Skip to main content
likewomangr mac stranger things 4ac4b00f

Το «Stranger Things» έχει τώρα τη δική του συλλογή MAC που εντυπωσιάζει!

Αν είστε λάτρης του Stranger Things και τυχαίνει να θαυμάζετε τις στυλιστικές επιλογές της σειράς, η MAC Cosmetics έχει συναρπαστικά νέα για εσάς.

Λίγες μέρες πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Stranger Things 4, η εταιρεία καλλυντικών αποκαλύπτει μια ολόκληρη συλλογή μακιγιάζ αφιερωμένη στη σειρά του Netflix — η οποία περιλαμβάνει μερικά στοιχεία για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Ξεκινώντας στις 15 Μαΐου, το Stranger Things MAC collab θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα στις τοποθεσίες MAC

Για να τιμήσει την εποχή που διαδραματίζεται, το Stranger Things παρουσιάζει συχνά στοιχεία μόδας και ομορφιάς εμπνευσμένα από vintage. Αυτή η συλλογή μακιγιάζ θα σας βοηθήσει να αναδημιουργήσετε το glam look, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’80 με ευκολία με δύο πολύ διαφορετικά σετ: ένα απαλό, πιο ανοιχτό σετ, που επικεντρώνεται στη ζωή στο Hawkins High και ένα πιο σκούρο, κυκλοθυμικό σετ φτιαγμένο προς τιμή του Upside Down.

likewomangr mac stranger things 1 1

Ο Drew Elliott, Global Creative Director της MAC, λέει ότι η MAC συνεργάστηκε στενά με την ομάδα του Stranger Things, συμπεριλαμβανομένης της MUA Amy L Forsythe, για να δημιουργήσει μια σειρά που έδειχνε “την αντιπαράθεση των δύο κόσμων” που εμφανίζεται στην 4η σεζόν. Και τα δύο σετ περιέχουν παρόμοια αντικείμενα: μια παλέτα σκιών ματιών, ρουζ, lip gloss, καθώς και πινέλα μακιγιάζ.

Αν και το Upside Down είναι παραδοσιακά ένα μέρος μυστηρίου και τρόμου, η MAC δημιούργησε αυτή την ατμόσφαιρα για να δημιουργήσει μια φορητή έκδοση του κόσμου. «Οι σκιές ματιών έχουν εξαιρετικά υψηλή χρωστική ουσία, για την οποία είναι γνωστή η MAC», λέει ο Elliott. Διευκρινίζει επίσης ότι τα προϊόντα για τα χείλη διατίθενται σε καθαρές, φορετές επιλογές χρωματισμού – η μία είναι μια φωτεινή πράσινη απόχρωση που μεταμορφώνεται σε μία κολακευτική μελί γυαλάδα όταν εφαρμόζεται στα χείλη.

Η συσκευασία ήταν επίσης σημαντικό μέρος της διαδικασίας δημιουργίας. Ο Elliott επιβεβαιώνει ότι οι αποχρώσεις της παλέτας ονομάζονται από στοιχεία κεντρικά για τη νέα σεζόν. «Πραγματικά κλίναμε στον κόσμο του Stranger Things», λέει. «Μας δόθηκαν επίσης έργα τέχνης από την παράσταση, και αυτό είναι ενσωματωμένο και στη συσκευασία.» Δεν υπάρχουν spoilers εδώ, αλλά τα προστατευτικά στοιχεία για τις παλέτες περιέχουν έργα τέχνης και γραπτά έργα που αναφέρονται στην επερχόμενη σεζόν.

Όσο για το ποια παλέτα Eleven (Millie Bobby Brown) θα μπορούσε να σκεφτεί να προσθέσει στη ρουτίνα ομορφιάς της, ο Elliott και ο John Stapleton, ανώτερος εθνικός καλλιτέχνης της MAC, πιστεύουν ότι πιθανότατα θα τολμούσε το Upside Down. «Τούτου λεχθέντος, τα ποπ χρώματα στην πλευρά του Hawkins είναι επίσης πραγματικά διασκεδαστικά και θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα μείγμα που λειτουργεί και στις δύο πλευρές του κόσμου», προσθέτει ο Stapleton.

Οι θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μια πλευρά ή να βρεθούν σε δύο κόσμους ταυτόχρονα όταν η συλλογή βγει επίσημα στις 15 Μαΐου. Σημειώστε το στα ημερολόγιά σας!

 

Μου αρέσουν τα ταξίδια και η μόδα. Στο μέλλον θα ήθελα να δουλέψω σε κάποιο οίκο μόδας, στο κομμάτι του marketing. Είμαι τελειομανής και μου αρέσουν οι αυθόρμητες αποφάσεις καθώς έτσι ζεις τις ωραιότερες περιπέτειες.  

RECENT

RELATED