Το σύγχρονο DNA της DSQUARED2 αποτυπώνεται στη νέα Συλλογή Γυαλιών της

Η DSQUARED2 παρουσιάζει τη νέα Συλλογή Γυαλιών της, που σχεδιάστηκε, παράχθηκε και διανεμήθηκε σε συνεργασία με την Safilo, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεων και αθλητικών γυαλιών και προϊόντων, και πρόκειται να κυκλοφορήσει τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022.

Το σύγχρονο DNA της DSQUARED2 αποτυπώνεται στο ανεπιτήδευτο ύφος των νέων σχεδίων που ξεχωρίζουν για τις απροσδόκητες πινελιές τους αλλά και την χρωματική τους παλέτα, που ξεκινά από το εμβληματικό μαύρο και λευκό και φτάνει σε νέον τόνους και έντονες αντιθέσεις.

Η νέα συλλογή γυαλιών αποτυπώνει μια ατίθαση και δυναμική αίσθηση και περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα γυαλιών ηλίου και οράσεως που διακρίνεται σε τέσσερις εκδοχές – Hype, Icon, Refined, Dynamic – οι οποίες αντιπροσωπεύουν τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της μάρκας DSQUARED2.

Με αίσθηση που απηχεί τη δεκαετία του 80, όπως αποτυπώνεται στην εμβληματική μάσκα αλλά και τα μοντέλα σε φόρμα δάκρυ από ασετάτ διπλής επίστρωσης, η συλλογή διαθέτει την χαρακτηριστική υπογραφή, το φύλλο Σφενδάμου, καθώς και διαφορετικές εκδοχές του λογότυπου.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue