Το likewoman Και Η Rivage Έκαναν Το Πιο Natural & Glamorous Xmas Event

Τα καλέσματα δεν σταματούν ολόκληρο τον Δεκέμβρη. Βρισκόμαστε στον πιο εορταστικό μήνα της χρονιάς, αλλά και στον πιο λαμπερό. Είναι τόσο όμορφο να βλέπεις φίλους, γνωστούς, συνεργάτες και ανθρώπους που μπορείς να μοιράζεσαι κάθε φορά κάτι καινούριο. Έτσι λοιπόν, την Κυριακή που μας πέρασε, η Rivage και το likewoman.gr διοργάνωσαν ένα Beauty Pre-Christams party που είχε τα πάντα. Εκτός από διάθεση και όμορφους ανθρώπους, είδαμε και μάθαμε πόσο σημαντική είναι η FaceYoga στην ζωή μας από την Αλεξάνδρα Βεκιάρη Facial Yoga Specialist που μας έμεινε αξέχαστο. Επίσης δοκιμάσαμε υπέροχα προϊόντα για να  είμαστε όμορφες/οι και λαμπερές/οι τις γιορτές και όχι μόνο.

Δημοσιογράφοι, bloggers, influencers και beauty editors και υπέροχοι φίλοι βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με ένα ταξίδι στη Νεκρά Θάλασσα, διαφορετικό από τα άλλα. 

Ανταλλάξαμε beauty tips, συζητήσαμε για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων και στη συνέχεια, η Face Yoga Specialist Αλεξάνδρα Βεκιάρη, αφού μας καλωσόρισε ξεκίνησε μαζί μας το δικό της ταξίδι στα μυστικά της Face Yoga. Μπορεί τα προϊόντα να έχουν κάνει σίγουρα καταπληκτική δουλειά πάνω μας, αλλά η Face Yoga, χωρίς αμφιβολία, είναι αυτό που λένε “το κερασάκι στην τούρτα” της προσωπική μας περιποίησης. Μικρές κινήσεις, εύκολες ασκήσεις, σπουδαία αποτέλεσμα. 

Τα vibes ήταν ήδη στο σημείο που χρειαζόμασταν για να περάσουμε στο δεύτερο μέρος του xmas event της Rivage. Αυτό της εφαρμογής των προϊόντων της εταιρείας. Εκεί, η Beauty Expert της Rivage, Κλεονίκη Καραθανάση, μαζί με την αγαπημένη μας influencer-blogger, Λία Μπαρόλα μας έδειξαν πως να είμαστε λαμπερές/οι τις γιορτές. Μπορεί το αποτέλεσμά τους όλοι να το γνωρίζουμε, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά μυστικά που μας χαρίζει η Νεκρά Θάλασσα, που κάθε beauty session της Rivage είναι και ένα μικρό μπαούλο ομορφιάς που ανακαλύπτουμε. Έτσι λοιπόν, παρακολουθήσαμε μία πρόταση χριστουγεννιάτικης περιποίησης του προσώπου μας έτσι ώστε όλες/οι να είμαστε όμορφες/οι τις γιορτές, όπως μας αξίζει. Όπως και να το κάνουμε, έρχονται γιορτές και όπως έχουμε πει, ο καλύτερος σύμμαχος μίας γυναίκας, είναι τα σωστά προϊόντα ομορφιάς στο νεσεσέρ της. Μετά από το χαμόγελό της φυσικά.

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα και στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Rivage, υπήρχαν ήδη δώρα για εμάς. Ένα υπέροχο gift back μας περίμενε με το υπέροχο γούρι της Δώρας Αναγνώστου για την χρονιά που πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγες μέρες, παρέα με μικρά προϊόντα της εταιρείας που σίγουρα θα μας φανούν χρήσιμα, μιας και μπορούμε να τα έχουμε μαζί στην τσάντα μας και να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, όποτε χρειαστεί.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue