Βάλε Στη Διατροφή Σου Το Ελληνικό Πρωινό Παρέα Με Το «Make Your Way»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση γευσιγνωσίας ελληνικών προϊόντων με θέμα το “Ελληνικό Πρωινό” την περασμένη Κυριακή, στο ιστορικό και παραδοσιακό καφενείο η Ωραία Ελλάς στο Μοναστηράκι. Συγχαρητήρια στο Make Your Way και στην Ελευθερία Κατσαφάρου, που διοργάνωσε τόσο ωραία την πρώτη τηε εκδήλωση! Ένα well coming στους Έλληνες Παραγωγούς που γνωρίσαμε έναν προς έναν και τα γευστικά προΪόντα τους. Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα σας έχουμε και συνέχεια. 

Σύμφωνα με εκτιμήσεις που έγιναν στην πρώτη αυτή εκδήλωση βρέθηκαν περισσότεροι από 50 ποιοτικοί επισκέπτες, κι όταν λέω ποιοτικοί αναφέρομαι στις ποιοτικές συζητήσεις που αναπτύξαμε πάνω στην υγιεινή και ελληνική – μεσογειακή διατροφή, καθώς και στα ελληνικά προϊόντα που χρήζουν στήριξη με κάθε τρόπο απ’όλους μας. Το κοινό δεν ήρθε μόνο για να δοκιμάσει, ήρθε για να ρωτήσει, ήρθε για να ενημερωθεί για το ελληνικό πρωινό, κι αυτός ήταν ο πρωταρχικός σκοπός του Make Your Way. 

Οι ιδρυτές του Χρυσόμελο και του Γλυκάκι παρέα με τον αρωματοποιό της Journaper Γιώργο Παπαχατζή, τις γυναίκες του LikeWoman Τζένη Οικόνομου, Τάνια Νικολοπούλου και η Ελευθερία Κατσαφάρου του Make Your Way

Στην εκδήλωση δεν έλειψαν οι συζητήσεις μεταξύ των παραγωγών που βρίσκονταν εκεί, καθώς και η ανάπτυξη ιδεών και συνεργασιών, κάτι που με εξέπληξε θετικά, αφού αν κάτι λείπει στο σύνολο του ελληνικού επιχειρείν είναι η συνέργεια και ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών.

Στο εγχείρημα αυτό συμμετείχαν οι ακόλουθες εταιρείες: Μέλι (Χρυσόμελο,Passion Honey, Γαϊδαράκος), Τσάι & Χυμό (Herb House, Berryland), Αλείμματα διαφόρων ειδών (Γαϊδαράκος, Voras Flavors, Γλυκάκι Παραδοσιακές Γεύσεις Οξύλιθου, Berryland), Γλυκά του κουταλιού (Terra Fyllida, Γλυκάκι Παραδοσιακές Γεύσεις Οξύλιθου), Αρτοσκευάσματα (The Handmaker-Χειροποίητες Νοστιμιές, Παραδοσιακό, Οικογένεια Λουκάκου), Ξηροί Καρποί (Γαϊδαράκος).

Όλα τα προϊόντα άρεσαν, ωστόσο εδώ και λίγες ημέρες πραγματοποιείτε μία μικρή έρευνα μέσα από την ομάδα του Make Your Way στο Facebook γι’αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις από κάθε κατηγορία τροφίμου ή ροφήματος. Έτσι, λοιπόν αν βρεθήκατε και εσείς στην εκδήλωση μπείτε εδώ και δώστε εσείς το “Βραβείο Επισκέπτη” στην αγαπημένη σας ελληνική εταιρεία που ίσως σας κέρδισε εκείνη την ημέρα.

Οι ιδρυτές του Χρυσόμελο και του Γλυκάκι παρέα με τον αρωματοποιό της Journaper Γιώργο Παπαχατζή και τις γυναίκες του Like Woman.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue