Skip to main content
images easyblog articles 10303 art exhibition 1 20200518 163530 1 fda20a13

Web Art Exhibition | 43 Εικαστικοί Έλληνες & Κύπριοι Δημιουργούν

Kάθε μέρα θα παρουσιάζονται στο κεντρικό σλάιντερ έργα καλλιτεχνών με την σειρά που υπάρχει εδώ!

Σε μία περίοδο πρωτόγνωρη για όλους όπου η Τέχνη όμως συνεχίζει να ανθίζει και οι δημιουργοί ολοένα και περισσότερο φιλοτεχνούν με τη ψυχή τους έργα, πραγματοποιείται το project ‘Web Art Exhibition‘ από 1 έως 15 Μαίου 2020, το οποίο περιλαμβάνει 15ήμερη διαδικτυακή συλλογική έκθεση Τέχνης με ελεύθερο θέμα, σε διοργάνωση του Πολιτιστικού Φορέα Dreamteam που στόχο έχει να μοιράζει χαρά σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και του γνωστού lifestyle & culture ηλεκτρονικού περιοδικού likewoman.gr!

Η Τέχνη σε αυτή την έκθεση βρίσκει συνοδοιπόρο τη Τεχνολογία και το διαδίκτυο στέκεται αρωγός της επικοινωνίας της, ιδιαίτερα σε μία εποχή όπου εξαιτίας κυρίως των κοινωνικών καταστάσεων που επικρατούν κάθε καλλιτέχνης έχει την αδιαμφισβήτητηανάγκη της εξωτερίκευσης συναισθημάτων και του διαλόγου με το κοινό διαμέσου των έργων του!

Αυτή η άυλη μαγική έννοια, η Τέχνη, που καταφέρνει να πάρει σάρκα και οστά μέσα από τη Ψυχή των ανθρώπων, είναι η δύναμη της έκφρασης, της δημιουργίας, του ονείρου, της προσδοκίας που με εργαλεία το μυαλό και το σώμα καταφέρνει να αποτελεί τον πιο διαχρονικό καταγραφέα της Ιστορίας, μεταφέροντας τάσεις και απόψεις και κάνοντας την απαραίτητη σε κάθε έκφραση της ζωής

Παρουσιάζονται 43 καλλιτέχνες (αλφαβητικά) με δημιουργίες ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, digital art, μηχανικής, ψηφιδωτού, μικτής τεχνικής, κεραμικής, art deco:

BADRI GALLERY, BONGARD ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ, GEORGIOU EVDOKIA, ΑΔΑΜΟΥ ΣΟΦΗ, ΑΡΝΗ ΜΑΙΡΗ, ΑΣΩΝΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΑΣΩΝΙΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΒΑΡΣΑΜΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΒΛΑΣΕΡΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΒΟΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΦΝΗ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΓΙΑΛΑΝΤΖΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΓΚΑΒΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΓΟΥΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΛΥ, ΔΑΡΖΕΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΞΑΝΘΗ, ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΡΜΙΡΗ ΛΙΛΗ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΑΓΓΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΕΓΓΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΠΕΤΡΙΔΗ ΝΙΚΗ,ΠΟΤΑΜΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΡΟΕΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΣΙΩΚΗ ΜΑΤΙΝΑ, ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΤΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΡΙΒΙΖΑ ΜΑΙΡΗ, ΤΣΙΑΝΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΦΕΝΕΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΧΑΡΠΑΝΤΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΨΑΛΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ.
(Η παρουσίαση των έργων του κύριου Μιχάλαρου Κωνσταντίνου λόγω βίντεο παρουσιάζονται στο τέλος του άρθρου)

Εξάλλου η Ιστορία έχει αποδείξει πως η Τέχνη συνεχίζει να μεγαλουργεί ακόμα και σε περιόδους κρίσεων!

Η ”Web Art Exhibitionσκοπό έχει να δώσει βήμα και να ενισχύσει τους καλλιτέχνες και τις δημιουργίες τους, να τονώσει τα εικαστικά και να επικοινωνήσει μέσω του διαδικτύου όσα οι ίδιοι δημιουργούν και υποστηρίζεται από επαγγελματίες του χώρου της διαφήμισης, της επικοινωνίας, των Τεχνών και του Πολιτισμού!

Η ”Web Art Exhibitionεπικοινωνείται από τις σελίδες του Likewoman.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση likewoman.gr και από άλλα συνεργαζόμενα Πολιτιστικά sites, καθώς επίσης και από τα social media των διοργανωτών και τις ομάδες τους.

Επιμέλεια έκθεσης: Πετρίδης Χρήστος

Παραγωγή: Dreamteam – Likewoman.gr

Χορηγός επικοινωνίας: Polisfreepress

#dreamteam #likewomangr #webartexhibition #giaenankaliterokosmo #oneiraki #spreadahope #magazine #culture #web #webart #art #artproject #artwork #artexhibition #artists #athens #greece #globalart #dream

BADRI GALLERY

Ο Badri Gallery έχει έδρα στην οδό Ιθώμης 34 Άνω Γλυφάδα .

 Γεννήθηκε στην Γεωργία και σπούδασε στις κορυφαίες σχολές της πατρίδας του Ζωγραφική και Αρχιτεκτονική

Στην Ελλάδα ζει από το 1994 και την θεωρεί δεύτερη πατρίδα.

”ΑΝΟΙΞΗ” – ΛΑΔΙΑ ΜΕ ΣΠΑΤΟΥΛΑ


BONGARD (SUGAR) ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ / ΖΩΓΡΑΦΟΣ – ΧΑΡΑΚΤΡΙΑ

Η τέχνη ξεγυμνώνει την ψυχή σε μια διαρκή εξομολόγηση και στοιχειοθετεί την πραγματική ύπαρξη της! Δεν έχει περιορισμούς, ξελογιάζει την ψυχή του καλλιτέχνη, μυστική μυσταγωγία Αγάπης!!
Καθρεφτίζεται μέσα στα μάτια των άλλων αφουγκράζεται το σύμπαν, τις ανάσες των ψυχών του πεπρωμένου! Έχει ρίζες δυνατές , ελιξίριο ζωής, αφύπνισης αθανασίας!

‘’STAR” 100Χ90 DIGITAL ART

”ΔΙΑΘΛΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΣ” 36X48 DIGITAL ART


CHRISTOFOROU PHOTINI

Thoughts behind my work

I am mainly inspired by the splendor of nature. I love creating abstract landscapes using layers of oil paint. I usually use palette knife in combination with brush work. I aim for calmness and balance using soft and blended colors and a variety of color texture and form.

I believe that everything around us has a soul and in a complete harmony. Everything is connected in a magical way. We just need to see the “unseen” behind and to awaken our souls to a higher dimension.
Contact Details
Dini Christoforou
99- 652601

Instagram page: diniunseenworld 

”LET IT FLOW” 90X90. OIL ON CANVAS

”WHISPER OF A SOUL”. 70X60. OIL ON CANVAS


GEORGIOU EVDOKIA

Web: www.evdokiageorgiou.com | Instagram: ev.geo | Facebook: Evdokia Shorru Georgiou

Through her artworks, Evdokia Georgiou aims to re-create images of the surrounded forms and situations in nature, society and human’s daily life. Evdokia wishes to invite the audience in a playful and yet multidimensional artworks to challenge the different aspects in a society. Therefore, the artist illustrates the progressive direction of beings and the need of sustainability and consciousness towards the change in the social and private realms.

‘’RHYTHM” WATERCOLOR & LINE DRAWING ON PAPER


ΑΔΑΜΟΥ ΣΟΦΗ

Τα τελευταία χρόνια δημιουργώ χειροποίητες κούκλες από πηλό, τις οποίες στη συνέχεια ζωγραφίζω με ακρυλικές μπογιές και άλλα υλικά, και πάνω απ’ όλα με πολλή αγάπη και φαντασία. Iδιόρρυθμες και ιδιαίτερες, η κάθε μία είναι μοναδική με τη δική της ξεχωριστή έμπνευση καθώς και μήνυμα να δώσει!

facebook | instagram | www.loveartandbeyond.com

‘’FERNANDE D’ ANIGNON” ΧΕΙΡΟΠΗΤΗ ΚΟΥΚΛΑ ΑΠΟ ΠΗΛΟ ΚΑΙ ΑΚΡΥΛΙΚΑ

”FRIDA FUERTE” ΧΕΙΡΟΠΗΤΗ ΚΟΥΚΛΑ ΑΠΟ ΠΗΛΟ ΚΑΙ ΑΚΡΥΛΙΚΑ


ΑΡΝΗ ΜΑΙΡΗ

”Η  τέχνη είναι μια  μαγική και δημιουργική  διαδρομή …υλικά όπως το ξύλο, το πανί, ο πηλός αποτελούν τη βάση και μια πηγή έμπνευσης για μένα!’

mairi.arni@gmail.com | maryarni-creations-gr.webnode.gr

ΚΑΡΑΒΙ #3 25Χ35 ΜΕΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΛΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΞΥΛΙΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙ

ΚΑΡΑΒΙ#4 ΜΕΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ.100Χ100. ΠΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΣΕ ΧΑΡΤΙ


ΑΣΩΝΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Προσεχώς…Μια καινούργια Ιστορία θα σας πω…

Και κάπως έτσι θα ξεκινάει …..

«Μια φορά και έναν καιρό …μα και σε κάθε καιρό»

… και όταν με το καλό το τέλος θα έρθει …-γιατί θα έρθει- κάπως έτσι

«και έζησαν αυτοί καλά και μείς συνεχίζουμε…»

Καλό σας βράδυ συνταξιδιώτες του ονείρου!!!

Τζίνι Γοργοδένα!!!

”ΝΥΧΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ” 21Χ29. ΜΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΛΥΒΙ ΑΚΟΥΑΡΕΛΑΣ & ΜΕΛΑΝΙ

”ΣΕ ΒΛΕΠΩ” 70Χ100. ΛΑΔΙ ΣΕ ΚΑΜΒΑ

”ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ” 100Χ150 ΛΑΔΙ ΣΕ ΚΑΜΒΑ


ΑΣΩΝΙΤΗ ΜΑΡΙΑ

Η ανάγκη μου για δημιουργία με οδήγησε στον μαγικό κόσμο της μάσκας.

Τη δικαίωση την έζησα στην συνεργασία μου με το ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας (στον ΕΜΠΟΡΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ), όταν πήρε σάρκα και οστά αυτή μου η ανάγκη.

Ευγνωμονώ για το δώρο.

”ΓΕΡΟΝΤΑΣ΄΄ 90Χ60 ΚΑΜΒΑΣ-ΚΕΡΑΜΙΚΟ-ΦΥΛΛΑ ΧΡΥΣΟΥ-ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΝΕΣ

”Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ”΄50Χ40. ΚΑΜΒΑΣ-ΚΕΡΑΜΙΚΟ-ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΧΡΥΣΑ-ΧΡΩΜΑΤΑ

”ΦΩΣ” 40Χ30. ΚΑΛΑΠΟΔΙ-ΧΑΛΚΟΣ-ΜΕΤΑΛΟ-ΠΑΤΙΝΑ


ΒΑΡΣΑΜΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

”SELF PORTAIT” ΒΑΡΣΑΜΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Soft Pastel σε χαρτί Ingres 30×40 

Στο θέμα ο εαυτός μου είμαι αστείρευτος αλλά “Η λεπτομερειακή περιγραφή της ζωής μου θα μου έπαιρνε περισσότερο χρόνο απ’ όσο μου πήρε να την ζήσω”. (Από το βιβλίο “Αυτοπροσωπογραφία”).

Eύκολα χαρακτηρίζουμε κάτι όμορφο άλλα πως μπορείς να ορίσεις το τι είναι ομορφιά. Όταν αποβάλλεται η πολυπλοκότητα το αποτέλεσμα πάντοτε δικαιώνει.

”SIMPLE BEAUTY”ΒΑΡΣΑΜΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Μολύβια γραφίτη, Carbon και λευκό Pastel σε χαρτί Bristol 29.7X42 

(Inspired from: pinimg.com/originals)


ΒΛΑΣΕΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκα το 1976 στο Μόντρεαλ του Καναδά. Αγαπώ τη ζωγραφική και ασχολούμαι με αυτή με πάθος. Έχω παρακολουθήσει μαθήματα ζωγραφικής και είμαι απόφοιτη σχολής Εσωτερική Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης.

Η ζωγραφική είναι ένα μέσο αποτύπωσης έντονων συναισθημάτων για εμένα που ευελπιστώ να «αναγνωρίσουν» και άλλοι ως συνοδοιπόροι στιγμών που ήδη ζήσαμε ή θα ζήσουμε.
 

“ELEGANCE”. ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ.80Χ 80. ΕΤΟΣ 2018

”DREAMS” ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ.100Χ70. ΕΤΟΣ 2019


ΒΟΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΦΝΗ

”OVERTHINKING MIND” 90X120 OIL ON CANVAS

”INNER CONSTELLATION”70X130 ACRYLIC ON CANVAS


ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Γεννήθηκε στη Λευκωσία, στην Κύπρο. Σπούδασε Βιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Κυτταρολογία στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Δούλεψε στο Τομέα της Κυτταρολογίας.
Μαθήτευσε σε Εικαστικά Εργαστήρια για 4 χρόνια. Από το 2008 ασχολείται σοβαρά με τα Εικαστικά.
Έχει λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις Ζωγραφικής στην Κύπρο και στο εξωτερικό.
Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές.
e mail:eleftheriah@cytanet.com

”ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ”-”ANGEL IN THE NIGHT”.100X70.OIL ON CANVAS. ΜΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ-MIXED MEDIA.

”ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ”-”TEARFULL ANGEL”.100X70.OIL ON CANVAS.ΜΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ – MIXED MEDIA

”ΑΦΩΝΗ ΚΡΑΥΓΗ” – ”SILENT CRY”. OIL ON CANVAS 100X70. MIKTH TEXNIKH – MIXED MEDIA


ΓΙΑΛΑΝΤΖΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

(Οι ψηφίδες στα έργα είναι κομμένες στο χέρι)

”ΑΤΛΑΣ” ΨΗΦΙΔΩΤΟ 70Χ80. ΜΑΡΜΑΡΟ ΓΡΑΝΙΤΗΣ. ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ ΨΗΦΟΘΕΤΗΣΗΣ. “Τιτάνα εσύ, τα πάντα υπομένοντας…ουράνιο θόλο φέροντας αιωνίως στους ώμους. Σπόνδυλε πρώτε, ισορροπιστή και κατευθυντήρια δύναμη του κόσμου μας. Συμμετρία απόλυτη στο τότε και στο τώρα. Αταλάντευτη, στέρεα κι ανθεκτική.”

”ΤΙΓΡΗΣ”. 36Χ64ΧΨΗΦΙΔΩΤΟ. ΜΑΡΜΑΡΟ ΓΡΑΝΙΤΗΣ. ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ ΨΗΦΟΘΕΤΗΣΗΣ Η άγρια φύση στη… λευκή της ηρεμία.


ΓΚΑΒΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Γεννημένη στο Ναύπλιο 5 Αυγούστου 1972. Σπούδασε στον Βελουδάκη σχέδιο Μόδας μα την κέρδισε και η τέχνη της ζωγραφικής! Κατάγεται από καλλιτεχνική οικογένεια με μητέρα εικαστικό με πολλά βραβεία στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Συνέχισε τον δρόμο της τέχνης…

”#FACE –HASHTAG FACE” 100X100 ΑΚΡΥΛΙΚΑ & ΣΠΡΕΙ


ΓΟΥΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΛΥ

”ΚΑΡΑΒΙΑ ΔΕΜΕΝΑ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ” 45Χ70 ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ

”FREEDOM” 60X80 ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ Η ελευθερία του ατόμου σε μια υγιή κοινωνία. Η ελευθερία του ανθρώπου να είναι ο εαυτός του, να λέει την αλήθεια του, να πηγαίνει εκεί που αγαπά…

‘ΚΕΡΑΙΑ” 100Χ80 ΛΑΔΙΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ Οι επιπτώσεις στην ζωή του ανθρώπου από την υπέρμετρη τεχνολογία


ΔΑΡΖΕΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

’WINGS’’ ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΣΕ ΞΥΛΟ 45Χ100

”ΜΑΜΑ” ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΓΛΥΠΤΑ. ΥΨΟΣ 20ΕΚ


ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Όταν ξέσπασε η φωτιά…Όταν εκείνη ήρθε από μακριά…Όταν άναψε το κύμα…Όταν με έπιασε το πείσμα…Ήταν οι πέντε της φωτιάς και άλλοι πέντε της θάλασσας…Και ήταν το φως που είχα διακρίνει…Την θάλασσα και την φωτιά…Κανένας σας δεν καταπίνει…

‘’ΠΥΡ ΓΥΝΗ & ΘΑΛΑΣΣΑ’’ 140Χ80 ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ ΑΠΟ ΛΙΝΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑΣ

ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΞΑΝΘΗ

”ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ” 115Χ70. ΜΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

”ΜΠΛΕ ΑΓΓΕΛΟΣ”. 140Χ60 ΜΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΡΙ

(ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ)


ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

”ΚΑΡΠΟΣ ΤΥΧΗΣ & ΘΑΝΑΤΟΥ” 100Χ30 Ρόδι, ένας καρπός που συνδέεται με την καλοτυχία, την γονιμότητα και την αφθονία αλλά και ένα σύμβολο της συμφιλίωσης με τον θάνατο.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΥΛΗΚΟ” 40Χ50. Η Marilyn Monroe​, το απόλυτο θηλυκό, το σύμβολο του σεξ με το αφελές βλέμμα ή μια φεμινίστρια που κατάφερε να περάσει στην αιωνιότητα;


ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 

Είναι η εικαστικός πίσω από το Bliveart. Kατάγεται από τη Λεμεσό της Κύπρου. Η Γεωργία θεωρεί ότι η ίδια μας η ύπαρξη και η ζωή μας είναι τέχνη. Μέσα από τα έργα της επιλέγει να στέλνει θετικά συναισθήματα. Εμπνέεται από την φύση, τα πρόσωπα και τα ταξίδια. Έργα της περιλαμβάνονται σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές.

Website: bliveart | Facebook: bliveart | Instagram: @bliveart |Email: bliveart@gmail.com

”HER EOYAL MAJESTY IN FLOWERS” ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΜΕΛΑΝΗ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΣΕ ΚΑΜΒΑ 70Χ30

”STRENGTH AND POWER” 70X30 ΣΕ ΚΑΜΒΑ

”BEAUTY” 70Wx30Hx3,6cm, ACKRYLIC, INK & MARKER ON 3D CANVAS


ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 

«Ονειρεύομαι και εύχομαι να δημιουργώ ως τα βαθιά μου γεράματα.»

”WORLD” – 100Χ120 ΧΑΛΚΟΣ ΑΚΡΥΛΙΚΑ

”ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ” -100Χ120 ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΜΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ


ΚΑΡΜΙΡΗ ΛΙΛΗ 

ΖΩΓΡΑΦΟΣ – ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑ

”LITTLE SPARROWS” 40X30. ΞΗΡΟ ΠΑΣΤΕΛ ΣΕ ΧΑΡΤΟΝΙ

”Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ” 100Χ70Χ ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ

”ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ” 42Χ30 ΞΗΡΟ ΠΑΣΤΕΛ ΣΕ ΧΑΡΤΟΝΙ


ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

”Η ΑΝΟΙΞΗ” 50Χ40. ΛΑΔΙ ΣΕ ΚΑΜΒΑ Η άνοιξη είναι γεμάτη γοητεία, γεννάει την ελπίδα και ομορφαίνει τη ζωή μας…

”ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ” 60Χ40. ΛΑΔΙ ΣΕ ΚΑΜΒΑ. Το γεφύρι της Άρτας, συνδεδεμένο με τη φράση «ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ εγκρεμιζόταν», εξυμνεί τον δύσκολο αγώνα του ανθρώπου να πραγματοποιεί τα όνειρα του…


ΜΑΓΓΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Πάντα ζωγράφιζα από παιδί. Μεγαλώνοντας και κυρίως από την εφηβεία και μετά η ανάγκη μου αυτή να αποτυπώσω τα χρώματα ,τις σκέψεις μου ,τα συναισθήματα μου έγινε σχεδόν καθημερινή….έτσι γεννηθηκε και η νέα σειρά των έργων μου ”Σύγχρονες Αφροδίτες”… 

”ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ” 60X80 ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ.


ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ:

ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ 45Χ35 Κι όμως …ο χρόνος είναι σχετικός! …ως εκ τούτου προσπαθούμε όλοι να αφήσουμε και τη δική μας αχτίνα φωτός στο χωροχρόνο… Μήπως όμως τελικά τα πάντα είναι «πραγματικά» και το παρελθόν και το μέλλον είναι εξίσου σημαντικά με το παρόν και ο χρόνος μια ψευδαίσθηση?

”ΠΡΟΜΗΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ” ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΞΥΛΟ ΕΛΑΤΟΥ Έχει φιλοτεχνηθεί σε ένα πολύ σκληρό ξύλο που αποτελεί εξόγκωμα του ελάτου, πάνω στο οποίο βγαίνει και το αειθαλές παράσιτο, ο ιξός, σύμβολο ζωής και γονιμότητας, αντίδοτο ενάντια στα δηλητήρια, “Ιερό κλαδί”, “αγκάθι του Χριστού”, “Άγιο Δέντρο”.


ΜΠΕΓΓΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

‘”Εγκλωβισμένη στον πολύπλοκο λαβύρινθο των ημερών μας, τα εκφραστικά μέσα επηρεάζονται τόσο μορφολογικά όσο και νοηματικά. Τα θέματα μου απεικονίζονται σιωπηλά μέσα από σχήματα και αιωρούμενες φόρμες που κωδικοποιούνται και ψάχνουν με αγωνία να βρουν τη σωστή διέξοδο.'”

‘ΕΞΟΔΟΣ” 15Χ15 ΑΚΡΥΛΙΚΑ. 3-2020

”ΑΝΑΒΑΣΗ” 15Χ15 ΑΚΡΥΛΙΚΑ. 3-2020


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

‘’Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ’’ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Με μια ματιά βλέπουμε την προστασία και την αγάπη μέσα από τα δουλεμένα χέρια της γιαγιάς.

‘’ANILITY” ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Κορίτσι, κοπέλα, σύντροφος, μάνα, γιαγιά, φίλη.


ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 

Συγγραφέας * Μελετητής * Προπονητής * Αυτοβελτίωσης

hercgr.blogspot.com

”ΈΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…’ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 42Χ30 . ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ VISUAL ARET ΣΕ PHOTOSHOP ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ. ’’Μπορεί να αντιμετώπιζε κινδύνους έξω, αλλά ζούσε! Τώρα επιβιώνει μεν, αλλά δεν ζει, όντας ακίνητος και μη τροφοδοτούμενος από εικόνες και κίνηση. Η κίνηση ήταν η ζωή του, όχι η ακινησία. «Ή τώρα ή ποτέ», άρχισε να σφηνώνεται η ιδέα στο μυαλό του. … Μόλις του έδειξαν το υπέροχο χρυσό κλουβί -για να λέμε την πάσα αλήθεια- στην αρχή το είδε σαν μια ευκαιρία για να ξεκουραστεί λίγο, από το συνεχές πέταγμα. Το κλουβί ήταν επίχρυσο βέβαια, αλλά έδινε την εντύπωση ενός πανέμορφου και ασφαλούς καταφυγίου.’’


ΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Η ζωγραφική για εμένα είναι, έρωτας, πάθος και συγχρόνως η ψυχανάλυση μου και όπως έλεγε και ο Βίνσεντ Βαν Γκογκ…οι ζωγραφικοί πίνακες έχουν μια δική τους ζωή, που πηγάζει από την ψυχή του καλλιτέχνη. Η τέχνη δεν είναι αυτό που βλέπεις, αλλά αυτό που κάνεις τους άλλους να δουν!

”ΑΡΙΑΔΝΗ” 40Χ40 ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΣΠΑΤΟΥΛΑ

‘’MEMORIES” 100X80. ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΣΠΑΤΟΥΛΑ

”ΕΑΡ” 40Χ40 ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΣΠΑΤΟΥΛΑ


ΠΕΤΡΙΔΗ ΝΙΚΗ 

1947 – 2017

”Ακλόνητη χαρά της ήταν να ζωγραφίζει και να εκθέτει τα έργα της!”

”ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ” 60Χ70 ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ

”FLYING BEAUTY” 60Χ120 ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ


ΠΟΤΑΜΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

‘ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ” ΜΟΛΥΒΙ & ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΣΧΕΔΙΟΥ Α4WINSON & NEWTON

‘ΝΑΥΑΓΙΟ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ” 18,2χ25,7. ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛ ΛΑΜΒΑ ΜΕ ΣΠΑΤΟΥΛΑ & ΠΙΝΕΛΟ


ΠΡΟΕΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Δασκάλα τέχνης σε δημοτικά σχολεία της Κύπρου. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το θέμα της διαφορετικότητας μέσα από την επαναχρησιμοποίηση υλικών.

Δουλεύω πάνω σε ξύλινη επιφάνεια,συνδιάζοντας υλικά όπως: κεραμικά πλακάκια, ψηφίδες, γυαλί, μπουκάλια, πιάτα, φλυτζάνια , καθρέφτες, κουμπιά, φερμουάρ, χάντρες, ύψασμα, σίδερο, σύρμα, παραμάνες, κουτάλια, κ.α.

ΜΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ. 117X0.90

ΜΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ. ΥΨΟΣ 1,20

ΜΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΨΗΦΙΔΩΤΟ. ΥΨΟΣ 1,10 ΚΕΡΑΜΙΚΑ


ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Τα έργα είναι φιλοτεχνημένα κατά τη περίοδο της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα με την οποία πλέον μοιάζει και η κρίση που θα επιφέρει η πανδημία. 

”ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” 50Χ70 ΜΙΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ + ΦΥΛΛΑ ΧΡΥΣΟΥ+ ΑΚΡΥΛΙΚΑ

”ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΦΩΣ” 70Χ100 ΑΚΡΥΛΙΚΑ


ΣΙΩΚΗ ΜΑΤΙΝΑ

”ΑΓΓΕΛΟΣ” 1.80 Χ50. ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ POWER TEX & ΑΚΡΥΛΙΚΑ

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ 1.60Χ40.ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ POWER ΤΕΧ & ΠΗΛΟ


ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

”Για μένα η ζωγραφική και η Τέχνη είναι παντού. Στα χρώματα της θάλασσας και του ουρανού, στη παλέτα της φύσης, στο γκρίζο της πόλης, στην αγκαλιά των ερωτευμένων, στο λευκό των μαρμάρων του Παρθενώνα, στη χαρά και στη λύπη, στη σιωπή και στη φωνή.

Η Τέχνη είναι ζωή και η ζωή είναι Τέχνη!

WILD LIFE” 100X70.ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ


ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΗΣ

Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ.

Ζωγραφίζει μόλις ένα χρόνο ενώ έχει γράψει και εκδώσει την βραβευμένη ποιητική συλλογή με το όνομα Κυτταρική Εγγραφή.

Είναι 58 ετών και ζει στην Γλυφάδα και τα Ιωάννινα 

”ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ”. ΛΑΔΙΑ ΜΕ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. 20Χ30

‘’ΡΟΔΙ’’ ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΧΡΥΣΟΥ & ΑΣΗΜΙ 10Χ20


ΤΡΙΒΙΖΑ ΜΑΙΡΗ

Η αναφορά στην πρωτόγνωρη εμπειρία μας, στην πανδημία του covid-19, είναι έκδηλη. Επιτυγχάνεται μια απεικόνιση/διαμαρτυρία, κυρίως στη διογκωμένη, σχεδόν τρομολαγνική τακτική της πολιτικής εξουσίας, στον τρόπο αντιμετώπισης του και την ολοκληρωτική κατ’ ουσίαν μεθοδολογία που ακολουθεί με τον αυστηρό εγκλεισμό κυρίως υγιών ομάδων. Επικέντρωση και στο θρυλούμενο πλέον εμβόλιο-πανάκεια του εν λόγω ιού.

”ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ” – ”FLYING WORDS” . 60X80 ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ – ΣΠΑΤΟΥΛΑ – ACRYLICS ON CANVAS – KNIFE


ΤΣΙΑΝΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Είμαι 63 ετών. Γεννήθηκα στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Στα 23 μου παντρεύτηκα στην Λάρισα όπου και διαμένω. Εργάστηκα ως διοικητικός στο ΠΠΓΝΛ. Η ζωγραφική ήταν αγαπημένη μου ασχολία. Πριν 10 χρόνια μετά απο πειραματισμούς παρακολούθησα για 1 χρόνο μαθήματα ζωγραφικής. Από το 2016 έχω λάβει μέρος σε εκθέσεις της ”Art Way” σε Αθήνα και Πάρο. Τον Δεκέμβριο 2016 στην Mητρόπολη Θεσσαλονίκης με την ”Ελεύθερη έκφραση εικαστικών”, το 2017 στο ΤHE MALL , στο Πάνθεον Ηγουμενίτσας, στη Πρέβεζα και στην Πάργα, το 2018 στην Λάρισα, στα Γιάννενα, στην Ηγουμενίτσα και στην Πάργα.

”ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ” 60Χ80 ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ

”ΔΙΠΛΉ ΔΥΝΑΜΗ”. 60Χ80. ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ


ΦΕΝΕΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Είμαι κλινική ψυχολόγος και διδάκτορας κλινικής ψυχολογίας. Ασχολούμαι με τη ζωγραφική ως χόμπυ και από τον Οκτώβρη του 2019 άρχισα να φοιτώ στη σχολή Ορνεράκη και παρακολουθώ το μονοετές πρόγραμμα στις βασικές αρχές σκίτσου.

‘Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΓΥΑΛΑ & Ο ΧΡΟΝΟΣ” ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΣΕ ΑΚΟΥΑΡΕΛΑ . 405Χ12. 14-4-2020

”COVID19 ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ” ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΣΕ ΑΚΟΥΑΡΕΛΑ 405Χ12 30-3-2020

“DON’T PANIC” 29,7Χ21. ΣΥΝΙΚΗ ΜΕΛΑΝΗ & ECOLINE ΜΑΥΡΗ & ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΕ ΧΑΡΤΙ SATINEE 4-4-2020


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

fineartamerica.com
www.saatchiart.com

‘INDEFINITE HUMAN” 30Χ40 ΛΑΔΙΑ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΜΒΑ Είναι πρωτότυπο και αποτελεί έργο φαντασίας σχετικά με το πως βλέπω την εικόνα του απροσδιόριστου σε χαρακτήρα ανθρώπου

”APPLES” 30Χ40 ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΜΒΑ Είναι έργο πρωτότυπο και αποτελεί σύνθεση με 3 μήλα σε μαρμάρινο τραπέζι. (ανήκει)


ΧΑΡΠΑΝΤΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
1990-2020 …..{anastasio}

H ζωγραφική είναι σαν την ψυχή , έχει αρχή αλλά δεν έχει τέλος, ένας διαρκήςαέναος αγώνας να ξεπεράσεις τον εαυτό σου σε μια πορεία προσφοράς στον συνάνθρωπο, σε έναν προορισμό προς τον Δημιουργό, ως ευχαριστία!

“ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΦΟΡΟΥ” 30Χ40 ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ

”Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ” 30Χ40 ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ

”Ο ΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ” 24Χ30 ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ


ΨΑΛΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ:

Συνδέω τα φυσικά υλικά με plexiglass και υγρή ρητίνη δημιουργώντας έτσι έπιπλα, φωτιστικά & πίνακες!

Δραστηριοποιούμαι επίσης στο χώρο του Art deco και απευθύνομαι σε όσους επιθυμούν να διακοσμήσουν με ιδιαίτερες και ξεχωριστές δημιουργίες προσωπικό τους χώρο
είτε την επιχείρηση τους.

ΤΡΑΠΕΖΙ PLEXIGLASS


ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ:

email: dinosmich17@gmail.com | instagram:  @d.m.labs

”ΤΟ ΕΚΡΕΜΜΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ”

ΜΕ ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ ΝΑ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ.

”Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ”

ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΜΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΤΟΝ 19ο ΑΙΩΝΑ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΛΩΣ ΣΦΙΓΚΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Ευχαριστούμε όλους τους εικαστικούς δημιουργούς για τη συμμετοχή!

Όνειρό μου είναι να προσφέρω σε εκείνους που έχουν ανάγκη και για αυτό τον σκοπό επιστρατεύω όλα όσα έχω μάθει μέσα από την τηλεόραση, την τέχνη, τη γραφή και τον λόγο, πιστεύοντας πως η συσπείρωση των ανθρώπων θα μας οδηγήσει σε έναν καλύτερο κόσμο! #giaenankaliterokosmo

RECENT

RELATED