Βίκυ Καγιά: Οι φήμες για εγκυμοσύνη και η επιθυμία της να κάνει παιδιά με τον Ηλία Κρασσά!

Η γνωστή παρουσιάστρια, μοντέλο και ιδιοκτήτρια του Fashion Workshop ξεκαθαρίζει πως δεν είναι έγκυος, αλλά εξομολογείται πως θέλει να κάνει πολλά παιδιά με τον Hλία Κρασσά.
“Δεν είμαι έγκυος, δεν περιμένω παιδί, κι ας γράφεται κι ας ακούγεται παντού! Είναι σίγουρα στα σχέδιά μου και τις επιθυμίες μου να κάνω παιδί με τον Ηλία που λατρεύω, αλλά για την ώρα απολαμβάνω τα υπέροχα παιδιά του, που είναι αξιαγάπητα”, δήλωσε στην Real Life.Η Βίκυ μάλιστα, επισήμανε πως θέλει να κάνει μια μεγάλη οικογένεια: “Θέλω να κάνω πολύ μεγάλη οικογένεια μαζί του γιατί, βλέποντας πόσο θαυμάσιος είναι με τα δυο παιδιά του, τον θεωρώ ιδανικό για άντρα μου και πατέρα των παιδιών μου… Δεν κρύβω ότι ανυπομονώ να κάνω παιδιά μαζί του!”.
Τέλος, αναφορικά με τα επαγγελματικά της, το χειμώνα θα βρίσκεται στο θέατρο και το μιούζικαλ “Annie”, ενώ δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην τηλεόραση και να κάνει μια από τα ίδια.
 
Πηγή: bizznews
 
kagia

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue