Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2019%2F02%2Fimages easyblog articles 7305 diasima zevgaria ths tv

Τα 10 Top Ζευγάρια Της TV Που Αγαπήσαμε Και Αγαπάμε Μέχρι Τώρα

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο να σκεφτούμε έστω και μια τηλεοπτική σειρά που να μην έχει μια δόση από love story και για αυτόν ακριβώς το λόγο έχουμε κατακλυστεί από έναν αμέτρητο αριθμό τηλεοπτικών ζευγαριών. Υποθέτω ότι όλες είμαστε αθεράπευτα ρομαντικές, ή τουλάχιστον κολλημένες με το δράμα των σχέσεων άλλων ανθρώπων.

Είτε πρόκειται για κωμωδία είτε για δράμα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτά τα ζευγάρια της τηλεόρασης μας έχουν καθηλώσει για πολλές εβδομάδες ή και χρόνια. Υπάρχουν παλιά κλασικά που διαδραματίζονται σε ένα σχολείο, όπως ο Zack και η Kelly ή σύγχρονα αγαπημένα, όπως ο Jon Snowκαι η Ygritte που πραγματικά αγαπάμε, ή αγαπάμε να μισούμε.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, εδώ θα βρείτε 10 τηλεοπτικά ζευγάρια που εμείς συνεχίζουμε να αγαπάμε μέχρι και σήμερα. 

1. Racheland Ross — “Friends”

Αν και δεν ήταν μαζί καθ’όλη τη διάρκεια της σειράς, η σχέση τους ήταν μια σταθερή αξία. Όπως και τα περισσότερα πράγματα στο Friends, η σχέση του Ross και της Rachel ήταν αξιαγάπητη και διασκεδαστική.

2. Carrie And Mr. Big — ‘Sex and the City’

Η Carrie και ο Mr. Bigτη μια στιγμή είχαν σχέση και την άλλη στιγμή δεν είχαν σχέση στο Sex and the City, κάτι σαν roller coaster, αλλά ας μη γελιόμαστε – ήμασταν δοσμένοι σε όλο αυτό. Παρόλο που ο κ. Big μπορούσε να ενεργήσει σαν «κόπανος», κάπως ήμασταν κολλημένες μαζί του. Υποθέτω ότι η αληθινή αγάπη πάντα κερδίζει.

3. Meredith And Derek — ‘Grey’s Anatomy’

Αυτοί οι δυο παντρεύτηκαν χρησιμοποιώντας σημειώσεις post-it. Μπορεί να μην ήταν μια ονειρεμένη γαμήλια τελετή αλλά είναι αρκετά αξιομνημόνευτη παρ ‘όλα αυτά.

4. Marshall and Lily — ‘How I Met Your Mother’

Όταν ο Marshall και η Lily συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο κολλέγιο, η σύνδεσή τους ήταν άμεση και παρόλο που είχαν δίκαιη συμμετοχή στις προκλήσεις, η σχέση αυτή παρέμεινε εξίσου ισχυρή καθ ‘όλη τη διάρκεια της σειράς. Αυτό το ζευγάρι είναι η απόδειξη ότι η αληθινή αγάπη πάντα βρίσκει τρόπους και μας ενώνει.

5. David And Donna — ‘Beverly Hills, 90210’

Ο David και η Donna ήταν αγαπημένοι από το γυμνάσιο και η αφοσίωσή τους ήταν πραγματική. Θέλω να πω ότι εκείνος αποφοίτησε από το γυμνάσιο ένα χρόνο νωρίτερα, ώστε να μπορεί να πάει στο κολέγιο μαζί της. Πέρασαν κάποιο διάστημα χωριστά στη σειρά, αλλά τελικά παντρεύτηκαν.

6. Jon Snow And Ygritte — ‘Game of Thrones’

«Δεν ξέρεις τίποτα Jon Snow» μπορεί να είναι η πιο εικονική ατάκα από ολόκληρη τη σειρά Game of Thrones (εκτός από το “Winter is coming”, υποθέτω). Η αγάπη του Jonκαι της Ygritte ήταν απαγορευμένη και καταδικασμένη, αλλά εντελώς εκπληκτική.

7. Serena And Dan — ‘Gossip Girl’

Η ιστορία της Serena και του Dan είναι βασικά η κλασική ιστορία ενός πλούσιου κοριτσιού που ερωτεύεται ένα αγόρι από άλλο κοινωνικό status. Ο Dan δεν είναι πολύ άγριος και στην πραγματικότητα είναι πολύ γλυκός και περιποιητικός. Θα περάσουν κι αυτοί το δικό τους δράμα αλλά τελικά καταλήγουν με happy end.

8. Winnie And Kevin — ‘The Wonder Years’

Η σειρά Wonder Years διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’60 έως τις αρχές της δεκαετίας του ’70 και ακολουθεί τον Kevin καθώς μεγαλώνει σε ένα προάστιο της Αμερικής παράλληλα με τη φίλη του από τη γειτονιά, Winnie, η οποία στη συνέχεια γίνεται το κορίτσι του. Δυστυχώς, δεν κατέληξαν μαζί στο τέλος αλλά ο δεσμός τους παραμένει ισχυρός στις καρδιές μας.

9. Zack And Kelly — ‘Saved By The Bell’

Όλοι γνωρίζαμε τη σχέση του Zack και της Kelly στο γυμνάσιο – το χαριτωμένο δημοφιλές κορίτσι με το γοητευτικό δημοφιλές αγόρι. Η αριστοκρατία του γυμνασίου.

10. Paul And Jamie — ‘Mad About You’

Ποιος θυμάται αυτό το show; Ο Paul και η Jamie ήταν ένα αντρόγυνο που ζούσε στην πόλη της Νέας Υόρκης και αντιμετώπιζε διάφορες καταστάσεις καθημερινά. Το show κέρδισε μια Χρυσή Σφαίρα, ένα βραβείο Peabody και η Helen Hunt κέρδισε το βραβείο Emmyτης καλύτερης ηθοποιού σε κωμική σειρά. Έχουν κυκλοφορήσει φήμες για μια νέα σειρά επεισοδίων, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε κατά πόσο ευσταθούν.

RELATED