Skip to main content
images easyblog articles 8184 provlepseis zodion avgoustos 2019 797dc0fa

Ο Τέλος Του Αυγούστου Φέρνει Επιτέλους Αισιόδοξα Μηνύματα Προετοιμάζοντας Τον Έντονα Ενεργειακό Σεπτέμβριο!

Προβλέψεις από 24 έως 31 Αυγούστου

Ο μήνας Αύγουστος φτάνει στο τέλος του, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα, αλλά και τη πεποίθηση πως το καλοκαίρι είναι ατελείωτο. Αγάπη και σχέσεις παίζουν για ακόμα μία φορά έναν σημαντικό ρόλο, ενώ η συνάντηση της Αφροδίτης και του Άρη στη Παρθένο, ίσως αποτελεί το κλειδί για την κατανόηση πολλών πραγμάτων σχετικά με τον έρωτα. Η όψη εύνοιας μεταξύ του Ήλιου και του Άρη με τον Ουρανό στο τέλος του Αυγούστου, ενδυναμώνει, επικοδομεί και ενώνει, προετοιμάζοντας για έναν ενδιαφέροντα και έντονα ενεργειακό Σεπτέμβριο.

Κριός

Τα πράγματα φωτίζονται ξανά, από τα μέσα του μήνα, με τη προηγηθείσα Πανσέληνο να σε έχει φέρει σε θέση επιβολής, να σε εξυψώνει και να σου έχει δώσει ρόλο πρωταρχικό. Που σημαίνει πως μέχρι το τέλος του μήνα συντηρείς την λάμψη και τη κυριαρχία, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Η είσοδος του Ήλιου, του Άρη και της Αφροδίτης στη Παρθένο και η όψη συνόδου τους, σου προσφέρει ηρεμία, επιβεβαίωση και τύχη. Έχεις την ευκαιρία τις μέρες αυτές να βελτιώσεις την υγεία σου, ή να βάλεις το πρώτο λιθαράκι σε ένα σημαντικό σχέδιο. Στις 25 Αυγούστου, με την επιρροή της συνόδου μεταξύ του Άρη και της Αφροδίτης, θα νιώσεις όμορφος/η μέσα και έξω,ενώ καλά θα κάνεις να ασχοληθείς ή να βελτιώσεις τη διατροφή σου, το τρόπο που γυμνάζεσαι, ή να προσέξεις ένα πρόβλημα υγείας. Η Νέα Σελήνη στις 30 Αυγούστου, σε βρίσκει σε αποκορύφωμα θετικής διάθεσης.

Ταύρος

O Aύγουστος σε αποχαιρετά με μία εκπληκτική Νέα Σελήνη στη Παρθένο, ευνοούνται καταστάσεις προσωπικής φύσεως. Παράλληλα, θα νιώσεις την επιθυμία να δράσεις για σένα, να ευχαριστήσεις εσένα και να ανταμείψεις εσένα, εκεί που νομίζεις πως το αξίζεις. Η είσοδος του Άρη στη Παρθένο σε ευνοεί ιδιαίτερα, αφού ενεργοποιεί τον τομέα της ζωής σου που σχετίζεται με όμορφα πράγματα, καλοπέραση, έρωτα, διασκέδαση, παιδιά. Κερασάκι στη τούρτα αποτελεί πως η κυβερνήτριά σου Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη σε αυτόν τον οίκο, γεγονός που ενεργοποιεί σε μέγιστο βαθμό όλα τα παραπάνω. Η δημιουργικότητά σου βρίσκει έκφραση και νέους δρόμους, ενώ είσαι ιδιαίτερα ανοιχτός σε περίπτωση ενός νέου έρωτα.

Δίδυμοι

Ένας επαναπρογραμματισμός και μία επανεκκίνηση δεν αποτελούν για σένα πρόβλημα, μιας και σε διέπει η ευελιξία και η αγάπη για την αλλαγή. Ίσως έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό, εκπληρώνοντας έτσι κάποιες επιθυμίες σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, είναι ευνοϊκό για σένα, ειδικά εάν έχεις ανεκπλήρωτους στόχους και όνειρα. Παράλληλα, θα φροντίσεις τους δικούς σου σε ότι αυτοί χρειαστούν, κάτι που θα λειτουργήσει λυτρωτικά απέναντί σου. Η Νέα Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να σταθείς θετικά απέναντι σε θέματα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως, να διεκδικείς για σένα περισσότερα και να παίζεις ρόλο διαιτητή αν αυτό είναι απαραίτητο στην οικογένεια και το σπίτι σου. Επίσης θα βρεις πρόφαση, αφορμή ή ευκαιρία να αλλάξεις χώρο, να ανανεώσεις αυτόν που μένεις ή να σκεφτείς μία συγκατοίκηση.

Καρκίνος

Οι πλανητικές επιρροές του Αυγούστου σε παρακινούν να κοινωνικοποιηθείς, να αναμιχθείς με το πλήθος και να συμμετέχεις σε ότι σε χαροποιεί και σου δίνει την αίσθηση πως σου κάνει καλό. Η ευεργετική όψη του Ερμή με το Δία, σε βοηθά να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες, να επιτύχεις ευνοϊκούς όρους σε μία δουλειά ή ένα συμβόλαιο και να βαδίσεις με σύνεση μέχρι το τέλος του μήνα. Όταν στις 25 του μηνός ο Άρης συναντηθεί με την Αφροδίτη στη Παρθένο, θα είναι ευκαιρία για σένα να αφεθείς σε ένα ανανεωτικό φλερτ, να ενδώσεις σε έναν έρωτα που απέφευγες ή να απολαύσεις μία παράταση των διακοπών σου. Στις 28 Αυγούστου η θετική όψη του Ουρανού με τον Άρη, θα σε προτρέψει να εφαρμόσεις σχέδια, να ρισκάρεις, παίρνοντας για ανταμοιβή μία ποικιλία ευκαιριών, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν από ευνοϊκές περιστάσεις στη δουλειά σου, έως και νέες γνωριμίες που θα σε αναστατώσουν.

Λέων

Στις σχέσεις σου, αυτό που προβάλλει έντονα μέχρι να εκπνεύσει ο Αύγουστος, είναι οι έντονες συζητήσεις με σκοπό τα ξεκαθαρίσματα. Η ανάγκη σου να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, είναι μεγάλη. Η ενδεχόμενη εμφάνιση κάποιου ατόμου απ΄το παρελθόν, ίσως σε βρει απροετοίμαστο/-η και σε αναστατώσει. Επίσης το εργασιακό κομμάτι, αλλά και αυτό της φυσικής σου κατάστασης θα έχουν ενεργοποίηση και ίσως είναι αναγκαία η σύνεση για τη λήψη αποφάσεων περιορίζοντας το συναίσθημα. Ελπίζοντας και μοχθώντας για μία επιτυχή συμφωνία ή οικονομική διεκδίκηση, που θα κάνει το καλοκαίρι σου να λάμψει και πάλι, οι πλανήτες σε επιλέγουν νικητή με διαφορά. Ερωτικά, είσαι διχασμένος ανάμεσα σε σταθερές δεσμεύσεις και πρωτοεμφανιζόμενα φλερτ. Αφέσου στη παρόρμηση.

Παρθένος

Είσαι ο πρωταγωνιστής των ημερών! Με έναν έντονο ερωτισμό τελειώνει ο Αύγουστος και ειδικά εάν είσαι χωρίς σταθερές και σοβαρές δεσμεύσεις, μάλλον θα απολαύσεις αυτά που σου προσφέρει η περίοδος αυτή. Με μία πολυαστρία στο ζώδιό σου, αποκτάς δύναμη, αυτοπεποίθηση, σιγουριά κινήσεων και έμφαση στο λόγο σου, κάτι που σε βοηθά εξαιρετικά στο να διαχειριστείς και να καθοδηγήσεις τους άλλους, φέρνοντάς τους εκεί που θέλεις. Mε την Αφροδίτη στο ζώδιό σου επίσης, ο έρωτας αποκτά μία πιο προσγειωμένη υφή, χωρίς απαραίτητα τις μεγάλες συγκινήσεις και το τυφλό πάθος. Η κοινωνικότητά σου εντυπωσιάζει, απολαμβάνεις τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, όπως εσύ επιθυμείς, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, να σε βρίσκει στην ανάπαυλα πριν την εξόρμηση.

Ζυγός

H μοναδική σου φιλοδοξία την εβδομάδα αυτή, είναι να μη σε ταράξει κανείς, να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε μία κατάσταση εντελώς εναρμονισμένη μεταξύ μυαλού και σώματος και να αποστασιοποιηθείς γενικότερα από τα προβλήματα, αποκλείοντας την άχαρη καθημερινότητα να εισχωρήσει στη ζωή σου και να την κάνει τοξική. Φίλοι και αγαπημένοι δείχνουν την επιθυμία να συντονιστούν μαζί σου, αφού μάλλον τους παρασύρεις στο ευ ζην, ενώ σωστή στιγμή για ένα Ζυγό να κάνει διασυνδέσεις και κοινωνικές εντυπώσεις είναι κάθε στιγμή. Η μαγική Νέα Σελήνη στις 30 Αυγούστου στη Παρθένο, σου δείχνει το δρόμο, ώστε να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου και να αφοσιωθείς στο μέλλον.

Σκορπιός

Σε μία φάση ανταγωνισμού με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου σε βρίσκουν οι τελευταίες μέρες του Αυγούστου, γεγονός που σε κουράζει κάπως. Με τον κυβερνήτη σου Άρη στη Παρθένο και σε σύνοδο με τον Ήλιο, αποκτάς μία μανία για πρωτιά και λεπτομέρεια, που ίσως δεν έχει και νόημα. Ωστόσο, μέσα στο κύκλο σου, μεγαλώνει η φήμη σου, κάτι που θα βελτιώσει με ένα τρόπο τα οικονομικά σου και τη καλή σου διάθεση. Ειδικά , μόλις καταλάβεις πως οι ανταγωνιστές σου δεν έχουν καμία επιρροή πάνω σου, τουλάχιστον μακροχρόνια. H Aφροδίτη στη Παρθένο, σου δημιουργεί ανασφάλειες στις σχέσεις και τον έρωτα, αλλά θα είναι για πολύ σύντομο διάστημα. Οι ευκαιρίες για καριέρα και άνοδο, ίσως έβλεπες πως απουσίαζαν από τη ζωή σου, αλλά αυτό είναι κάτι που αλλάζει.

Τοξότης

Είναι ξεκάθαρο και το νιώθεις έντονα: χρειάζεσαι περισσότερο ελεύθερο χώρο, χωρίς πίεση, ωράρια, καθορισμένες κινήσεις και στριμωγμένα προγράμματα. Το τέλος του Αυγούστου σε βρίσκει με μία μεγάλη ανάγκη για μοναχικότητα, ελευθερία, διάθεση για αλλαγές και χάραξη νέων δρόμων. Γι αυτό απάλλαξε τον εαυτό σου από την πίεση, με το να ακυρώσεις ασήμαντα ραντεβού και πληκτικές συναντήσεις. Αντί αυτού, φρόντισε τον εαυτό σου και τις ανάγκες του, φύγε ταξίδι, συναντήσου με άτομα που σου δίνουν πνοή αισιοδοξίας και ανανέωσης, ή απλά απόλαυσε τη μοναξιά σου. Τα χρήματα σε απασχολούν αρκετά, γι αυτό είναι ευκαιρία να διαπραγματευτείς στη δουλειά, να θέσεις νέους όρους ή να κοιτάξεις για κάτι νέο, που θεωρείς πως ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις σου.

Aιγόκερως

Μέχρι το τέλος του Αυγούστου, οι πλανητικές συγκυρίες σε ευνοούν, προσφέροντάς σου συγκινήσεις, ευκαιρίες και χαρά. Η συσσώρευση πλανητών στη Παρθένο, βοηθά να επεκταθεί η σκέψη σου και το πανοραμικό σου όραμα για τη ζωή. Γι αυτό λοιπόν εκμεταλλεύσου  την ευκαιρία να φύγεις, να ξεφύγεις, να ανανεωθείς, επιστρέφοντας με νέα όρεξη για ζωή και δημιουργία. Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, σου προσφέρει επίσης τις ευκαιρίες που αναζητούσες για οικονομικά ανοίγματα, ειδικά αν διαχειρίζεσαι ή περιμένεις λεφτά από άλλους. Εάν είσαι χωρίς μόνιμη δέσμευση, θα παρατηρήσεις πως επιδράς μαγνητικά και δυνατά στους άλλους, γεγονός που θα σου αυξήσει την αυτοπεποίθηση και θα βελτιώσει τη διάθεσή σου.

Υδροχόος

Με μία κινητικότητα στα οικονομικά σου και τις συναλλαγές με άλλους, επιφυλάσσει η τελευταία αυγουστιάτικη εβδομάδα. H ευεργετική όψη του Άρη με τον Ουρανό, σου δίνει το έναυσμα να βγεις από την αδράνεια και να δρομολογήσεις νέες καταστάσεις, έστω και αν συνδέονται με ρίσκο. ‘Έχεις μεγάλη ανάγκη να αποχαιρετίσεις το μέτριο και το γκρίζο από τη ζωή σου και να φέρεις αέρα ανανέωσης. Σε οποιαδήποτε ενέργεια, θα έχεις φίλους στο πλευρό σου, κάτι που θα σε ικανοποιήσει και θα σου επιβεβαιώσει, πως η συναναστροφή με τα κατάλληλα άτομα, φέρνει θετικά αποτελέσματα. Αυτό που θα σε απορροφήσει, είναι οι αλλαγές και ανακατατάξεις σε σπίτι και οικογένεια. Πάνω εκεί, φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες.

Ιχθείς

Με μία πληθώρα πλανητών ακριβώς στον απέναντί σου οίκο, τη Παρθένο, είναι πολλά αυτά που συμβαίνουν τις αυγουστιάτικες μέρες. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα, η οποία θα κορυφωθεί μέσα στο Σεπτέμβριο, σίγουρα θα βρεθείς σε μία κατάσταση άβολη, σε σχέση με τα ερωτικά σου. Ωστόσο, η εύνοια της όψης μεταξύ του Άρη, του Ήλιου και του Ουρανού, δε σε αφήνει ανεπηρέαστο, αλλά σε ηλεκτρίζει αφάνταστα, σε ξεσηκώνει για νέες εμπειρίες και σε βγάζει κερδισμένο με ότι και να καταπιαστείς. Η Νέα Σελήνη στη Παρθένο, στο τέλος του μήνα, σε βάζει σε πειρασμό να ασχοληθείς πιο σοβαρά με μία νέα πρόταση ή μια νέα γνωριμία. 

RECENT

RELATED