Τόνυ Άντονυ: Πέθανε ο αγαπητός ηθοποιός

 
Την τελευταία του πνοή άφησε στις 3 τα ξημερώματα ο ηθοποιός Τόνυ Άντονυ σε ηλικία 66 ετών. Ο ηθοποιός είχε δώσει πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, από την οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής. Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Φανερωμένης στο Αιγάλεω, ενώ σύμφωνα με την επιθυμία του δεν θα κατατεθούν στεφάνια. Αντίθετα τα χρήματα θα δοθούν για την ενίσχυση του Σπιτιού του Ηθοποιού.
 
Η συνάδελφος και φίλη του ηθοποιού Άννα Παντζελή άναρτησε την είδηση του θανάτου του στο Facebook.
 
Αφιέρωμα στον ηθοποιό μετέδωσε το πρωί της Κυριακής και η εκπομπή Στα καλά καθούμενα, με τον συνάδελφό του Κρατερό Κατσούλη να ανακοινώνει συγκινημένος την είδηση.
 
Ο Τόνυ Άντονυ συμμετείχε έγινε γνωστός κυρίως μέσα από επιθεωρήσεις, τηλεοπτικές σειρές και βιντεοταινίες στις οποίες συμμετείχε.
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue