Το Παιχνίδι της Μόδας

Για εμένα η μόδα είναι χαρά, είναι μεράκι, έκφραση και φυσικά ανεξάντλητη δημιουργικότητα.

Όταν επιλέγουμε την εμφάνιση μας, για την κάθε περίσταση στην οποία καλούμαστε να παρευρεθούμε, είναι σαν να δημιουργούμε μία μορφή τέχνης, έναν μικρό πίνακα ζωγραφικής, ο οποίος παίρνει μία πιο ρεαλιστική διάσταση, ακόμα και με μία απλή selfie.

Με αυτόν τον τρόπο δηλώνουμε ποιοι είμαστε ή ποιοι θα θέλαμε να είμαστε στον κόσμο. Είναι σαν να συστηνόμαστε σε γνωστούς και αγνώστους. Και το κάνουμε, συνήθως με πολύ κέφι, γιατί μας δίνει μία γλυκιά ικανοποίηση, μια γλυκιά ευχαρίστηση. Άλλωστε και τα κομπλιμέντα για την εμφάνιση μας είναι πάντα καλοπροαίρετα!

Και ναι, η βιομηχανία της μόδας μπορεί να είναι μία τεράστια, παγκόσμια οικονομική δύναμη, με απίστευτα συμφέροντα, αλλά πολλές φορές η μόδα για εμάς, μπορεί να είναι απλά μία ευχάριστη διασκέδαση, ένα παιχνίδι ενηλίκων με ανταλλαγή εικόνων, απόψεων και ιδεών.

Ας το απολαύσουμε !

Γράφει η Χριστίνα Λυμπεροπούλου

Χριστίνα Λυμπεροπούλου Σχεδιάστρια Κοσμημάτων

Λατρεύω τη μόδα, το θέατρο και τη ζωγραφική. Μέσα από αυτές τις ασχολίες μου, ξεπήδησε πριν από 20 χρόνια και ο σχεδιασμός κοσμημάτων. Συνεργάστηκα για χρόνια με περιοδικά, στυλίστες και σχεδιαστές μόδας. Τα τελευταία 10 χρόνια αρθρογραφώ σε περιοδικά και site, μιλώντας σε Α΄ Πρόσωπο για τις εμπειρίες μου, την τρέχουσα στιγμή.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue