Το γέλιο μακραίνει τη ζωή και το χαμόγελο ανορθώνει και συσφίγγει τα ζυγωματικά!

Κάθε μέρα δεν σας λέμε χαμογελάτε γιατί κάνει καλό; Τώρα σας λέμε πως να το κάνετε και πράξη για να είσαστε ακόμη πιο όμορφες!

Με τις γωνίες του στόματoς στην ίδια ευθεία χαμογελάω μέχρι τα αυτιά (το μάξιμουμ χαμόγελό μου) ανοίγοντας ελαφρά τα χείλη μεταξύ τους.

?Μένω αδιαμαρτύρητα σε αυτή τη θέση 30 χρόνους ή και παραπάνω, μέχρι να αισθανθώ ένα κάψιμο στην περιοχή,που σημαίνει ότι οι μυς μου έχουν αρχίσει να δουλεύουν.
?Όσο μένω χαμογελαστή δεν ξεχνάω να αναπνέω!
?Επανέρχομαι στην αρχική μου θέση κλείνοντας αργά-αργά το στόμα μου και επαναλαμβάνω τρεις φορές.

#faceyoga #faceyoga_alexandravekiari #faceyogamouth #mouth#moutharea #jawline #zygomaticarea

 

Αλεξάνδρα Βεκιάρη Face Yoga Specialist

H Αλεξάνδρα Βεκιάρη είναι Face Yoga Specialist, πιστοποιημένη από το International Holistic Medicine College και το Flow Center, ενώ έχει παρακολουθήσει webinars με την World Leading Face Yoga Expert, Fumiko Takatsu και σεμινάρια με την Danielle Collins. Μετά από μια μεγάλη διαδρομή σε Πολιτικές Επιστήμες, Δημοσιογραφία, Επικοινωνία, Περιοδικά και Βιβλία που υπηρέτησε για πολλά χρόνια με συνέπεια έχει κάνει τη Face Yoga τρόπο ζωής και έχει αφοσιωθεί στην διάδοση της στην Ελλάδα.

Μπορείτε να την βρείτε στην σελίδα της στο facebook και να την ρωτήσετε ότι θέλετε για να αποκτήσετε ένα λαμπερό, σφιχτό και υγειές πρόσωπο αλλά και να την ακολουθήσετε στα εκπληκτικά σεμινάρια που κάνει!

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue