Η Tommy Hilfiger με χαρά παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018

Η Tommy Hilfiger, που ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], με χαρά παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών TOMMY HILFIGER Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018, κατασκευασμένη από το Safilo Group S.p.A. Η συλλογή αποτυπώνει την διεθνή προσέγγιση της TOMMY HILFIGER για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 στην ταχύτητα και τον αθλητισμό, προσθέτοντας μια φρέσκια και κολεγιακή νότα σε εμβληματικές φόρμες, μέσα από τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς και απροσδόκητη κατασκευή που ταιριάζει ιδανικά στο σημερινό γρήγορο τρόπο ζωής.

ΜΟΝΤΕΛΟ TH 1537/S και TH 1537

Το ανδρικό μοντέλο διαθέτει σύγχρονη ορθογώνια φόρμα με διπλή γέφυρα και την χαρακτηριστική σημαία της μάρκας να φιγουράρει ως ένθετο από καουτσούκ στο μεταλλικό βραχίονα. Η κομψή και διακριτική χρωματική παλέτα περιλαμβάνει τους εξής συνδυασμούς: μαύρο ματ και μπλε μεταλλική δομή με γκρι φακούς, χρυσή μεταλλική δομή με πράσινους φακούς και ματ μεταλλική δομή σε μαυρισμένο ασημί με πράσινους φακούς. Το μοντέλο είναι διαθέσιμο και ως οράσεως, σε μαύρη ματ μεταλλική δομή σε μαυρισμένο ασημί.

ΜΟΝΤΕΛΑ

ΜΟΝΤΕΛΑ TH 1541/S

Το γυναικείο σχέδιο διαθέτει μια κλασσική κολεγιακή οβάλ φόρμα από πολυανθρακικό σκελετό, με διπλή γέφυρα από νάιλον ίνες και μέταλλο και την χαρακτηριστική σημαία της μάρκας να φιγουράρει ως ένθετο από καουτσούκ στο μεταλλικό βραχίονα. Οι χρωματικοί συνδυασμοί περιλαμβάνουν: διάφανο γκρι με γκρι φακούς, διάφανο μπλε με μπλε φακούς, διάφανο ροζ με ροζ φακούς και διάφανο καφέ με καφέ φακούς.

Η συλλογή γυαλιών TOMMY HILFIGER παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group, τον απολύτως ολοκληρωμένο Ιταλικό δημιουργό και παγκόσμιο διανομέα γυαλιών. Η κληρονομιά του Safilo Group στην δημιουργία και κατασκευή οπτικών χρονολογείται από το 1878: μια ιστορία καινοτομίας και δυνατοτήτων τεχνολογίας αιχμής, αποτέλεσμα χρόνου, προσπάθειας, δεξιότητας και αφοσίωσης. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue