Skip to main content
eudaimonia kosmimata 04c1c849

Το νέο Ελληνικό brand κοσμημάτων που κλείνει μέσα του την “Ευδαιμονία” της Ελλάδας

Το βαθύ μπλε της Μεσογείου. Το απαλό ροζ του Ελληνικού ηλιοβασιλέματος. Το χρώμα της τερρακότας που συναντάμε στα κεραμικά της Ελλάδας.

Κομμάτια ενός παζλ που συνθέτουν το υπέρτατο αγαθό της… εudaimonia shapes & objects.

Το εudaimonia shapes & objects έχει Ελληνικό DNA και σχέδια που πρεσβεύουν  την απλότητα και την ισορροπία. Με βασικούς πυλώνες τις έννοιες «Αρχιτεκτονική  – Μινιμαλισμός – Διαχρονικότητα», τα κοσμήματα εudaimonia shapes & objects  κλείνουν μέσα τους την ευδαιμονία της Ελλάδας, αποτυπώνοντας την κουλτούρα, την  κληρονομιά και την διαχρονική ομορφιά της.

eudaimonia1 760x510 1
Σχεδιασμένα με γνώμονα την τάση του slow fashion και ακολουθώντας ένα ηθικό μοντέλο δημιουργίας, κάθε κόσμημα διαθέτει διαχρονικό χαρακτήρα και ποιότητα που  εμπνέει τη γυναίκα που το φοράει να δημιουργήσει ένα απόλυτα προσωπικό statement. Μία «υπογραφή» που κινείται με ευκολία μέσα στον χρόνο, ισορροπεί ανάμεσα στο  sustainability και το μοντέρνο στοιχείο και αποτελεί ιδανική παρακαταθήκη ακόμη και  για τις επόμενες γενιές.

Όλα τα κοσμήματα κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα σε συνεργασία με  εγχώριους τεχνίτες και σχεδιαστές και ξεχωρίζουν για τον γεωμετρικό σχεδιασμό τους.

eudaimonia2 1536x1024 1
Η MOTIF Collection αποτελεί την ύψιστη σύνδεση της πολυτέλειας με το μοντέρνο ύφος, μέσα από εμβληματικά σχέδια με σοφιστικέ χαρακτήρα. Οι αυστηρές και απόλυτα σύγχρονες γραμμές στα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια της συλλογής, από υλικά όπως ο Χρυσός, ο Λευκόχρυσος, ο Ροζ Χρυσός και το Ασήμι, συνδυάζονται με τη δυνατότητα custom made χάραξης, προσδίδοντας μία προσωπική πινελιά σε κάθε κόσμημα.

Οι επιρροές από το επιβλητικό κίνημα Τέχνης Art Deco και οι αναμνήσεις από τα λαμπερά πάρτι της δεκαετίας των 50s στη Νέα Υόρκη, συναντούν τις γεωμετρικές  φόρμες και την ραφιναρισμένη κομψότητα του Δωρικού ρυθμού της αρχαίας Ελλάδας.

Η SPHERE COLLECTION μάς συστήνει δαχτυλίδια, βραχιόλια και εντυπωσιακά σχέδια για τον λαιμό, σε σχήμα πολυτελών Bubbles που προσθέτουν την πιο ευφάνταστη και minimal chic πινελιά σε κάθε look. Μεμονωμένα ή φορεμένα σε ένα εντυπωσιακό mix & match, αποδεικνύουν την ευκολία με την οποία οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να εντάξει την Τέχνη στο καθημερινό της στιλ αποτελώντας και η ίδια Έμπνευση.

Η σφαίρα συμβολίζει το «όλον»:  Είναι ολιστική, θηλυκή, δημιουργεί  και αγκαλιάζει τη ζωή.

Το σχήμα της σφαίρας υπάρχει παντού γύρω μας. Από τη Φύση, την Τέχνη, την  Αρχιτεκτονική και τη Μητρότητα μέχρι τη Μοριακή Φυσική, τον πλανήτη Γη  και το Σύμπαν.

Οι καμπύλες της σφαίρας συμβολίζουν  το “άπειρον”, δίχως αρχή και τέλος,  διαθέτουν μοναδική ρευστότητα και  χαρακτήρα γνώριμο και οικείο.

Έμπνευση και δημιουργία με Ελληνική  υπογραφή. Το eεudaimonia shapes  & objects “γεννήθηκε” από το πάθος  και την αγάπη τριών γυναικών για τη μόδα, το σχέδιο και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Η Μαρία, η Χρύσα  και η Εύα αντλούν την έμπνευσή τους  από την ομορφιά, την ποιότητα και τον  διαχρονικό χαρακτήρα της Ελληνικής  κουλτούρας και τέχνης, δημιουργώντας  ένα σύγχρονο brand κοσμημάτων με  αμιγώς ελληνικό DNA.

Απολαύστε όλα τα σχέδια εδώ!

www.eudaimoniajewelry.com | Instagram: @eudaimoniajewelry

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED