Το Καινούργιο Άρωμα «Σταχτοπούτα» Έρχεται να μας «Μαγέψει» Με Την Ξεχωριστή Μυρωδιά Του

Σταχτοπούτα! Κάθε παραμύθι εμπνέεται από κάτι αληθινό, από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του συγγραφέα να ντύσει το παραμύθι με διδάγματα και μεράκι. Στην εποχή που διανύουμε όλες ονειρεύομαστε, μικρές και μεγάλες να γίνουμε μία Σταχτοπούτα για αυτό και η μπουτίκ υψηλής αρωματοποιίας BOTTEGA- BELLEZA, έρχεται  να αρωματίσει την ηρωίδα ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ με το νέο πολυτελές κομψό και σύγχρονο άρωμα της. Ένα άρωμα που παρασύρει το μυαλό και τις αισθήσεις σε ένα καινούργιο ταξίδι. 

Κάθε μπουκάλι το οποίο είναι από καθαρό κρύσταλλο και κοκκινόχρυσες λεπτομέρειες, φυλακίζει μια τρυφερή και μοναδική εμπειρία σε κάθε του σταγόνα!

Σας προσκαλούμε όλες εσάς στον μαγικό κόσμο της Σταχτοπούτας για να σας «φυλακίσουμε» με την μαγική της μυρωδιά !
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue