Βλεφαρίδες one by one με την πιο ξεκούραστη τεχνική


29 Δεκ 2020

Σίγουρα όλα τα κορίτσια θέλουμε να έχουμε ένα εκφραστικό βλέμμα που μαγνητίζει! Ειδικά τώρα που με τις μάσκες δεν μπορούμε να έχουμε ένα full make-up, δίνουμε περισσότερη έμφαση στα μάτια μας.

vlefarides1

Η τοποθέτηση βλεφαρίδων one by one (τρίχα- τρίχα δηλαδή) θα σας δώσει ένα φυσικό αποτέλεσμα, κάνοντας σας να ξεχάσετε τη mascara.

Πολλές γυναίκες τοποθετούν τον τελευταίο καιρό, βλεφαρίδες, έτσι ώστε να μην χρησιμοποιούν μάσκαρα, σκιά ή μολύβι στα μάτια, αφού οι ίδιες από μόνες τους χαρίζουν ένα όμορφο και λαμπερό βλέμμα, όλη μέρα, χωρίς κόπο.

vlefarides2

Στο 7th Heaven salon χρησιμοποιούμε την express μέθοδο τοποθέτησης βλεφαρίδων, που σημαίνει ότι το αποτέλεσμα μπορεί να είναι φυσικό ή πολύ έντονο, ανάλογα την προτίμησή σας, αλλά χωρίς να χρειάζεται πολύωρη αναμονή σε κρεβάτι, όπου δε μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο.

vlefarides3

Βρίσκεστε σε καθιστή θέση με ανοιχτά τα μάτια, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, έχοντας πρόσβαση στο κινητό σας για να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα σας! Η τοποθέτηση  κρατάει περίπου 45-60 λεπτά και σας δίνει μήκος και πάχος στις βλεφαρίδες σας, στην πυκνότητα που εσείς θα επιλέξετε.

vlefarides7

Με τη μέθοδο αυτή κανείς δε θα καταλάβει ότι φοράτε βλεφαρίδες, εάν δε θέλετε! Θα έχετε ένα εντυπωσιακό λουκ για ένα 1-1,5 μήνα και όλοι θα νομίζουν ότι απλώς φοράτε mascara. Εάν πάλι σας αρέσει το πολύ έντονο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα κανένα πρόβλημα! Επιλέγουμε άλλο μέγεθος και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

vlefarides4

Οι βλεφαρίδες που χρησιμοποιούμε στο 7th Heaven salon είναι της Peggy Sage, καμπυλότητας C και D και η κόλλα είναι υποαλλεργική, χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς και τσουξίματα. Οι δικές σας βλεφαρίδες είναι απόλυτα ασφαλείς στα έμπειρα χέρια των αισθητικών μας και όταν αφαιρέσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες δε θα υπάρχει καμία απολύτως επιβάρυνση στις δικές σας.

vlefarides5

Μη ξεχάσετε όταν έρθετε για το ραντεβού σας να μη φοράτε makeup και κρέμα ματιών και ετοιμαστείτε για ένα look μοναδικό και εντυπωσιακό!

Που θα μας βρείτε:
Σκουφά 37, Κολωνάκι
Instagram: 7th_heanen_salon
Facebook: 7th Heaven
Τηλέφωνο: 213-0998342

 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue