Βάλε πράσινες πινελιές στην κουζίνα σου!

Ήρθε η ώρα να πρασινίσει η κουζίνα σου!

Δεν υπάρχει κάτι ομορφότερο από το να γεμίζεις τη ζωή σου και τους χώρους σου από λουλούδια.

Τους τελευταίους μήνες τα λουλούδια εσωτερικού χώρου επιστρέφουν δυναμικά και δίνουν στο χώρους την ομορφιά που τους αξίζει!

Οι επιλογές πολλές, Βότανα, πρασινάδες, μπορείς να τοποθετήσεις ότι επιθυμείς και σου ταιριάζει. Εάν είσαι των βοτάνων, τότε δεν έχεις παρά να θυμάσαι ότι χρειάζονται πέρα από καλή στράγγιση, αέρα και ήλιο, άρα καλό είναι να τα τοποθετήσεις κοντά σε ένα παράθυρο.

Οι παρακάτω ιδέες που θα σου προτείνω πέρα από το καλαίσθητο κομμμάτι, δίνουν έξυπνες λύσεις και μπορείς να τις δημιουργήσεις μόνη σου.

Για να προσθέσεις τα κατάλληλα φυτά δες 5 δημιουργικούς τρόπους για καλύτερη προσαρμογή!

Στον πάγκο της κουζίνας: Άλλη μια έξυπνη λύση εδώ. Βρές παλιά πράγματα όπως μια ζυγαριά και τοποθέητσε επάνω ένα φυτό.

Στους αποθηκευτικούς χώροους: Εκεί που κρεμάς τα μαγειρικά σου σκεύη μπορείς να προσθέσεις και κάποια από τα φυτά σου μαζί. Συνδύασε το με κρεμαστά γλαστράκια!

Πάνω από το ψυγείο: Εαν το ψυγείο σου είναι χαμηλό μπορείς να τοποθετήσεις ένα ή πολλά μικρά, καθώς το πάνω μέρος είναι ιδανικό για μερικά φυτά. Tip: Αν το ψυγείο εκπέμπει θερμότητα στο πάνω μέρος, τότε τα φυτά χρειάζονται συχνό πότισμα.

Φτιάξε έναν κρεμαστό κήπο: Προσπάθησε να δημιουργήσεις ένα κήπο με αρωματικά φυτά στην κουζίνα σου!

Φτιάξε ένα mini θερμοκηπιο’: Προσπάθησε να απομονώσεις μια μικρή γωνία, δίνοντας πολλαπλές λύσεις για να φιλοξενήσεις φυτά!

Μήπως τελικά ήρθε η ώρα να «πρασινίσεις» και εσύ την κουζίνα σου;

 

Ναντίνα Σερέτη Theatre Studies & Modeling

Είμαι γεννημένη τον Φεβρουάριο του 2001 και σπουδάζω στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ασχολούμαι επαγγελματικά με το βόλλευ και παράλληλα με τον χώρο του modeling. Λατρεύω τα ταξίδια και με μαγεύουν οι διαφορετικές κουλτούρες. Follow my adventures

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue