Το Pre-Opening Party Του Νέου Εστιατορίου Zuka Athens

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου το πανασιατικό εστιατόριο Zuka Athens άνοιξε τις πόρτες του σε εκλεκτούς καλεσμένους και δημοσιογράφους για ένα pre-opening party.

Άποψη – Zuka Athens

Στο χώρο του ιστορικού Kalua στην οδό Αμερικής 6, βρίσκεται η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογένειας Διαμαντούλη, η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία 20 χρόνια στην εστίαση της Αθήνας και της Μυκόνου. Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου Σεμπάντιαν και Παολίνα Διαμαντούλη, δημιούργησαν έναν νέο χώρο υψηλής αισθητικής, με στόχο τους το Zuka να γίνει ο απόλυτος γαστρονομικός προορισμός στο κέντρο της Αθήνας.

Χαρά Ντάβλα, Κωνσταντίνος Μεγάλος

Τάνια Νικολοπούλου

Το Zuka Athens με τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που επιμελήθηκε ο Θανάσης Κυρατσούς, στηρίζει ένα νέο concept, με γεύσεις και αισθήσεις που θα σας καταπλήξουν.

Θανάσης Κυρατσούς, Ντέλλα Ρούνικ, Λάκης Γαβαλάς

Ο chef Νίκος Χολέβας έχει δημιουργήσει και υπογράψει το πανασιατικό menu, ενώ ο pasty chef Γιάννης Καλδάνης το ολοκληρώνει με τις γλυκιές του δημιουργίες.

Νίκος Κυριακόπουλος, Πέτρος Παναγιωτόπουλος, Θανάσης Ανδριώτης

Το Zuka Athens θα είναι ανοικτό Δευτέρα έως Κυριακή μέχρι τις 7 Ιανουαρίου και Τρίτη έως Κυριακή μέχρι το τέλος Μαΐου. Εμφανίσεις θα πραγματοποιούν ο Νίκος Σαλέας κάθε Κυριακή και η Χριστιάνα Μπούνια από την Τετάρτη μέχρι το Σάββατο.

Σεμπάντιαν και Παολίνα Διαμαντούλη

Website: www.zuka.com.gr

Κρατήσεις 6977200070, 2103639174, reserve@zuka.com.gr

Γιώργος Ντάβλας, Νάτνια Βολάκη

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue