Skip to main content
PAN 0363 e1712400034934 b2868fbf

Το opening party για το πρώτο κατάστημα Zielinski & Rozen στην Αθήνα

Be yourself with each breath
Erez Rozen

Ο artisanal οίκος αρωμάτων Zielinski & Rozen γιόρτασε το πρώτο του κατάστημα στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, στην περιοχή της Γλυφάδας, με ένα εντυπωσιακό opening party. Beauty editors, beauty experts, influencers και content creators, που ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά τον άνδρα που κρύβεται πίσω από το επιτυχημένο brand, τον αρωματοποιό και ιδεολόγο Erez Rozen, παρευρέθηκαν στα λαμπερά εγκαίνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία μέρα πριν το μεγάλο πάρτι, δόθηκε η ευκαιρία σε ορισμένους καλεσμένους να συναντήσουν τον Erez Rozen, ο οποίος τους μύησε σε μία ξεχωριστή εμπειρία αναζήτησης του δικού τους μοναδικού, προσωπικού αρώματος με την υπογραφή του brand Zielinski & Rozen.

1.PAN 0707 e1712399651429

Erez Rozen

Το νέο concept store ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά και την ενέργεια της πόλης με την πλούσια ιστορία του brand, προκειμένου να δημιουργήσει μια εξαιρετικά επιμελημένη εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

Η ιστορία του brand είναι ταυτόχρονα η ιστορία μιας οικογένειας. Ο οίκος πλέον διοικείται από τον αρωματοποιό και ιδεολόγο Erez Rozen, ο οποίος υποστηρίζει το «Να είσαι ο εαυτός σου σε κάθε πνοή». Η επιλογή των συστατικών των αρωμάτων και η έμπνευση για κάθε σχέδιο αντλείται από τις περιπλανήσεις και τις περιπέτειες του Erez σε διάφορα μέρη του κόσμου, ενώ κάθε περίπλοκη νότα αρώματος χρονολογείται από τις αρχές του 20ου αιώνα, όταν ο προπάππους του Erez –ήδη από το 1905– συνέθετε τις μυστικές φόρμουλες διάφορων αρωμάτων.

PAN 0444 e1712399769470

Βιβή Παππά, Χάρης Ντάβλας

«Θέλω ένα άρωμα που να αγγίζει την ψυχή, να μιλάει για έναν άνθρωπο, να δείχνει τη μοναδικότητα κάθε ατόμου. Ένα άρωμα μπορεί να μας πει πολλά: ποιοι είμαστε, πως αισθανόμαστε, πως σκεφτόμαστε, πως συμπεριφερόμαστε. Είναι ικανό να αποκαλύψει πτυχές που ενδεχομένως να μην είχαμε παρατηρήσει ποτέ. Κάθε συστατικό μετρά, όπως μετρά και κάθε στιγμή. Είναι ένα αόρατο αξεσουάρ που ολοκληρώνει την εμφάνιση κάποιου και μεταφέρει ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Δημιουργούμε αρώματα από δεκάδες ακατέργαστα υλικά και στοιχεία της φύσης», δηλώνει ο Erez Rozen.

Zielinski & Rozen Athens boutique | Λαοδίκης 30, Γλυφάδα, 166 74 |
WEB: zielinskiandrozen.com | IG: @zielinskiandrozen_official

302548 scaled e1712399833619

Eυφρωσύνη Πολυζώη

unnamed 1 e1712569892437

Στέλλα Παπαδάκη-Τζένη Οικονόμου

Λίγα λόγια για το κατάστημα Zielinski & Rozen στη Γλυφάδα:
Αγκαλιάζοντας τον παλμό και τον δυναμισμό της Αθήνας, το νέο κατάστημα Zielinski & Rozen αφουγκράζεται τα στοιχεία της πόλης και ενσωματώνει σύγχρονες και κομψές πινελιές. Πρόκειται για έναν σαγηνευτικό χώρο όπου τα σύνορα μεταξύ φύσης και τέχνης «μπλέκονται» και η αληθινή ουσία του αρώματος καταλαμβάνει την κεντρική σκηνή.

Τα φυσικά υλικά και το φως είναι σημαντικά στοιχεία που αντανακλούν τη φιλοσοφία του brand, και εντοπίζονται και στο κατάστημα της Αθήνας, το οποίο προσκαλεί τους επισκέπτες να ανακαλύψουν μια εξαιρετική συλλογή επιλεγμένων αρωμάτων και να μυηθούν στον κόσμο του Zielinski & Rozen. Μια μεγάλη ηλιόλουστη βεράντα όπου ο κάθε επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει, μπόχο και έθνικ διακόσμηση και μια ιδιαίτερη συλλογή από έπιπλα αντίκες, υπόσχονται στους επισκέπτες μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και καλαισθησίας.

Όλα τα αρώματα του οίκου είναι unisex και είναι διαθέσιμα σε αφρόλουτρα, απολεπιστικά σώματος, κρέμες και έλαια σώματος, σαπούνια χεριών, κεριά και diffusers.

302524 scaled e1712399907736

Λία Μακρυγένη, Τζοβάννα Βλαχάβα

302597 scaled e1712400078504

Λίγα λόγια για το brand Zielinski & Rozen:
Ο οίκος αρωμάτων Zielinski & Rozen, με παράδοση στον χώρο της αρωματοποιίας από το 1905, διοικείται πλέον από τον αρωματοποιό Erez Zielinski Rozen, με όλες τις συνταγές του οίκου να έχουν αναφορά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, όταν ο προπάππους του Erez Rozen εργαζόταν πάνω στις μυστικές φόρμουλες των αρωμάτων.

Η Zielinski & Rozen δεν ανταγωνίζεται, δεν επιδιώκει το ιδανικό. Ο οίκος εκπέμπει αγάπη χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τις παροδικές τάσεις και απαιτήσεις της αγοράς. Ο Erez Rozen ασχολείται με την αναζήτηση φρέσκων διαφοροποιήσεων και με το πώς μπορεί να εκφράσει με τον πιο ακριβή τρόπο την προσωπικότητα ενός ατόμου, μέσα από επιλεγμένους συνδυασμούς και υλικά. Όλα τα μπουκάλια –από το σχήμα μέχρι την ετικέτα– είναι σχεδιασμένα βάσει της μοναδικής ενέργειας του δημιουργού.

H essence των αρωμάτων της Zielinski & Rozen αποδίδεται διαφορετικά στον καθένα. Τα αρώματα του brand προκαλούν συναισθηματική σύνδεση, περιέργεια, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τις δικές σας συνδέσεις με αυτά και σας προκαλούν να πειραματιστείτε με το στυλ και τη διάθεση της κάθε ημέρας.

Από το μόντελινγκ, στη διοργάνωση επιδείξεων και τις δημόσιες σχέσεις, όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το χώρο της μόδας, που αποτελεί και τη μεγάλη μου αγάπη! Επιλέγω να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής και πιστεύω πως ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά που αποτελώ κομμάτι της ομάδας του Likewoman!

RECENT

RELATED