Try it, wear it, love it

Η Άνοιξη είναι εδώ και μαζί η διάθεση για αλλαγή στο look μας.

Τι πιο ωραίο να βρίσκουμε και συνδυάζουμε το comfy look με το luxury look πια στην καθημερινότητά μας. Καλά ακούσατε. Αυτή την περίοδο όλες έχουμε επιδοθεί στα outfit που θα μας φτιάξουν την διάθεση. Είναι κάτι που όλες έχουμε ανάγκη αυτόν τον καιρό.

Σήμερα θα σας πούμε για το jamal fashion spirit, ένα καινούργιο brand που αποτελεί μία πρωτοποριακή ιδέα στο χώρο της ένδυσης και ταυτόχρονα ακολουθεί κάθε νέα τάση της μόδας.

Το brand έκανε την πρώτη του εμφάνιση (πρωτοεμφανίστηκε, ιδρύθηκε) το έτος 2020, ως ηλεκτρονικό κατάστημα στα social media και αναμένεται πολύ σύντομα να δημιουργηθεί και το φυσικό κατάστημα. Κύριος στόχος είναι η προσέγγιση του γυναικείου φύλου ανεξαρτήτου ηλικίας, στυλ και σωματότυπου.

Απαρτίζεται από μία μεγάλη σειρά ρούχων αλλά και αξεσουάρ που μπορούν να προσφέρουν άνεση και μοναδικότητα ενώ ταυτόχρονα έχουν ως πρωταρχικό τους στόχο να αναδείξουν την προσωπικότητα και την διαφορετικότητα κάθε γυναίκας.

Εν συνεχεία η εταιρία βασίζεται και στηρίζει αποκλειστικά την ελληνική παραγωγή, έχει ως βασικό της κριτήριο την καλύτερη ποιότητα καθώς και η επιλογή των ρούχων κρίνεται με κάθε λεπτομέρεια.

Επιπλέον, η εταιρεία jamal περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα ρούχων για όλες τι ώρες, περιστάσεις, διαθέσεις και υπηρετεί τόσο τα comfy looks όσο και τα πιο luxury.

Εμπνέεται συχνά από γήινες και φυσικές αποχρώσεις αλλά και έντονους χρωματισμούς καθώς και prints για τις πιο τολμηρές εμφανίσεις. Προτείνει σύνολα για καθημερινά office looks, αθλητικά/casual για την ώρα της γυμναστικής ή την ώρα της βόλτας, καθώς και πιο επίσημα βραδινά ρούχα.

Ακόμη, είναι μία πρόκληση για την κάθε γυναίκα καθώς έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει ή και να εμπλουτίσει το παρόν στυλ της, να εκφραστεί με απόλυτη ελευθερία, να αποβάλλει κάθε συστολή, να νοιώσει πιο μοναδική, να έχει την αυτοπεποίθηση να τολμάει αλλά και να δοκιμάζει outfits τα οποία δεν είχε μέχρι τώρα φανταστεί για εκείνη.

Αυτό φυσικά είναι κάτι το οποίο μπορεί να επιτευχθεί με την βοήθεια των ειδικών του jamal fashion, οι οποίοι θα είναι πάντα κοντά της, σύμμαχοί της σε αυτό το ταξίδι μόδας. Εκείνοι με την σειρά τους θα είναι σε θέση να της προτείνουν με βάση το στυλ της και την προσωπικότητα της την καταλληλότερη ένδυση, αναδεικνύοντας έτσι την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

Υπέρμαχοι μας είναι το body positivity, η άνεση, το self-love και πάνω από όλα η αυτοπεποίθησή μας.

facebook | instagram

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue