Friends ReUnion έγινε πραγματικότητα | Δείτε σκηνές!


1 Ιούν 2021

Η επανένωση των “Friends” έγινε πραγματικότηα και προβλήθηκε από το HBO Max την Πέμπτη 27 Μαΐου.

Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε δείχνει τους ηθοποιούς της σειράς να έχουν επιστρέψει πίσω στο στούντιο όπου και ξεκίνησαν και κάνουν ένα τεστ γνώσεων. Ξανά διάβασαν διάφορες ατάκες τους αλλά και πραγματοποιήσαν μια συνέντευξη με τον James Corden μπροστά από κοινό.

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων οι ηθοποιοί μίλησαν για το πόσο συναισθηματικά φορτισμένη ήταν  η συνάντηση τους και τα όσα θυμήθηκαν στο στούντιο που πραγματοποιήθηκε η σειρά. Η Cox χαρακτηριστηκά είπε “Δεν νομίζω ότι κανένας θα περίμενε να έχουμε τόσο συναισθηματική φόρτιση” “Το στούντιο έμοιαζε ακριβώς το ίδιο. Ήταν τόσο περίεργο όλο αυτό που αρχίσαμε να κλαίμε” είπε.

1622121026 friends reunion key art final vertical pr 1 3 1622121006

Η Cox και η Aniston αποκάλυψαν επίσης, ότι παρακολουθούσαν επανειλημμένα την εκπομπή με σκοπό να θυμηθούν κάθε λεπτό της, και ακόμη και αυτό ήταν μια περιεργη συναισθηματική εμπειρία. «Γελούσε και έκλαιγε», είπε η Cox για την πρόσφατη προβολή τους, σημειώνοντας εικονικές στιγμές όπως το πρώτο φιλί του Ross και της Rachel. “Αυτό ήταν τόσο δυνατό.”

Το HBO Max εξήγησε σε μια δήλωση του : “Τέλος, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση σχετικά με το τι είναι αυτό το ιδιαίτερο επεισόδιο, θέλουμε να καταστήσουμε πολύ σαφές ότι αυτό δεν είναι ένα νέο, πρωτότυπο επεισόδιο της σειράς. Οι ηθοποιοί θα εμφανίζονται ως πραγματικά πρόσωπα και, όχι ως χαρακτήρες.”

friends reunion 2 t
For the first time in 17 years, the cast of Friends reunites for a special celebration of the beloved, smash-hit comedy series. Taped on the original soundstage, Friends: The Reunion finds Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, and David Schwimmer joined by moderator James Corden and a star-studded roster of special guests as they relive the show’s fan-favorite and unforgettable moments. This once-in-a-lifetime special event honors the iconic series, which continues to permeate the zeitgeist today, with a hilarious and heartfelt night full of laughter and tears. Could we be any more excited?

Πηγές ανέφεραν στο The Hollywood Reporter ότι, οι ηθοποιοί διαπραγματεύτηκαν τις αμοιβές τους από κοινού και θα καταβληθούν μεταξύ 2,5 εκατομμυρίων και 3 εκατομμυρίων δολαρίων στον καθένα για την επανένωση. Αυτό είναι πολύ περισσότερο από το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων ανά επεισόδιο που είχαν όταν η σειρά Friends βρισκόταν on air. Όσα χρήματα και να πήραν σίγουρα αξίζουν καθώς οι εμπειρίες που μας πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την σειρά ήταν μοναδικές.

Ειρήνη Ρισσάκη

Μου αρέσουν τα ταξίδια και η μόδα. Στο μέλλον θα ήθελα να δουλέψω σε κάποιο οίκο μόδας, στο κομμάτι του marketing. Είμαι τελειομανής και μου αρέσουν οι αυθόρμητες αποφάσεις καθώς έτσι ζεις τις ωραιότερες περιπέτειες.  

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue