Skip to main content
mamy blue 1 9b96794f

Βραδιά ιταλικής γευσιγνωσίας στο premium pizza napoletana εστιατόριο «Mamy blue»

Μία ιδιαίτερη βραδιά ιταλικής γαστρονομίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πιο γνωστοί foodies της πρωτεύουσας, καλεσμένοι από το δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο και pizza lovers, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του premium pizza napoletana εστιατορίου “Mamy Blue” στη Γλυφάδα (Ανδρέα Παπανδρέου 126).

Βραδιά ιταλικής γευσιγνωσίας στο premium pizza napoletana εστιατόριο “Mamy blue”

Βραδιά ιταλικής γευσιγνωσίας στο premium pizza napoletana εστιατόριο “Mamy blue”

Το νέο ιταλικό εστιατόριο της Γλυφάδας “Mamy Blue” σερβίρει τις πιο αυθεντικές ναπολιτάνικες συνταγές σε έναν εντυπωσιακό χώρο γεμάτο από χρώματα και αρώματα της Ιταλίας, θυμίζοντας την αυλή μιας σιτσιλιάνικης βίλας.  Οι εντυπωσιακές λεμονιές που στολίζουν όλη την οροφή του ολοκαίνουργιου “Mamy Blue” το κάνουν να ξεχωρίζει. Οι τοιχογραφίες της Σοφία Λόρεν, οι φρέσκοι βασιλικοί μέσα στα hand – painted κεραμικά βάζα αλλά και ο επιβλητικός χτιστός ξυλόφουρνος δίνουν ακόμα πιο ξεκάθαρα το -ιταλικό- στίγμα του νέου εστιατορίου.

Βραδιά ιταλικής γευσιγνωσίας στο premium pizza napoletana εστιατόριο “Mamy blue”

Ο executive σεφ Κώστας Μεριανός επιμελείται καθημερινά τα signature Napoli based πιάτα του “Mamy Blue”, με εμπνευσμένα ορεκτικά και πιάτα. Το ζυμάρι κάθε πίτσας ωριμάζει από 36 έως 48 ώρες και ψήνεται αποκλειστικά σε ξυλόφουρνο στους 450-500 βαθμούς Κελσίου. Ανάμεσα στις υπόλοιπες επιλογές ξεχωρίζουν η Mamy Blue με μοτσαρέλα Fior di Latte, gorgonzola, guanciale, καραμελωμένο κρεμμύδι και σχοινόπρασο, η Marinara με σάλτσα ντομάτας San Marzano, σκόρδο, ρίγανη και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αλλά και η Modena με μορταδέλα, μοτσαρέλα Fior di Latte, burratina και πέστο βασιλικού με φυστίκι Αιγίνης. Το menu συμπληρώνουν η ζεστή focaccia με δεντρολίβανο, τα ναπολιτάνικα κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας και polenta με τυρί taleggio και τα arancini με καπνιστή πανσέτα, ντομάτα και κρέμα παρμεζάνας, οι σαλάτες (λαχταράμε τη Buratta με ψητά παντζάρια, καβουρδισμένα φουντούκια, σταφίδες και παλαιωμένο βαλσάμικο), αλλά και pasta, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα λαζάνια rotolo, με ραγού μανιταριών, μυρωδικά και χειροποίητη σάλτσα ντομάτας.

Βραδιά ιταλικής γευσιγνωσίας στο premium pizza napoletana εστιατόριο “Mamy blue”

To “Mamy Blue” αποτελεί αναμφισβήτητα μία ακόμη δυναμική προσθήκη στον αναβαθμισμένο εστιατορικό χάρτη της Αθήνας και το νέο γαστρονομικό place to be που οφείλεις κι εσύ να σημειώσεις στη λίστα των must visit επιλογών σου.

Ιωάννα Λυμπεροπούλου Blogger

Εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, γυναίκα, blogger

RECENT

RELATED