Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2018%2F04%2Fimages easyblog images 928 746e9f9f8002796aa132cbf1a2fb1455 XL

Το Kinder+SPORT για 4η συνεχή χρονιά δίπλα στα παιδιά και τον αθλητισμό μαζί με τους αγώνες δρόμου «Σπύρος Λούης»

 Το Kinder+SPORT, το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ferrero, έδωσε για άλλη μία χρονιά το «παρών» ως Μέγας Χορηγός στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού που δεν είναι άλλη από τους αγώνες δρόμου «Σπύρος Λούης», η οποία πραγματοποιήθηκε από τον δήμο Αμαρουσίου, την Κυριακή 22 Απριλίου. Πάγια δέσμευση του Προγράμματος παραμένει το να προάγει μέσω της έμπρακτης υποστήριξης του, τις αξίες και τα οφέλη του αθλητισμού μυώντας κατ’ αυτό τον τρόπο τα παιδιά σε έναν ενεργό τρόπο ζωής που θα τα ακολουθεί σε βάθος χρόνου και στην πορεία της ζωής τους. Έτσι, ως Μέγας Χορηγός των αγώνων δρόμου «Σπύρος Λούης», προέτρεψε τα παιδιά να βάλουν – πάντα με χαμόγελο και θετική διάθεση – την κίνηση και την άθληση για τα καλά στη ζωή τους.

Περισσότερα από 400 παιδιά συμμετείχαν στον αγώνα των 650m και με την ολοκλήρωσή του παρέλαβαν το καπέλο, το «Ημερολόγιο του μικρού αθλητή» και το manifesto του K+S που επικοινωνεί με δημιουργικό τρόπο τις αξίες του Προγράμματος. Βέβαια, οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς μαζί τους σε αυτή την διοργάνωση ήταν ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ενόργανης Γυμναστικής στην κατηγορία των Κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας, ως Πρεσβευτής του Kinder+SPORT. Ο Λευτέρης Πετρούνιας συμμετείχε μαζί με τα παιδιά και τα ενθάρρυνε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής προωθώντας με την παρουσία του τις αξίες του αθλητισμού που ο ίδιος και το Πρόγραμμα πρεσβεύουν. Στο τέλος, φωτογραφήθηκε μαζί τους μικρούς του φίλους και συνεχάρη μαζί με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη τους νικητές των διαδρομών. 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε θερμά που για άλλη μια φορά ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας για συμμετοχή στους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» στηρίζοντας με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό την πρωτοβουλία αυτή. Το γεγονός ότι βλέπουμε για η συναπτή χρονιά μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά να συμμετέχουν με τέτοιο ζήλο σε μια αθλητική διοργάνωση όπως αυτή – που πλέον έχει γίνει θεσμός στην πόλη μας – μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Μαζί, σε κάθε ηλικία, μοιραζόμαστε τη χαρά, την ευεξία και τη διασκέδαση που προσφέρει ο αθλητισμός».

Η Εύη Γιαννίση, Marketing Manager της Ferrero στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά: «Με το πρόγραμμα Kinder+SPORT, η Ferrero συνεχίζει την ιδιαίτερα ενεργή συμμετοχή της σε αθλητικές διοργανώσεις έχοντας ως σκοπό να προωθήσει τον αθλητισμό στη καθημερινή ζωή των παιδιών, αρχής γενομένης από μικρή ηλικία. Με κεντρικό μήνυμα του Προγράμματος το «Joy of Moving» και βασικούς πρωταγωνιστές τους μικρούς αθλητές, παρακινούμε τα παιδιά να ακολουθήσουν ένα δραστήριο τρόπο ζωής και τα προτρέπουμε να διαλέξουν το άθλημα που αγαπούν και να το ακολουθήσουν. Οι αγώνες δρόμου «Σπύρος Λούης» είναι μία εξαιρετική αφορμή για να διασκεδάσουν και να ανακαλύψουν τις χαρές και τα οφέλη που μπορεί να τους προσφέρει ο αθλητισμός μέσα από στιγμές γεμάτες κίνηση και δράση. Από πλευράς μας, διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση».

 

 

Οι αξίες του Kinder+SPORT:

  • Φιλία & Σεβασμός
  • Ενεργητικότητα & Διασκέδαση
  • Άμιλλα & Δίκαιο Παιχνίδι
  • Συμμετοχή & Ομαδικότητα
  • Προσπάθεια & Επιβράβευση

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED