Skip to main content
images easyblog articles 11595 lifecoaching ergastirio 6ae33f23

Το likewoman σας προσκαλεί σε ένα βιωματικό 3ήμερο online εργαστήριο αυτοβελτίωσης με την life coach Ξένια Γιαννάκη

Το likewoman σας προσκαλεί σε ένα βιωματικό 3ήμερο online εργαστήριο αυτοβελτίωσης με την life coach Ξένια Γιαννάκη δημιουργό της Lifeshare…Τρεις σχέσεις που δημιουργούν μία ευτυχισμένη ζωή!

Κάθε μέρα και οι ίδιες σκέψεις ανακυκλώνονται… Κάθε μέρα και τα ίδια προβλήματα αναζητούν απαντήσεις και λύσεις… Κάθε μέρα η πίεση γίνεται και πιο έντονη… Η ζωή περνά, η αλλαγή συνεχώς αναβάλλεται και η ευτυχία απλά προσπερνά τη ζωή μας! Κι όμως έχεις επιλογή. Άλλαξε ό,τι αλλάζει μόνο με μία απόφαση. Την απόφαση να νοιώσεις ελευθερία, αγάπη, ασφάλεια και σιγουριά … μέσα σου! Μόνο εκεί υπάρχει το μυστικό της μόνιμης και σταθερής αλλαγής. Αν δεν ξέρεις πως να αρχίσεις, ξεκίνα με την απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή στο τριήμερο online βιωματικό εργαστήριο με την συνεργάτιδα του περιοδικού μας και life coach Ξένια Γιαννάκη. Λίγα λόγια σχετικά με τα θέματα που θα συζητήσουμε στο εργαστήριο:

Σχέση με τον εαυτό μου

Ας αναλογιστούμε πόσο χρόνο έχουμε καταναλώσει τιμωρώντας το μικρό παιδί μέσα μας, που ποτέ δεν το αφήσαμε να ενηλικιωθεί, αφήνοντάς το φυλακισμένο στο υποσυνείδητο να κυβερνά από εκεί τη ζωή μας, που με τη σειρά της περιμένει να τη ζήσουμε, όταν εμείς θα αποφασίσουμε να ξεδιαλύνουμε το παρελθόν.

 • Πως μπορώ να αλλάξω τοξικές συμπεριφορές που κουβαλάω από παιδί;
 • Μπορώ να έλξω τον κατάλληλο σύντροφο και να ζήσω σε μία σχέση σεβασμού και αγάπης;
 • Ξέρω πως να δημιουργήσω μία καριέρα όπου εμπνέομαι και εμπνέω;
 • Πως σχεδιάζω τη ζωή που αξίζω να ζω;

Σχέση με το περιβάλλον

Το περιβάλλον βρίσκεται σε άμεση εξάρτηση με το “είναι” μας. Καθημερινά δεχόμαστε και δίνουμε πληροφορίες, επικοινωνώντας. Οι πληροφορίες που παίρνουμε σε συνδυασμό με τα πιστεύω και τις αξίες μας, τις πνευματικές στρατηγικές και τα συναισθήματά μας επιρρεάζουν το “είναι” μας, διαμορφώνοντας τον κόσμο μας, τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα και ζούμε τη ζωή μας.

Θα ήταν πραγματικά εξαιρετικό να μπορούν οι γονείς μας να καταλαβαίνουν τα όνειρά μας, τις φιλοδοξίες μας, να θέλουν να συζητήσουν για όλα αυτά μαζί μας ήρεμα χωρίς επικρίσεις, αμφιβολίες και συγκρούσεις αλλά αυτό μάλλον είναι δύσκολο. Όπως εμείς έχουμε τη δική μας λογική, έτσι έχουν και οι γονείς μας τη δική τους και οι γονείς τους επίσης τη δική τους. Δεν είναι σωστό να πιστεύουμε πως δεν μας καταλαβαίνουν ή ότι είναι άδικοι. Απλώς ακολουθούν τα πρότυπά τους. Κατανοώντας αυτή την αλήθεια, θα μάθουμε να κατανοούμε καλύτερα τους ίδιους, να τους συγχωρούμε και να τους αγαπάμε. Να πιστεύουμε πως κάνουν το καλύτερο που μπορούν σύμφωνα με όσα διδάχτηκαν και κατανοώντας πως αν ήξεραν και αυτοί όσα ξέρουμε εμείς σήμερα, θα έπρατταν διαφορετικά. Ας μην αφήσουμε εγωϊστικές συμπεριφορές να διαλύσουν τη σχέση αυτή. Μία άσχημη σχέση με τους γονείς, μας κάνει να δημιουργούμε άσχημες σχέσεις και στο περιβάλλον μας.

 • Πως νοιώθεις όταν ακούς κάτι αρνητικό από τους γονείς σου, τους φίλους σου τους συνεργάτες σου;
 • Πόσο μπορεί να αλλάξει τη μέρα σου μία είδηση;
 • Πως μπορείς να διαχειριστείς όσα ακούς καθημερινά, ώστε να μη σε επιρρεάζουν και να σε ακινητοποιούν;
 • Πως μπορείς να πεις όχι, χωρίς να νοιώθεις ενοχές;

Σχέση με τον ανώτερο σκοπό μου

Όταν επιλέξουμε την αλλαγή μας στη νέα ζωή, να περπατήσουμε το δρόμο του φωτός, τίποτα δεν θα μας κάνει να παλινδρομήσουμε. Αν η θέλησή μας είναι ισχυρή, η λογική θα ακολουθήσει το νέο δρόμο. Αυτός εξάλλου είναι και ο προορισμός μας. Γεννηθήκαμε για να ζήσουμε στην καλή πλευρά της ζωής και να νοιώσουμε τον παράδεισο εσωτερικά και εξωτερικά.

 • Είναι η μοναξιά δρόμος ή αδιέξοδο;
 • Οι άνθρωποι που με περιβάλλουν, τα ερεθίσματα που παίρνω καθημερινά είναι ευθυγραμμισμένα με τον σκοπό της ζωής μου;
 • Έχω παρατηρησει τα σημάδια και τα μηνύματα που μου στέλνει η ζωή;
 • Νοιώθω συχνά πως βρίσκομαι σε λαθος σημείο ζωής και ζω μία ζωή διαφορετική από αυτή που θέλω ή που προορίζομαι να ζω;

Οι άνθρωποι που νοιώθουν επιτυχημένοι και που πραγματικά καταφέρνουν πολλά πράγματα, στα υψηλότερα επίπεδα, είναι αυτοί ακριβώς που είναι απαλλαγμένοι από την ανάγκη να ζητούν από κάποιον άλλο να τους εξασφαλίσει ενέσεις ευτυχίας.

Οι άνθρωποι που πραγματικά ξεχωρίζουν στον κόσμο μας είναι αυτοί που δεν απασχολούνται συνεχώς με την προσωπική τους ευτυχία, αλλά τη θεωρούν αυτονόητη, σαν μία προϋπόθεση της ίδιας της ανθρώπινης υπόστασής τους.

Ο πιο ακριβής ορισμός του ατόμου χωρίς όρια είναι: Ένας άνθρωπος που ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή, ιδιαίτερα όταν οι άλλοι γύρω του έχουν πελαγώσει…

Οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο δεν έχουν το καλύτερο σε όλα, αλλά είναι οι ίδιοι καλύτεροι σε όλα, όσα έχουν αξία. Γιατί; Σκέφτονται πάντα το καλύτερο που τους συμφέρει και τους προάγει στη ζωή. Έτσι το έλκουν.

26-27-28 Οκτωβρίου στις 8.30 μ.μ.

To περιοδικό likewoman σας προσκαλεί σε ένα 3ήμερο online εργαστήριο σύνδεσης με τον εαυτό μας, όπου η life coach Ξένια Γιαννάκη θα σας βοηθήσει μέσα από διαφορετικές και πολλές τεχνικές να εξασκηθείτε πρακτικά και πνευματικά σε θέματα που αναπτύσσονται στο άρθρο που μόλις διαβάσατε.
3 αποτελεσματικά βήματα αλλαγής με την Ξένια Γιαννάκη (βασισμένα στο βιβλίο “Πρωταθλητής ζωής”)3 δίωρα online εργαστήρια αυτοβελτίωσης
Πυλώνες εμβάθυνσης: 1ο κεφάλαιο: Σχέση με τον εαυτό μου (Εκπαίδευση στην αίσθηση ασφάλειας, σιγουριάς, ενδο – επικοινωνίας, αυτοπραγμάτωσης, αξίες και χαρτογράφηση προσωπικού αξιακού μοντέλου, ενεργοποίηση πρακτικών μεθόδων ανακάλυψης αξιών)2ο κεφάλαιο: Σχέση με το περιβάλλον μου (οικογένεια, φίλοι, εργασία, αναγνώριση, επίγνωση, εστιασμένη δράση)3ο κεφάλαιο: Σχέση με τον ανώτερο σκοπό μου (αναζήτηση σκοπού, δημιουργικότητα, αγάπη, βιωματικές ασκήσεις ελευθερίας, σημεία σύνδεσης καρδιάς και στόχου ζωής)

Το εργαστήριο αυτοβελτίωσης είναι κατάλληλο για άτομα:

 • Θέλουν να διαχειριστούν από χρόνια τοξικές καταστάσεις
 • Επιδιώκουν να ξεπεράσουν και να αλλάξουν δύσκολες συναισθηματικά καταστάσεις ή προκλήσεις σχέσεων
 • Έχουν συνεχώς την αίσθηση πως δεν είναι αρκετοί
 • Αναζητούν το σκοπό της ζωής τους

Το εργαστήριο βασίζεται σε εμπειρία χρόνων όπου η αποτελεσματικότητά του προέρχεται από πολλές και διαφορετικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν τα άτομα που το έχουν ήδη παρακολουθήσει.


Κάνε την άσκηση στο ερωτηματολόγιο που βλέπεις και δες αν είσαι έτοιμη για την συμμετοχή στην αλλαγή:

Πληροφορίες – Κρατήσεις: info@lifeshare.gr
Κόστος online σεμιναρίου: 50 ευρώ
Αγορά: online ticket 

Ακολουθείστε την Ξένια Γιαννάκη στα social Facebook | Instagram | Web

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED