Το συγκινητικό μήνυμα του Ντάνιελ Κρεγκ σε τρεις μπαμπάδες που έχασαν όλοι τις κόρες τους από αυτοκτονία!

Ο ηθοποιός του Τζέιμς Μποντ, Ντάνιελ Κρεγκ στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα και εύχεται καλή τύχη στους 3 Dads Walking όπως τους έχουν ονομάσει.

Το τρίο, γνωστό ως 3 Dads Walking, έχασε τις κόρες του από αυτοκτονία και πρόκειται να ξεκινήσουν ένα ταξίδι συγκέντρωσης χρημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο για να ευαισθητοποιήσουν όλους τους γονείς και να τους αφυπνήσουν.

Ο ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ έστειλε και αυτός το δικό του μήνυμα καλής τύχης στους τρεις βρετανούς πενθούντες πατέρες καθώς ξεκίνησαν την τελευταία τους πρόκληση.

Ο Andy Airey, ο Mike Palmer και ο Tim Owen, γνωστοί ως 3 Dads Walking, τράβηξαν την προσοχή του σταρ του Χόλιγουντ, καθώς περπάτησαν 300 μίλια πέρυσι για καλό σκοπό, και συγκέντρωσαν σχεδόν 1 εκατομμύριο λίρες σε αυτή την «φιλανθρωπική οργάνωση αυτοκτονίας.»

Το τρίο από το Morland στην Cumbria, το Sale στο Greater Manchester και το Shouldham στο Norfolk έχασαν όλοι τις κόρες τους από αυτοκτονία.

Τώρα σχεδιάζουν να επισκεφθούν όλα τα κοινοβούλια του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής 600 μιλίων που διαρκέσει ένα μήνα, και υποστηρίζεται επίσης από τον τραγουδιστή George Ezra.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBC News (@bbcnews)

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue