Skip to main content
likewomangr KATE MIDDLETON FHMES 26637bff

Το Παλάτι του Κένσινγκτον έκανε ανακοίνωση εν μέσω φημών για την θεραπεία της Kate Middleton

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση από τον Δεκέμβριο, υποβάλλεται σε θεραπεία για απροσδιόριστη μορφή καρκίνου.

Τους τελευταίους μήνες αφότου η πριγκίπισσα Kate ανακοίνωσε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο, οι θεωρίες συνωμοσίας και οι φήμες για το που βρίσκεται εξακολουθούν να διαδίδονται. Μια συγκεκριμένη έχει ριζώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον κόσμο να εικάζει ότι η Kate δεν έχει εμφανιστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο τους τελευταίους μήνες επειδή δεν βρίσκεται στη χώρα. Αντίθετα, ισχυρίζονται η πριγκίπισσα βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες — πιο συγκεκριμένα, στο Χιούστον, λαμβάνοντας θεραπεία στο Κέντρο Καρκίνου MD Anderson. Το Παλάτι του Κένσινγκτον εμφανίστηκε για να ανακοινώνσει ότι οι φήμες είναι ψευδείς,

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα, ένας εκπρόσωπος του παλατιού αρνήθηκε στη Houston Chronicle ότι η Kate Middleton υποβάλλεται σε θεραπεία στο κέντρο καρκίνου. Εν τω μεταξύ, εκπρόσωποι της μονάδας του Τέξας – η οποία είναι γνωστή για το έργο της στην έρευνα και θεραπεία του καρκίνου και η οποία έχει περιθάλψει διασημότητες όπως ο αείμνηστος κιθαρίστας της ροκ Έντι Βαν Χέιλεν και ο σταρ του τένις Κρις Έβερτ – δεν έκαναν κάποιο σχόλιο, λόγω των νόμων περί απορρήτου των ασθενών.

Η Kate έκανε για τελευταία φορά δημόσια εμφάνιση στις 25 Δεκεμβρίου, όταν ενώθηκε με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας για την παραδοσιακή πρωινή λειτουργία τα Χριστούγεννα στο Sandringham.

Ενώ ορισμένα ταμπλόιντ κάνουν εικασίες για το αν η Πριγκίπισσα θα επιστρέψει ποτέ ξανά στα βασιλικά καθήκοντα πλήρους απασχόλησης, μια πηγή είπε στο Bazaar ότι οι ισχυρισμοί δεν θα ήταν «άδικοι και αναληθής».

«Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την «επιστροφή» της Kate, επειδή αυτή τη στιγμή το επίκεντρο είναι 100 τοις εκατό στην υγεία της – το να προτείνουμε ότι δεν θα επιστρέψει στον ρόλο της είναι άδικο και αναληθές», είπε η πηγή. «Συζητήσεις αυτού του είδους απλώς δεν γίνονται. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα συνεχίσει τη δουλειά της».

Η Kate ανακοίνωσε προσωπικά τη διάγνωσή της με καρκίνο σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 22 Μαρτίου. «Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο. Μου πήρε χρόνο για να συνέλθω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι εντάξει», είπε στο βίντεο. «Όπως τους είπα, είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου».

Αν και ο τύπος του καρκίνου και το στάδιο στο οποίο έχει εξελιχθεί δεν έχουν διευκρινιστεί από το παλάτι, η πριγκίπισσα είπε στο βίντεο ότι βρίσκεται στα «πρώιμα στάδια» της «προληπτικής χημειοθεραπείας».

cover photo instagram/@katemiddletonprincessofwales

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED