Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2020%2F01%2Fimages easyblog articles 9346 MALLIA VAFES

Τολμήστε Να Βάψετε Τα Μαλλιά Σας Με CHROMA ID Και Εκφράστε Κάθε Πλευρά Του Εαυτού Σας !

100% Εξατομικευμένο Χρώμα – Η Schwarzkopf Professional ανακοινώνει την κυκλοφορία του Chroma ID, του πρώτου 100% εξατομικευμένου συστήματος ημι-μόνιμων αναμίξεων και χρωματικών τόνων.

Απαντώντας στην ανάγκη για ολοκληρωμένη εξατομίκευση, αυτό-έκφραση χρώμα μαλλιών χαμηλής δέσμευσης, η Schwarzkopf Professional είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τη νέα σειρά προϊόντων CHROMA ID.

Το CHROMA ID είναι το πρώτο 100% εξατομικευμένο σύστημα της Schwarzkopf Professional ημι-μόνιμων αναμίξεων και χρωματικών τόνων με ενσωματωμένη Τεχνολογία Bonding που προσφέρει εντατική περιποίηση. Για απεριόριστη ποικιλία χρωματικών επιλογών χωρίς να φθείρει την τρίχα, το CHROMA ID προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά χρωμάτων που εκφράζει την πραγματική ταυτότητα κάθε πελάτισσας ξεχωριστά – από τις πιο φυσικές ψυχρές ξανθιές μέχρι τις πιο έντονες ροζ αποχρώσεις!

Τολμήστε να βάψετε τα μαλλιά σας με CHROMA ID και εκφράστε κάθε πλευρά του εαυτού σας !

CHROMA ID: Πραγματική Ταυτότητα Χρώματος

Για απεριόριστους χρωματικούς συνδυασμούς με τη μέγιστη δυνατή εξατομίκευση, η 100% αναμίξιμη συλλογή περιλαμβάνει τα ακόλουθα προϊόντα, τα οποία διαρκούν έως και 15 λουσίματα*:

6 Intense Bonding Color Masks, για τολμηρά και εκφραστικά χρώματα, την εξατομίκευση των Bonding Color Masks ή τη δημιουργία παστέλ τόνων όταν αναμιγνύονται με το Clear Bonding Mask

13 Bonding Color Masks, για υπηρεσίες βαφής χαμηλής δέσμευσης, όπως η ενίσχυση ή η ανανέωση στα θαμπά μήκη και άκρες ή η ενίσχυση της διάρκειας των αποχρώσεων της IGORA ROYAL ή της VIBRANCE

6 Bonding Color Masks για το σπίτι, για να βοηθήσουν τις πελάτισσες του κομμωτηρίου να διατηρήσουν ή να ανανεώσουν τη ζωντάνια του χρώματος στο σπίτι

1 Clear Bonding Mask για το σπίτι, για μείωση της έντασης των Bonding Color Masks ή για δημιουργία πιο παστέλ τόνων.

Η συλλογή του CHROMA ID βασίζεται στις κορυφαίες αποχρώσεις της Schwarzkopf Professional από τις σειρές IGORA ROYAL και IGORA VIBRANCE, διευκολύνοντας τους κομμωτές να επιλέξουν την αντίστοιχη απόχρωση του CHROMA ID για κάθε υπηρεσία διπλής εφαρμογής, ελεύθερη τεχνική ή βαφή σε όλο το κεφάλι.

*ανάλογα με τη βάση των μαλλιών σας και την απόχρωση του Chroma ID που χρησιμοποιείτε

CHROMA ID: Τολμήστε να βάψετε τα μαλλιά σας χωρίς Φθορά

Η Schwarzkopf professional κατανοεί ότι το χρώμα είναι μια προσωπική υπόθεση, ωστόσο ακόμα και όσες επιθυμούν να ξανοίξουν τα μαλλιά τους για έντονα, δημιουργικά looks ενδιαφέρονται για τη φθορά καθώς και για τη διάρκεια του χρώματος. Με την ενσωματωμένη τεχνολογία Bonding και την Τεχνολογία Low Salt, σε συνδυασμό με τις συνθέσεις που προσφέρουν βαθιά περιποίηση, το CHROMA ID δίνει τη δυνατότητα στους κομμωτές να προσφέρουν στις πελάτισσές τους υπηρεσίες βαφής, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν, ή ακόμα και βελτιώνουν, τη συνολική ποιότητα των μαλλιών τους:

Η τεχνολογία Bonding δυναμώνει τους δομικούς δεσμούς στο σώμα της τρίχας για πιο δυνατά μαλλιά με λιγότερο σπάσιμο.

Η τεχνολογία Low Salt περιορίζει τα εμπόδια διείσδυσης των πιγμέντων αυξάνοντας τη διαθεσιμότητα των χρωστικών πιγμέντων να διεισδύσουν στην τρίχα για καλύτερη εναπόθεση χρώματος.

Η κερατίνη και η πανθενόλη προσφέρουν επιπλέον φροντίδα και σφραγίζουν το εξωτερικό περιτρίχιο παρέχοντας βελτιωμένη ποιότητα μαλλιών.

CHROMA ID: Αμέτρητες Αποχρώσεις και Υπηρεσίες

Η μεγάλη ποικιλία μασκών βαφής του CHROMA ID επιτρέπει στους κομμωτές να προσφέρουν υπηρεσίες που πραγματικά ικανοποιούν τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε πελάτισσας:

Εξουδετέρωση
Ψυχρό ρεφλέ με αντι-κίτρινα αποτελέσματα σε ανοιχτά ξανθά, ασημί ή λευκές βάσεις ή αντι-πορτοκαλί αποτελέσματα σε σκούρες ξανθές βάσεις.

Υπηρεσίες Παστέλ Αποχρώσεων
Απεριόριστη δημιουργία παστέλ αποχρώσεων με ανάμιξη των προϊόντων Bonding Color Mask και Clear Bonding Mask του CHROMA ID.

Ανανέωση Χρώματος
Ευρεία γκάμα επιλογών άμεσης εφαρμογής ή εξατομικευμένων υπηρεσιών ανανέωσης χρώματος για αποτελέσματα πραγματικά προσαρμοσμένα στα μέτρα σας

Υπηρεσίες Τολμηρών Αποχρώσεων
Απεριόριστα φωτεινά, έντονα και δημιουργικά χρώματα

Οι πελάτισσες μπορούν να διατηρήσουν το χρώμα των μαλλιών τους αψεγάδιαστο ανάμεσα στις επισκέψεις τους στο κομμωτήριο χάρη στις αντίστοιχες Bonding Color Masks, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για την ανανέωση του χρώματος στο σπίτι.

CHROMA ID: Ψηφιακή Υποστήριξη και Έμπνευση

Για πρώτη φορά, η Schwarzkopf Professional ενσωμάτωσε το εργαλείο Augmented Reality στην εφαρμογή House of Color, με την υποστήριξη του CHROMA ID. Αυτό σημαίνει ότι οι κομμωτές έχουν την ευκαιρία να εντυπωσιάσουν τις πελάτισσές τους, ενώ παράλληλα ικανοποιούν τις προσδοκίες τους, καθώς δοκιμάζουν εικονικά εξατομικευμένα χρώματα ως μέρος της συμβουλευτικής διαδικασίας. Δημιουργήθηκε ακόμα μια σειρά εννιά συναρπαστικών look, με λεπτομερές, βήμα προς βήμα περιεχόμενο, για απεριόριστες χρωματικές εμπνεύσεις. Επιπλέον, από τον Μάρτιο, η συλλογή Essential Looks της Schwarzkopf Professional θα περιλαμβάνει την τάση #CAMOUFLAGING, η οποία θα παρουσιάζει την εποχική παλέτα παστέλ χρωματικών συνδυασμών που δημιουργήθηκε από το CHROMA ID – ιδανική επιλογή για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2020.

Επισκεφθείτε το www.schwarzkopfpro.com όπου υπάρχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα του CHROMA ID, τα διαφορετικά looks και τις υπηρεσίες που διατίθενται εντός του κομμωτηρίου, μάθετε όλα τα νέα από τον συναρπαστικό κόσμο του CHROMA ID ακολουθώντας τα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Schwarzkopf Professional (@schwarzkopfpro) και ανακαλύψτε ολοκληρωμένα, εξατομικευμένα χρωματικά αποτελέσματα μέσω του hashtag #CHROMAID.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του CHROMA ID θα είναι διαθέσιμα από τον Ιανουάριο του 2020, εγκαινιάζοντας για τη Schwarzkopf Professional μια εορταστική χρονιά γεμάτη χρώμα!

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED