Η Ανοιξιάτικη Συλλογή Γυαλιών Του Tommy Hilfiger TommyXZendaya Εμπνέεται Από Την Δεκαετία Του 70

Ο Tommy Hilfiger, που ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τη συλλογή γυαλιών TommyXZendaya – Άνοιξη 2019, σχεδιασμένη από την εμβληματική Αμερικανική μάρκα Tommy Hilfiger, σε συνεργασία με την ηθοποιό και παγκόσμια πρέσβειρα της γυναικείας σειράς TOMMY HILFIGER, Zendaya. Τα μοντέλα αποτίουν φόρο τιμής στις ισχυρές, εμβληματικές γυναίκες της Αμερικάνικης ποπ κουλτούρας της δεκαετίας του 70 και τα χαρακτηριστικά μοντέλα της εποχής που ενέπνευσαν τον Tommy Hilfiger να ανοίξει το πρώτο του κατάστημα, το People’s Place. Η συλλογή γυαλιών TommyXZendaya – Άνοιξη 2019 διατίθεται παγκοσμίως στην tommy.com από τον Μάρτιο του 2019, σε καταστήματα TOMMY HILFIGER από τον Μάρτιο του 2019 καθώς και επιλεγμένα καταστήματα οπτικών από τον Απρίλιο του 2019.

TH ZENDAYA

Ο σχεδιασμός του γυναικείου μοντέλου διαθέτει φόρμα πιλότου από Optyl, μεταλλικά διακοσμητικά στην γέφυρα, για μια δόση ρετρό λάμψης, και απογειώνεται μετ την μεταλλική πλάκα με το λογότυπο TOMMY HILFIGER στον αριστερό βραχίονα και το γραφιστικό στοιχείο TommyXZendaya στο εσωτερικό του δεξιού ακροβραχιόνιου. Το μοντέλο διατίθεται με πλαίσιο σε ανοικτό καφέ και ντεγκραντέ φακούς σε σκούρο καφέ. 

TH ZENDAYA II

Ο σχεδιασμός του γυναικείου μοντέλου διαθέτει υπερμεγέθη φόρμα και καφέ ντεγκραντέ φακούς σε σχήμα δάκρυ, μεταλλικό πλαίσιο χωρίς περίγραμμα με χαρακτηριστικές σφαιρικές βίδες και διπλή γέφυρα. Αυτό το ελαφρύ μοντέλο ενισχύεται με λεπτούς βραχίονες που φέρουν την χαρακτηριστική λεπτομέρεια της μάρκας σε ρίγες κόκκινου, λευκού και μπλε καουτσούκ στον αριστερό βραχίονα, καθώς και το γραφιστικό στοιχείο TommyXZendaya στο δεξί ακροβραχιόνιο.

Η συλλογή γυαλιών TOMMY HILFIGER παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group, τον απολύτως ολοκληρωμένο Ιταλικό δημιουργό και παγκόσμιο διανομέα γυαλιών. Η κληρονομιά του Safilo Group στην δημιουργία και κατασκευή οπτικών χρονολογείται από το 1878: μια ιστορία καινοτομίας και δυνατοτήτων τεχνολογίας αιχμής, αποτέλεσμα χρόνου, προσπάθειας, δεξιότητας και αφοσίωσης.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue