Skip to main content
OF8 1 dc847418

To OUR FESTIVAL 7 είναι για άλλη μια χρονιά κοντά μας, ανανεωμένο και έτοιμο να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές από όλο το φάσμα των τεχνών!

Τέχνη και αλληλεγγύη ενώνονται και το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εξαιρετικό. Το OUR FESTIVAL 7 θα μας μαγέψει από τις 26 Ιουλίου μέχρι  1 Αυγούστου  στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι!

OF LOGO

Το Our Festival γεννήθηκε από την Ομάδα Συλλογικού Πολιτισμού Εμείς, αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα φεστιβάλ, είναι ότι η οργανωτική ομάδα του αποτελείται από μια κοινότητα καλλιτεχνών που έχουν παρουσιάσει το έργο τους σε αυτό και κάθε χρόνο, αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου την διοργάνωσή του.

OF5

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το «OUR FESTIVAL» είναι ζωντανό και μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο. Πολυδιάστατο, συμπεριληπτικό και αλληλέγγυο, δίνει βήμα σε δημιουργούς από όλο το φάσμα των τεχνών να παρουσιάσουν το καλλιτεχνικό τους έργο.

Σε συνεργασία με τη liminal, το φεστιβάλ μεριμνά για την παροχή υπηρεσιών καθολικής προσβασιμότητας στις δράσεις του, καθώς και για τη φιλοξενία δράσεων από καλλιτέχνες με αναπηρία στο πλαίσιο της συμπερίληψης και της ίσης συμμετοχής στον Πολιτισμό.

OF4

Φέτος το Φεστιβάλ περνά τα στενά όρια της χώρας μας και αγκαλιάζει δράσεις από το εξωτερικό, με σκοπό την ανάπτυξη μελλοντικών συνεργασιών με καλλιτέχνες και φορείς εντός και εκτός Ελλάδας.

Μπορούμε χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι, από το 2015 και σε 6 διοργανώσεις, το Our Festival έχει φιλοξενήσει 592 καλλιτέχνες και 118 δράσεις, παρουσιάζοντας σε πάνω από 10.000 θεατές θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παραστάσεις χορού, παιδικές παραστάσεις, σινεμά, video art, performances, τσίρκο, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους. Στην 7η του διοργάνωση θα έχει τη χαρά να παρουσιάσει 22 δράσεις 92 καλλιτεχνών ενώ για πρώτη φορά, εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με 3 δράσεις από το εξωτερικό.

OF2

Πιο κάτω θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα με τις δράσεις… Η Είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Προμηθευτείτε έγκαιρα τα δελτία εισόδου σας, από το Viva.gr .

Το Our Festival, με την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου, φιλοξενείται μέχρι σήμερα στο κατάφυτο, ανοιχτό Θέατρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου.

Μην το χάσετε , είναι  μια εξαιρετική προσπάθεια, από εξαιρετικούς ανθρώπους, άρτια οργανωμένο, καθολικά προσβάσιμο και δοσμένο με αμέριστη αγάπη !

 

OF1

* Στις 31 Ιουλίου 2021, ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος θα μεσολαβήσει διάλειμμα, κατά το οποίο οι θεατές θα πρέπει να αποχωρήσουν από τον χώρο, ώστε το θέατρο να απολυμανθεί για το δεύτερο μέρος. Όσοι θεατές επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τα δύο μέρη, θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί δελτία εισόδου και για τα δύο.

To Our Festival 7, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό οργανισμό liminal, προσφέρει υπηρεσίες προσβασιμότητας για ΑμεΑ σε επιλεγμένες δράσεις. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.liminal.eu.

OF7

Ταυτότητα του OUR FESTIVAL 7

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Χρήστος Θάνος

Διεύθυνση παραγωγής: Χρίστος Παπαμιχαήλ

Διοργανωτική ομάδα: Νάντια Περιστεροπούλου, Μαρία Θρασυβουλίδη, Μελίσσα Κωτσάκη, Χριστίνα Στουραΐτη, Ελισσαίος Βλάχος, Μάρβα Βούλγαρη, Τεό Φοινίδης, Σοφία Σερέφογλου, Έλσα Παπέλη, Θεοδώρα Αθανασίου, Σωτήρης Δούβρης, Νίκος Αξιώτης, Ελεάννα Σταθοπούλου, Δήμητρα Σύρου

Επιμέλεια φωτισμών: Κώστας Μπεθάνης, Τάσος Νιξαλιάν

Γραφιστική επιμέλεια: REBECCA D3SIGN

Κατασκευή σκηνικού χώρου: Ροκάνι

Υπηρεσίες προσβασιμότητας: Liminal Access

Ηχοληψία: Μάνος Γεωργακόπουλος, Νίκος Μπακόλας, Πέτρος Μπακόλας

Ηχογράφησηυλικού επικοινωνίας: Basement Productions

Επικοινωνία: Γεωργία Ζούμπα

Διοργάνωση: Εμείς – Ομάδα συλλογικού πολιτισμού

Περισσότερες πληροφορίες: https://emeis.net.gr/our-festival/

Υπηρεσίες Προσβασιμότητας: www.liminal.eu

Social Media: Facebook – Instagram

 

OF9

Οι συντελεστές του Our Festival 7 καλούν τους θεατές να ενισχύσουν την δράση αλληλεγγύης του δήμου Χαλανδρίου, συγκεντρώνοντας τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

 

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι

Τηλ. 210 6855898

www.theatrorematias.gr

 

Πρόσβαση στο Θέατρο Ρεματιάς:

Από Πλατεία Χαλανδρίου: γραμμές ΟΑΣΑ 450, 460, 447, στάση Φαρίντα, Λεωφ. Πεντέλης.

Από Σταθμό Μετρό Κατεχάκη: γραμμή ΟΑΣΑ 402 (Πολύδροσο).

Από Σταθμό Μετρό Χαλάνδρι: γραμμές ΟΑΣΑ 450, 460.

Από Σταθμό Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας: γραμμή ΟΑΣΑ 447.

Από Προαστιακό Σταθμό Πεντέλης: γραμμές ΟΑΣΑ 451, 461.

Από Αθήνα: τρόλεϊ 18 και 19 (αφετηρία Μουσείο, έως Πλατεία Χαλανδρίου).

Από Πειραιά: τρόλεϊ 10 (Τζιτζιφιές – Χαλάνδρι, έως Πλατεία Χαλανδρίου).

OUR FESTIVAL 7 program

 

 

OF3

OF10

OF6

RELATED