Skip to main content
likewomangr the crown new season 4ad25e49

Το The Crown επιστρέφει; Το Netflix φέρεται να ετοιμάζει τη νέα σεζόν βασισμένη σε μια royal έκπληξη

Εάν το έχεις παρακολουθήσει σίγουρα θα θέλεις να μάθεις περισσότερα

Θα ήσασταν ενθουσιασμένοι αν το The Crown επέστρεφε για άλλη σεζόν; Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το Netflix  εξετάζει το ενδεχόμενο να επαναφέρει το βασιλικό δράμα είτε ως μίνι σειρά είτε ως εφάπαξ ταινία μετά την τεράστια επιτυχία του Scoop, το οποίο εξιστόρησε την περιβόητη συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου στο Newsnight.

Η πρόσφατα εκδοχή του The Crown φέρεται να έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα ενόψει των γεγονότων της βασιλείας της βασίλισσας Ελισάβετ Α’, και αντίθετα θα ξεκινήσει από τη βασιλεία του βασιλιά Εδουάρδου Ζ’.

Ο Εδουάρδος ήταν ο μεγαλύτερος γιος της βασίλισσας Βικτώριας και του πρίγκιπα Αλβέρτου. Ήταν κληρονόμος για σχεδόν 60 χρόνια πριν ανέλθει στο θρόνο, γεγονός που θυμίζει την 70χρονη αναμονή του σημερινού βασιλιά Καρόλου VI για να γίνει επικεφαλής της μοναρχίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Ο Έντουαρντ ήταν δημοφιλής στο κοινό, αλλά είχε τη φήμη του playboy που προκαλούσε προβλήματα στη σχέση του με τη μητέρα του, βασίλισσα Βικτώρια. Πιστεύεται ότι είχε 55 υποθέσεις σε όλη τη διάρκεια του γάμου του και μια φορά έπρεπε να καταθέσει στο δικαστήριο μετά ως μάρτυρας σε ένα παράνομο παιχνίδι με χαρτιά. Η εποχή του Εδουάρδου δεν έχει καλυφθεί ακόμη ως μεγάλη τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία – και σίγουρα θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα!

Ο Εδουάρδος παραιτήθηκε μέσα σε ένα χρόνο από την κυριαρχία του για να παντρευτεί τον Γουάλις Σίμπσον. Στη συνέχεια τον διαδέχθηκε ο αδερφός του, ο βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ’, ο οποίος ήταν πατέρας της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Ως εκ τούτου, μια τηλεοπτική εκπομπή θα είχε σίγουρα άφθονο υλικό πριν φτάσει στη σύγχρονη εποχή!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Η τηλεοπτική και κινηματογραφική συντάκτρια του HELLO, Έμμι Γκρίφιθς, δήλωσε: «Είναι απολύτως λογικό το Netflix να συγκεντρώνει μερικές από τις πετυχημένες φόρμουλες του για να δημιουργήσει κάτι διασκεδαστικό για το κοινό και μια εγγυημένη επιτυχία για αυτούς. Η πλατφόρμα ψάχνει συνέχεια για επιτυχημένες αναφορές στις μέρες μας – αλλά αυτή η τελευταία είναι εξαιρετικά νέα για τους βασιλικούς θαυμαστές και αποδεικνύει κάτι που ήδη γνωρίζουμε – οι άνθρωποι αγαπούν τη βασιλική οικογένεια!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

Ο Πήτερ Μόργκαν, ο δημιουργός του The Crown, είχε στο παρελθόν μιλήσει για την απόφασή του να τερματίσει την σειρά «είναι σχεδόν 20 χρόνια μακριά από το σήμερα». Ο σεναριογράφος μίλησε για τη σημασία της διατήρησης της σειράς αντανακλαστικής της βασιλικής ιστορίας, προσθέτοντας ότι πρέπει να υπάρχει «απόσταση και έτσι να είναι ιστορική παρά δημοσιογραφική».

cover photo instagram/@thecrownnetflix

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED