Βασίλης Μπόρσης: Ο Έλληνας Σχεδιαστής & Δημιουργός Που Βρίσκεται Πίσω Από Τις Πιο Luxury Χειροποίητες Τσάντες

Βασίλης Μπόρσης: Αυτός είναι ο  Έλληνας σχεδιαστής και δημιουργός που “κρύβεται” πίσω από τις χειροποίητες luxuty τσάντες που καμία από εμάς δεν μπορεί να αντισταθεί. 

Τον έχω γνωρίσει τα τελευταία χρόνια και τον συναντάω αρκετά συχνά εκείνον και την σύζυγο Ράνια του όπου κάθε φορά που τους βλέπω επιβεβαιώνω πόσο υπέροχοι άνθρωποι είναι.

Ο Βασίλης Μπόρσης που πάντα “φοράει” αυτό το καπληκτικό χαμόγελο και έχει ένα καλό λόγο να σου πει, κατάφερε μέσα από την τεράστια γκάμα των luxury προϊόντων του να λανσαριστεί με επιτυχία στα μεγαλύτερα σαλόνια και να βάλει την κομψότητα, την άνεση αλλά και την μεγάλη ποικιλία από τσάντες στα καλύτερα μαγαζιά σε όλον τον κόσμο. V&R λοιπόν το συνώνυμο της επιτυχίας. 
Το brand προχωράει με γρήγορους ρυθμούς και αναπτύσσεται με διάφορες συνεργασίες, όπως με τον ταλαντούχο σχεδιαστή ρούχων Δημήτρη Στρέπκο του Celebrity Skin, ο οποίος να πούμε την δική του τσάντα by V&R δεν τον έχουμε δει να την αποχωρίζεται ούτε λεπτό.

Ο εμπνευστής και δημιουργός του brand, κατάφερε να αναδείξει μέσα από την τεράστια γκάμα του, την μοναδικότητα και το στιλ, καθώς όλα έχουν λανσαριστεί με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό όπως,  μεγάλα fashΙon show, εκθέσεις και σε πολλά άλλα μέρη,

Η ανοδική πορεία του Brand V&R έχει ποια ξεχωρίσει και αποκτήσει μια ξεχωριστή δυναμική και διεθνή αναγνώριση, κατακτώντας επάξια την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια αγορά. 


Τι μας επιφυλάσει ο “μαγικός” σχεδιαστή, μέσα από τις ανατρεπτικές του χειροποίητες προτάσεις και ποια ειναι τα νέα του σχέδια;

Περιμένουμε να δούμε. Προς το παρόν θα πάρετε μία γεύση από την τελευταία του collection την οποία θα την ερωτευτείτε όπως και εμείς. 

Εδώ θα βρείτε όλες τις τσάντες του.

facebook page

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue