Το νέο παπούτσι της Σταχτοπούτας-Γιατί μας αρέσουν τα παραμύθια

Το νέο παπούτσι της Σταχτοπούτας  
 
Πριν καιρό είχαμε ενημερωθεί για την νέα ταινία της Disney, την αγαπημένη μας Σταχτοπούτα, που αυτή τη φορά δεν θα είναι ένα ακόμη κινούμενο σχέδιο, αλλά κανονικό έργο με αγαπημένους και γνωστούς ηθοποιούς.
 
Η εταιρεία ζήτησε από πολλούς σχεδιαστές να σχεδιάσουν το γνωστό γοβάκι της Σταχτοπούτας. Εννέα από αυτούς βρέθηκαν στον προσκήνιο για την δημιουργία του παπουτσιού: Paul Andrew, Alexandre Birman, René Caovilla, Jimmy Choo, Salvatore Ferragamo, Nicholas Kirkwood, Charlotte Olympia,  Jerome C. Rousseau, και Stuart Weitzman.
 
«Κάθε παπούτσι έχει  σκοπό να αποτυπώσει πλήρως τον χαρακτήρα της Σταχτοπούτας, αλλά με τον πιο  σύγχρονο τρόπο, λαμβάνοντας υπόψιν την αισθητική του κάθε δημιουργού», είπε ο Jonathan Symington, από την ομάδα της Disney Entertainment.
 
H ταινία θα βγει στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Μάρτιο και η κάθε κοπέλα μπορεί να προμηθευτεί το γοβάκι από όποιο μέρος του κόσμου είναι.
Τέλος να αναφέρουμε ότι ξεχωρίζουν τα jimmy choo shoes που είναι φτιαγμένα από Perspex και Swarovski.
 
Επιμέλεια Τίνα Μιχαηλίδου

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue